Pluspunten

Geweldig, de producten worden snel geleverd en zien er geweldig uit!

Pluspunten

Snelle levering, zijn goed bereikbaar. Vriendelijk. En de producten zijn van goede en nette kwaliteit.

Geen negatieve punten te benoemen

Pluspunten

Je hebt heel erg snel een reactie terug wanneer je het bedrijf Finaste mailt. Top! Ook de service is super goed en ik had mijn armbandje ook snel in huis. Ik zal hier zeker vaker iets bestellen. Een aanrader! Je bestelling wordt ook netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering Mooie gravering Goed materiaal

Armbandje was groter dan verwacht

Pluspunten

De levering is ontzettend snel

Maak duidelijkere en grotere fotos van de sieraden zodat je kunt van dichtbij zien hoe het eruitziet.

Pluspunten

Super snelle levering , en mooie producten, super blij met gegraveerde armbandje en ring!!

Gratis oorbellen erbij gekregen maar helaas een hele ontstoken oor gekregen ..

Pluspunten

Vriendelijkheid Post, sieraad wordt netjes bezorgd in een juwelendoosje en er zit gelijk een kortingsbon ed. bij

Nog iets sneller op Messegner reageren

Pluspunten

Ik heel erg blij met me aan koop

Pluspunten

Hele leuke oorbellen snelle bezorging

Pluspunten

Goede kwaliteit, gravering is mooi, snel bezorgd. Helemaal top!

Pluspunten

Binnen een dag bezorgd, een detail: heel leuk verpakt en gegraveerd oorbellen zoals verwacht ontvangen! Top!

Pluspunten

Onlangs twee mooie bandjes besteld. Waren snel binnen en zaten in een mooi sieradendoosje verpakt. De bandjes zijn erg mooi en sierlijk. Hun eigen logo zit nog verwerk bij de sluiting, dat geeft een speels effect. Prijs, kwaliteit verhouding is ook erg fijn. Aanrader!! Zeer tevreden. Mijn volgende bestelling zal daarom ook snel plaatsvinden.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, hele leuke producten en niet zo duur. Ook het kaartje wat er bij zat was leuk en het was mooi verpakt.

Kan niks bedenken

Pluspunten

Hele mooie producten en zeer goede service

Ik heb geen factuur gehadvia de mail dit was misschien wel fijn geweest

Pluspunten

Snelle levering en de producten zijn erg mooi en fijn om te dragen!

Ik heb geen verbeterpunten voor Finaste. Alles was top!

Pluspunten

Snel geleverd, niet duur voor mooie juweeltjes

Pluspunten

Snel geleverd, mooi ingepakt, goede kwaliteit producten

geen verbeterpunten

Pluspunten

duidelijke foto van het produkt goede prijs/kwaliteit produkt zoals verwacht zeer snelle verzending

nvt

Pluspunten

Gave sieraden die je kan personaliseren! Snel in huis door de snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke foto's van de artikelen op de site, snelle levering, artikelen mooi en goed verpakt.

Prijzen zijn aan de hoge kant.

Pluspunten

- ik ben heel erg blij met de kwaliteit dat jullie leveren. - Het zijn perfecte sieraden en ze worden heel duidelijk omschreven. - Ze passen overal bij echt LOVE IT.

- Wat ik graag in de webshop terug zou willen zien is: als je iets in het winkelmandje hebt geplaatst dat je kan kiezen of je wilt afrekenen of door wilt gaan met winkelen, want anders moet je heletijd weer terug klikken naar oorbellen en de juist pagina, maar verder is alles in orde en doen jullie dit geweldig!

Pluspunten

Snelle levering. Prima kwaliteit.

De sieraden worden met doosjes geleverd. De geleverde doosjes zijn van plastic. Aangezien ik alles voor mezelf bestelde heb ik deze verpakking niet echt nodig. Ik zou aanbevelen om deze doosjes alleen bij te voegen als men daarom vraagt/cadeauverpakking aanvinkt. Nu heb ik ze weggegooid wat ik zonde vind.

Pluspunten

Super snel Proberen (en doen) wat je vraagt, maken het zelfs nog mooier dan je had verwacht! Super vriendelijke en goede service

Pluspunten

Mooi geleverd in een doosje, netjes verpakt. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Niet dat ik weet :)

Pluspunten

Fijne snelle service, moo product ontvangen waar ik mijn beste vriendin heel erg blij mee ga maken!

Ik twijfelde hoe ik bij het graveren de volgorde moest houden....

Buskesdries 3

6673DP Andelst