Snelle levering en super mooie producten.

Mooie kwaliteit voor de prijs . Supermooie juweeltjes.

Snel, leuk, mooi

Een gepersonaliseerd armbandje besteld; snelle levering en leuk verpakt. Dank je wel!

Prachtige armband, mooi verpakt en snel verzonden

De armband was in het echt mooier dan op de foto. Het was keurig verpakt, en de verzending was snel.

Snelle verzorgde service en graris kadootje

Snelle bezorging en de sieraden zijn leuk verpakt en zien er mooi uit.

Ik had een vraag over de sieraden en dit stuurde ik via Instagram. Snelle reactie, heel vriendelijk en met een duidelijk antwoord. Wel zou het fijn zijn als de gouden sieraden roestvrij zouden zijn maar ze zien er heel mooi uit voor de prijs die je betaald. Ik vind het een heel leuk bedrijf en hoop dat het zich uitbreid met nog meer leuke sieraden en assecoires.

Snelle levering en mooi verpakt!

De levering was erg snel en aangezien het een cadeau was was ik erg blij met de mooie verpakking.

Super tevreden en hele mooie kettingen

het is erg handig en snel om hier bestellingen te bestellen!

Betrouwbaar en goede kwaliteit. Fijn dat het zo snel werd bezorgd!

Geweldig!

Super goede kwaliteit armbandjes en echt mega mooie gravering. Ik ben er zeer blij mee

Super!!!

Mooie prijs, leuke collectie, goede kwaliteit en snelle levering!!!

Geweldig!

Snelle levering. Mooi product. Origineel. Makkelijk met betalen. Klantvriendelijk.

Goede service, en mooi resultaat!

Tijdje terug een armbandje besteld, was snel binnen en resultaat was top!

Heel blij met mn armband van jullie! Het was precies zoals ik t verwachtte en de snelle levering was top! Aanrader en zal zeker vaker bestellen!!

Prachtige, minimalistische juwelen én prachtige, vriendelijke service!

De meiden (en indien ook mannen) van Finaste zijn enorm lief en erg behulpzaam. Ze antwoorden steeds snel en vriendelijke op al je vragen! De producten zijn prachtige, minimalistische kunstwerkjes, geschikt voor diverse persoonlijkheden, gelegenheden, outfits, ... Je vindt dus sowieso steeds iets naar je zin. Tot op heden ook zeer tevreden over de kwaliteit! Wat bij betreft een echte aanrader dus :-)

Erg nep

Heb hem helaas terug gestuurd

goede service!!

het duurde nog geen 24 uur voor we het binnenkregen! ook het bestellen ging zeer vlot, we kwamen op een goede website terecht

Heel fijn!

Snelle levering, mooi geprijsd, mooie sieraden! Fijn!

Snelle levering, super mooi armbandje!

Ik zocht een fijn zilver kleurig armbandje, en Finaste had precies zo’n armbandje op de webshop staan. De afbeeldingen zijn precies als hoe het armbandje in het echt is. Werd ook in een mooi doosje geleverd. Super tevreden!

Goede snelle service en je krijgt wat je op foto gezien hebt op de site.

Snelle levering, en je krijgt datgene wat je online gezien hebt, foto's komen precies overeen met het geleverde product. Goede kwaliteit. En bovendien leuk en stevig ingepakt...

Snelle en goede service

Dit was mijn eerste ervaring met de website, maar de website is mooi en overzichtelijk. Je bestelling is snel in huis nadat je je bestelling succesvol hebt afgerond. Het komt in een leuke verpakking binnen wat je al een fijn gevoel geeft bij het uitpakken. Het wordt ook zo verpakt dat het niet beschadigd kan raken. Ik zal zeker vaker op deze website gaan bestellen!

Mijn ervaring bij jullie is goed.

Goede producten, je wordt goed geholpen als je een vraag heb en de verzendkosten zijn ook priema te doen.

Goede ervaring met de site, leuke artikelen, snel geleverd, scherpe prijs. En bovendien goede service, aangegeven dat er een kado bij zat en dit was mooi ingepakt, super!

Ruim assortiment, veel keuze! Snelle leveringen ook als je iets gegraveerd wilt hebben. Prijs en kwaliteit is top! Misschien nog leuk als je de armbandjes en kettingen gegraveerd ook in rosé kleur kan bestellen!

Super mooie armband

Een mooie verjaardagskado voor mijn moeder. Een armband met 3 initalen van haar kinderen. Mooi ingepakt en snel geleverd, ze was er heel blij mee

Ik vond het geweldig , ik heb mijn armband en mijn ketting besteld en heb die snel binnen gekregen in leuke doosjes die ik kan blijven gebruiken en ze zijn gwn super mooi en zijn mooier dan op de foto's vind ik. 😁 foto's zijn gwn goed ik ben gwn verliefd op wat ik heb besteld en meteen als ik tijd heb ga ik nog meer bestellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst