Pluspunten

Snelle bezorging, mooie producten!

Niks

Pluspunten

Ontzettend snelle productie, netjes afgewerkt(tekst goed verdeeld over de munt, nette gravures), heel snel en netjes verzonden

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering en fijne klantenservice

Ik heb geen verbeterpunten voor finaste

Pluspunten

Super snelle levering, zelfs de avond voor 1 mei (feestdag) kreeg ik het de volgende ochtend aan mijn deur! De verpakking is mooi en verzorgd en de verhouding prijs-kwaliteit van de juwelen kan niet beter volgens mij.

Niets op aan te merken voor mijn ervaring!

Pluspunten

Super snel bezorgd, precies ontvangen zoals omschreven. Helemaal blij!

Pluspunten

er zat een beschadiging op Mn bestelde ketting ! een e-mail gestuurd met foto’s en zonder probleem kreeg ik een nieuwe ! Super fijne service en ik ga zeker vaker bestellen !

Pluspunten

Items zien er exact hetzelfde uit als op de website staan en ook de levering is snel !

Pluspunten

Snelle bezorging! Ik heb oorbellen besteld en ze zijn echt heel mooi!

Pluspunten

Snelle levering en super schattige verpakking! Voordelig en goed van kwaliteit, ben verliefd!!

Misschien een "cadeau" optie zodat je hem ook kan laten inpakken.

Pluspunten

Nette levering, maar verwacht resultaat, mijn complimenten!

Geen!

Pluspunten

Super leuke sieraden en een hele snelle levering!

Pluspunten

levert snel goede kwaliteit (blije klant hier) ben er erg blij mee, super aandenken

helemaal niks, super goed bedrijf

Pluspunten

De bestelling was erg snel binnen. Het zag er echt uit als een cadeautje. De bedrukking van de ketting zat er super strak op!

Pluspunten

Heel mooi materiaal. Ik heb oorringen en een armband besteld met gravure. Erg tevreden van. Snelle levering en nog geen verkleuring tegen gekomen zoals je tegenwoordig wel meer tegenkomt als je online een bestelling doet. Dit is zeker niet mijn laatste bestelling.

Pluspunten

Snel gereageerd wanneer het pakketje verstuurd was. Resultaat vd ketting was prachtig

Pluspunten

1. Duidelijke, overzichtelijke website. 2. Goede, en mooie verpakking! En een leuk kaartje erbij. 3. Snelle levering. 4. Het paste heel makkelijk door de brievenbus. 5. De sieraden waren geheel naar verwachting.

De dekseltjes van de sieraden doosjes klemmen niet goed vast op het doosje!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit sieraden!

Afmetingen van de sieraden (oorbellen) op de site weergeven, of een foto dat iemand de oorbellen draagt. Zo is de grootte duidelijk voor de koper!

Pluspunten

Super leuke orginele sieraden!

Geen!

Pluspunten

Goede kwaliteit voor goede prijs, wat je krijgt is precies hoe het er op de site uitziet, snel bezorgd

Pluspunten

Goede kwaliteit , mooi verpakt , overzichtelijke site

Stond voor een bepaalde tijd bestellen doordeweeks en dan de volgende dag in huis. Kwam een dag later aan. Verder maakte het niet uit!

Pluspunten

Snelle levering, product is zoals vermeld op website.

Pluspunten

- De service is heel goed - De producten zijn van goede kwaliteit en heel mooi en zal er zeker nog meer sieraden gaan bestellen! - De website is gemakkelijk bruikbaar en erg overzichtelijk

- Als ik op vrijdag bestel komt het pas op dinsdag op woensdag aan dat zou eventueel sneller mogen want je wilt natuurlijk heel graag je nieuwe sieraden dragen. Maar voor de rest is het helemaal prima!

Pluspunten

De bestelling was ruim op tijd aangekomen, het artikel is mooi ingepakt in een doosje en is van goede kwaliteit.

Op dit moment geen verbeterpunten die ik kan bedenken

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verzorgd. Eenvoudig te bestellen.

Pluspunten

Geweldig product! Ik wee zeker dat mijn moeder dit een super moederdagcadeautje gaat vinden! Ook de sluiting is ideaal, werkt gemakkelijk. Kortom, very happy again

Buskesdries 3

6673DP Andelst