Ik heb veel producten bij jullie gekocht en ze bevallen allemaal super! Ik heb sieraden voor mezelf maar ook als cadeautjes gekocht voor andere! Optijd geleverd en van goede kwaliteit! Io ga zeker nog vaker hier producten kopen!

Perfect. En hele snelle levering

Perfect. En hele snelle levering

Supermooi armbandje

3 generatie armbandje besteld als cadeau voor mijn moeder. Erg mooi ze is er heel blij mee!

G-E-W-E-L-D-I-G

Makkelijke bestelling! Snelle levering! Heel mooi product!

Erg leuk en verkleurd niet!

Kopen kopen kopen!

Snelle en goeie service, hele leuke sieraden!

Snelle service. Leuke sieraden en goede kwaliteit. Heb mijn ringen nu al een lange tijd en douche er ook mee. Tot nu toe nog niks verkleurd.

Mooie ketting!

Super blij met mijn ketting! Kleur blijft mooi zelfs met douchen en zwemmen. Mooi product voor een mooie lage prijs:)

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Laatst een gepersonaliseerde armband gekocht als cadeau voor mijn vriendin haar verjaardag. De gravering was heel mooi en de levering was al de dag nadat ik de bestelling geplaatst had!

fantastisch mooi product

2de keer besteld en het is echt werkelijkwaar prachtig ! je kan de sieraden ook gewoon altijd aan houden en ze blijven mooi, douchen, werken enz maakt er niks voor uit! dankjewel!

Zeer tevreden over de producten en levering.

Zeer tevreden over de producten en levering.

Had een kettinkje besteld en die was redelijk snel binnen dus qua levering zeer tevreden! Het formaat van het kettinkje was kleiner dan verwacht (leek groter op foto's) maar ben er alsnog erg tevreden mee, hij is erg mooi.

Fijne vriendelijke service!

Vriendelijk behulpzame hulp bij vragen, snelle levering en reactie op mails met een duidelijke oplossing. Toen het armbandje die ik besteld had bij Finaste na één keer dragen kapot was gegaan is het heel netjes opgelost door het bedrijf. Na een mail gestuurd te hebben was het enige wat ze nodig waren een foto en daarna kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar leuke betaalbare sieraden!

Heel mooi

Zitten fijn en zijn mooi

Super mooi!

De armbandjes met gegraveerde initialen zijn nog mooier dan op de foto!!

Super mooie sieraden! En een super snelle goeie levering!

Ik kan niet kiezen op deze site, vind alles mooi. Er wordt super snel geleverd, mooi ingepakt en per doosje verpakt. Ben erg tevreden en bestel er daarom nu al voor de 2e keer (in 1 maand). Tot nu toe erg tevreden, sieraden worden elke dag gedragen en blijven mooi!

Super snelle levering en een mooi sieraad !

We hadden onze 3 armbandjes heel snel in huis. De gegraveerde letters zijn keurig afgewerkt en ook de prijs-kwaliteit verhouding is top! 1 armbandje cadeau gedaan en onze vriendin was er gewoon sprakeloos van! Goede keus dus om een gegraveerd armbandje te geven!

Prima levering - product niet geheel naar tevredenheid

Kettinkje met 2 letters besteld. Deze konden aangegeven als ‘links’ en ‘rechts’. Maar nee van welke kant je het bekijkt: als je de ketting draagt of als je naar de ketting kijkt zoals deze gedragen wordt. Helaas door ons ‘verkeerd gegokt’: teleurstelling bij ontvangst. Meer duidelijkheid - bijv door een voorbeeld te tonen - had dit kunnen voorkomen.

Mooie ketting

De kwaliteit is goed en blijft tot nu toe ook mooi.

Fijn

Fijne webshop! Snelle levering

Snelle levering en mooie sieraden

Voor mijn dochters een armband en een ketting besteld met daarop initialen. Heel mooie sieraden in een mooi doosje ontvangen! Zeker aanraders!

Snelle levering en super mooi resultaat

Duidelijke site, veel super leuke opties. Mooi gegraveerd en dat voor een hele scherpe prijs, zeker opnieuw!

fantastisch

Ik heb een planner en notebook besteld en de planner was beschadigd wrs door het transport. Ik kreeg als reactie van Thomas van Juniqe een super vriendelijke mail en er werd direct een nieuws (gratis) bestelling voor mij aangemaakt waarbij ik zowel de planner als het notebook nieuw kreeg. Ik had namelijk aangegeven dat ik liever lijntjes had i.p.v. puntjes in mijn notebook. Echt geweldige service! Dank Thomas!!

Snelle service goede kwaliteit. Ik ga zeker vaker kopen. Groetjes Joyce

Mooie jewelz

Helemaal tevreden!

Super leuke oorbellen! Jammer dat de kleur verbleekt in zoutwater.

Buskesdries 3

6673DP Andelst