Fijne producten, snelle & goede service

Mooie producten. Bestelling gaat makkelijk en snelle levering!

Snelle levering,goed verpakt

Snelle levering en zeer goed verpakt

Super kwaliteit en snelle levering

Ik zocht nog een cadeau voor een vriendin, de dag ervoor nog even snel besteld en in de ochtend geleverd! Goeie kwaliteit!

Prima! Snelle levering

Toen ik mijn bestelling had gedaan, kreeg ik geen bevestiging, terwijl ik wel had betaald. Via de chat antwoord gekregen. En het was erg snel binnen.

Helemaal geweldig!

Ik zocht voor mijn beste vriendin een persoonlijk en leuk cadeau! Ik kwam op deze site via google. Ik was verbaast over de vele keuze en over de prijs. Ik besloot een armbandje te bestellen met een gegraveerde tekst erin. Toen ik heb armband heel snel binnen had gekregen was ik heel erg blij met het eindresultaat. Je krijgt echt waard voor je geld! Het armbandje is echt super mooi geworden en mijn vriendin was er echt blij mee! Ik heb al meerdere mensen deze site aangeraden!

Correcte service en snelle levering!

Mooie sieraden voor een goede prijs!

Ik heb een gegraveerde zilveren ketting besteld en ze kwamen netjes de volgende dag gegraveerd binnen. Super enthousiast en zeer goede kwaliteit! Super blij mee :)

Heel blij

Ik wilde al heel lang een ketting met als hangertje een slot, nergens kon ik hem vinden of las ik reacties dat het niet aan kwam. Toen kwam ik finaste tegen en zag ik de ketting waar ik al heel lang naar zocht. Ik heb hem toen meteen besteld en kreeg hem de volgende dag al binnen! Ik ben er nu nog steeds super blij mee, hij roest niet (heb er al meerdere keren mee gezwommen en geflucht) en ziet er gewoon prachtig uit.

Zoals verwacht!

Prachtige items, matchen met elkaar en leuk te combineren. Ik ben fan!

Ik heb twee kettingen (waarvan 1 initial) van Finaste en mijn moeder een initial armband. We zijn beide ontzettend blij met onze items. Ze matchen goed bij elkaar qua kleur en zijn leuk te combineren. Zelf vind ik de initial items echt mega leuk, maakt het persoonlijk :)

Op tijd geleverd en netjes verpakt

Bestelling als cadeau gegeven.

Prachtig product!

Levering zoals vermeld!

Fashionable, prachtig verpakking en snelle levering

Finaste heeft een breed assortiment met zowel unieke producten als producten die in mode zijn en is ook nog eens niet te duur! Levering was snel, bij mij al de volgende dag. Hij was ook nog heel mooi verpakt met persoonlijk kaartje en alle sieraden in eigen sieradendoosje. Het voelt ook echt als een cadeautje aan mezelf!

Goed op tijd mooi in de verpakkingo

Geweldige website!

Ik heb meerdere malen besteld bij Finaste en ze zijn echt geweldig! Snelle levering, kwaliteit is uitstekend & zeer klantvriendelijk! Ben zeer tevreden over Finaste. Één van mijn favoriete websites. Ik raad Finaste zeker aan!

Gemakkelijk, snel en mooi

Heel veel verschillende bestellingen geplaatst bij Finaste. Alles de volgende dag in huis, ook gegraveerde sieraden.

Trendy en goede prijs

Hele mooie sieraden. Blijft goed met zwemmen!

Super snel geregeld

Ik wilde graag een gegraveerde armband. Bij finaste hebben ze echt de mooiste. Volgens mij zondagavond besteld en dinsdag kon ik hem al kado doen aan mijn zus! Helemaal top!

Prachtig

Super mooi!

Loveeeee met de goodies

Helemaal happy mee

Super!!

Super mooie juweeltjes en vlugge levering 🥰🥰

Prachtige fijne sieraden voor weinig.

Precies het type sierraden wat ik zocht, snel geleverd en niet duur.

Hele goede service!

Ik heb super mooie oorbellen ontvangen van Finaste. De oorbellen waren per paar verpakt in een mooi klein juwelendoosje. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Mijn pakketje is heel snel geleverd. Ik bestel zeker opnieuw!!

Niet erg tevreden

Al eerder bij finaste besteld, waarbij ik toen een verkeerd armbandje geleverd kreeg. Dat was uiteindelijk goed opgelost. Nu 2 ringen besteld maar de ringen zijn van matige kwaliteit en verkleuren al na 2 dagen. Zal niet snel weer hier iets bestellen.

Heel snel binnen en goede kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst