Perfecte kwaliteit en service

Ik heb vaak een bestelling gedaan bij jullie! Ik vind de kwaliteit van de sieraden super! Ik douche er mee en ze verkleuren niet!

Snel en mooi product!

Helemaal tevreden. Snel geleverd ook, cadeautje is goed geslaagd!

Super snelle levering, mooi verpakt. Top service!

Hele goede service

Finaste is een betaalbare site met veel leuke dingen. Tot nu toe alles wat ik heb gekocht is van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de service en ik had bij opmerkingen gezet of ze het wouden inpakken en dat hebben ze ook gedaan. Kortom top service en top kwaliteit voor die prijs

Hele goede service, snel bereikbaar (instagram bv.) en super leuke (orginele) sieraden.

Ik heb een hele goede ervaring met jullie. Ik had een vraag en er werd hier heel snel op gereageerd! De prijzen vind ik soms nog redelijk duur. Maar de artikelen zijn super leuk!! Blij dat ik jullie heb gevonden!

goeie & snele service

Ik was al heel lang opzoek naar een armbandje met 2 voorletters. Ik vond het meteen een mooi armbandje. Een hele mooie site en je kunt er alles heel goed op vinden. De levering was snel en het armbandje zat mooi verpakt. Ik ben heel tevreden met deze aankoop.

Top oorbellen, verkleuren niet en kan er gewoon mee slapen

Snelle levering, mooie oorbellen, heel erg tevreden! Ga hier zeker weer bestellen!

Snel bezorgd mooi verpakt goed product

Heb een armbandje voor mijn moeder besteld met haar naam gegraveerd heel mooi elegant. Ook heb ik 2 paar oorbellen gekocht ook daar geen klachten over. 2 dagen na de bestelling geplaatst te hebben was alles al bezorgd. Niets was beschadigd Zou zeker nog een keer bestellen!

Super,!!

Ik had een fout gemaakt voor het graven. Maar dit hebben ze voor mij opgelost. Echt super service!!!!

Super kwaliteit en een erg leuk cadeau

Snel, goede service en prijs! Super leuk ontvangen echt als een cadeau. Ik ben enthousiast heb al vaker besteld. Ik zeg DOEN!

Super goed en tevreden.

Mooie kwaliteit ik ben erg blij met mijn armbandje.

Goede service en het ziet er vertrouwd uit

De levering was snel, en het product klopte met de foto's die ik gezien had op de website. Ook het bestellen van een gegraveerd armbandje was er snelle dan ik had gedacht. Ik heb een hele fijne ervaring gehad met deze site en zou het aan mijn vrienden en familie aanraden!

Goed.

Perfect.

Mooite producten met nette afhandeling

Ik ben heel tevreden over de service van FINASTE. De producten zijn mooi en worden met veel zorg verpakt en opgestuurd. Ik ben er erg blij mee!

Echt perfect en leuk

Everything is great! From site to product

I lOve it

Goede service, heel goede kwaliteit tov de prijs!

Levering was precies zo snel als was beloofd, ringen zien er heel goed uit en prijs/kwaliteit verhouding is geweldig.

Geweldige producten met een goede en snelle service

Ik had een ketting besteld en deze was enorm snel binnen. Precies wat op jullie site staat, de ketting was overigens mega super mooi! Echt een aanrader jullie winkel

Perfect voor elkaar!

Ringetje is fantastisch! Goede service, super leuke verpakking en hele snelle verzending. Een echte aanrader.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Mooie trendy stijlvolle sieraden!

Snelle levering en een super leuk product!

Snelle levering en een super leuk product!

Super mooie sieraden !

Ontzettend blij met het uitgebreide assortiment en de prachtige sieraden van goede kwaliteit! Snelle levering, in een mooie verpakking!

Super goede kwaliteit

Ik had voor dit geld niet zo’n goede kwaiteit verwacht! Helemaal in love met mijn sieraadjes! Ik bestel elke maand wel wat😂 altijd blij!!!

Super service!

Ik had twee sieraden besteld, een ketting en een ring. Kreeg er nog een gratis scrunchie bij! De ring was iets te klein en had deze retour gestuurd en gevraagd om een grotere maat. Dit was erg snel verwerkt en heb vandaag de nieuwe binnen gekregen. De kwaliteit is goed en het ziet er prachtig uit. Ik ga zeker vaker bestellen bij Finaste! Echt 100% een aanrader voor mooie sieraden!

Super leuke en niet verkleurende sieraden met een leuke prijs

De sieraden zijn super leuk en hip. Daarnaast is het graveerwerk heel mooi en dat alles voor een leuke prijs. Daarbij werkt de website heel goed en is het betaalproces heel gebruiksvriendelijk en revolutionair. Jullie begrijpen dat betalen met een mobielbankieren app veel fijner is dan via de internetbankieren (waarbij je jouw pas moet pakken en de reader moet zoeken), door de optie om het betalingsproces gemakkeljk af te ronden via mobiel met een QR-code. Al bij al, een super ervaring van begin tot eind.

Buskesdries 3

6673DP Andelst