Snel en netjes geleverd

Ik ontving de producten via brievenbuspost. Dat was wel fijn want je ziet vaak zat dat er veel onnodige verpakking meegeleverd wordt.

Twee kettinkjes besteld! Deze zijn super en wat een snelle levering. Erg blij mee

Niet mooi

Voor het product betaal je een hoge prijs. Gepersonaliseerde ketting en armband gekocht samen best een dure prijs.. het goud is geel en de schakels zijn behoorlijk groot.. Zeer ontevreden ligt nu voor oud vuil helaas in een lade

Mooie producten, goede service

Ik heb een munt armbandje met 2 letters besteld. Mooi gegraveerd en mooie kwaliteit. Leuk en mooi ingepakt bij levering.

Fantastisch!

Hele goede en supersnelle service! De volgende dag al geleverd.

Geweldig!

Ik had een hele mooie gegraveerde ring gekregen van mijn vriend voor mijn eerste moederdag, deze was helaas kapot gegaan. Ik had jullie gemaild en kreeg al snel reactie, en ik kreeg dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Super service!

Goede service, snelle levering, netjes ingepakt met doosje.

Heel goed!

Zeer goede eerste ervaring gehad met Finaste! 3 kettinkjes hier besteld en die werden snel bezorgd. Bij elke ketting zit een mooi sieradendoosje en als klant wordt je goed op de hoogte gesteld van je bestelling. Ik draag de kettingen dagelijks en heb hier veel plezier van! Ik raad Finaste daarom zeker aan en ga er zelf zeker nog eens wat bestellen.

Heel goed!

Hele snelle verzending. Juwelen zijn ook leuk verpakt in de handige sieradendoosjes. Toppers! Doe zo verder!

Mooi product en mooi verpakt, snelle verzending en een leuk kaartje er bij.

Mooie producten en goede service met snelle levertijd

Je hebt mooie producten met goede kwaliteit. De sierraden verkleuren niet bij contact met water. Verzendkosten zijn niet te hoog en een snelle levering. Erg tevreden!

Finaste heeft goede en snelle service, snelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb 2 bestellingen gedaan tot nu toe. Met 1 bestelling was ik niet tevreden, omdat ik zelf niet goed had gekeken. Met de tweede bestelling ben ik zeer tevreden. Ik krijg ook veel vraag naar waar ik hem vandaan heb en dan raad ik jullie sterk aan!

Eenvoudig en overzichtelijk

Bestelling was volgende dag al in huis

Mooie producten en snelle levering.

Ik heb oorbellen besteld waar ik al een jaar naar op zoek was. Overal waren ze helaas erg duur, tot ik ze op Finaste tegen kwam voor maar €15,-! Ook waren ze al binnen 2 werkdagen geleverd, waar ik erg blij mee was.

Ontzettend goede services!

Ik had een vraag over een armbandje en kreeg snel reactie terug. Ontzettend vriendelijk en het armbandje wat een bijzondere betekenis heeft was nog mooier in het echt! Nogmaals bedankt!

Snelle levering en mooi ingepakt!

De middag ervoor besteld, volgende dag in huis. Snelle en nette levering. Mooi verpakt en mooi kettinkje!

Fantastisch merk, mooie sieraden

De sieraden blijven heel lang mooi! Ook zijn ze vaak er persoonlijk en word het snel bezorgd! 😍😍😍😍😍😍😍 ik ben fan van het merk!

Snelle levering en kwalitatief goede producten

Dit is nu mijn tweede bestelling en ik verbaas mij positief over de goede bevestigings en status mails. Verpakking van het product is ook heel leuk. Net een kadootje aan jezelf :)

top service

een goeie kwaliteit-prijs verhouding. snelle levering (na 2 dagen binnen) en ben erg tevreden!

Ik heb al een aantal keren besteld bij Finaste, zowel voor mijzelf als cadeautjes voor vrienden! Ze pakken het leuk voor je in en de kwaliteit is goed! Ben erg blij met Finaste. Dus aarzel niet om iets te bestellen, het wordt ook nog eens snel geleverdπŸ‘πŸ˜ƒ

Mooi en betaalbaar

Supergoede service en betaalbare sieraden van hele mooie kwaliteit!

Geweldig!!

Ik heb een aantal dagen geleden een armbandje besteld, ik kreeg heel netjes een track en trace nummer waarmee ik het pakketje kon volgen, toen het binnen kwam maakte ik het pakketje open en wat was het super ingepakt! Het armbandje zag er zo mooi uit dat ik in 1 oog slag verliefd was. Ik wil jullie hartstikke bedanken voor het prachtige gegraveerde armbandje, de betaalbare prijzen en de goede service.

Snel bezorgd en fantastische producten

Finaste doet wat ze beloven, voor half 5 besteld is morgen in huis, en het kettinkje dat ik heb gekocht is super mooi

Goed, snelle levering. Goede gravering

Ik had een paar armbandjes besteld. Ze zitten goed en zien er mooi uit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst