Pluspunten
Geweldig, de producten worden snel geleverd en zien er geweldig uit!
Pluspunten
Snelle levering, zijn goed bereikbaar. Vriendelijk. En de producten zijn van goede en nette kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen negatieve punten te benoemen
Pluspunten
Je hebt heel erg snel een reactie terug wanneer je het bedrijf Finaste mailt. Top! Ook de service is super goed en ik had mijn armbandje ook snel in huis. Ik zal hier zeker vaker iets bestellen. Een aanrader! Je bestelling wordt ook netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle levering Mooie gravering Goed materiaal
VerbeterpuntenArmbandje was groter dan verwacht
Pluspunten
De levering is ontzettend snel
VerbeterpuntenMaak duidelijkere en grotere fotos van de sieraden zodat je kunt van dichtbij zien hoe het eruitziet.
Pluspunten
Super snelle levering , en mooie producten, super blij met gegraveerde armbandje en ring!!
VerbeterpuntenGratis oorbellen erbij gekregen maar helaas een hele ontstoken oor gekregen ..
Pluspunten
Vriendelijkheid Post, sieraad wordt netjes bezorgd in een juwelendoosje en er zit gelijk een kortingsbon ed. bij
VerbeterpuntenNog iets sneller op Messegner reageren
Pluspunten
Ik heel erg blij met me aan koop
Pluspunten
Hele leuke oorbellen snelle bezorging
Pluspunten
Goede kwaliteit, gravering is mooi, snel bezorgd. Helemaal top!
Beste Andrea, een 10, geweldig! Superfijn om te horen dat je tevreden bent over de gravering en dat jouw pakketje op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Binnen een dag bezorgd, een detail: heel leuk verpakt en gegraveerd oorbellen zoals verwacht ontvangen! Top!
Beste Suzan, een 10, yes! Fijn om te horen dat jouw bestelling naar verwachting is en dat deze op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Onlangs twee mooie bandjes besteld. Waren snel binnen en zaten in een mooi sieradendoosje verpakt. De bandjes zijn erg mooi en sierlijk. Hun eigen logo zit nog verwerk bij de sluiting, dat geeft een speels effect. Prijs, kwaliteit verhouding is ook erg fijn. Aanrader!! Zeer tevreden. Mijn volgende bestelling zal daarom ook snel plaatsvinden.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Daphne, superleuk dat je onlangs een bestelling bij ons hebt geplaatst en dat je zo tevreden bent hierover, daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, hele leuke producten en niet zo duur. Ook het kaartje wat er bij zat was leuk en het was mooi verpakt.
VerbeterpuntenKan niks bedenken
Beste Sabine, een 9, super! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Hele mooie producten en zeer goede service
VerbeterpuntenIk heb geen factuur gehadvia de mail dit was misschien wel fijn geweest
Beste Joni, een 8, top! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Wat vervelend dat je geen factuur hebt ontvangen, dit is natuurlijk niet de bedoeling! Normaal gesproken krijg je deze altijd toegemaild. Ik ga het in ieder geval doorgeven aan mijn collega's! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering en de producten zijn erg mooi en fijn om te dragen!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten voor Finaste. Alles was top!
Beste klant, een 10, geweldig! Superfijn om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we erg fijn om te horen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snel geleverd, niet duur voor mooie juweeltjes
Verbeterpunten/
Beste Klant, een 10, yes! Superfijn om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snel geleverd, mooi ingepakt, goede kwaliteit producten
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Beste Kim, yes, een 10! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
duidelijke foto van het produkt goede prijs/kwaliteit produkt zoals verwacht zeer snelle verzending
Verbeterpuntennvt
Beste Joke, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we erg belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Gave sieraden die je kan personaliseren! Snel in huis door de snelle levering.
Beste Eva, een 10, yes! Superleuk om te lezen dat je zo positief bent en dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we erg belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Duidelijke foto's van de artikelen op de site, snelle levering, artikelen mooi en goed verpakt.
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de hoge kant.
Beste Klant, een 10, yes! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
- ik ben heel erg blij met de kwaliteit dat jullie leveren. - Het zijn perfecte sieraden en ze worden heel duidelijk omschreven. - Ze passen overal bij echt LOVE IT.
Verbeterpunten- Wat ik graag in de webshop terug zou willen zien is: als je iets in het winkelmandje hebt geplaatst dat je kan kiezen of je wilt afrekenen of door wilt gaan met winkelen, want anders moet je heletijd weer terug klikken naar oorbellen en de juist pagina, maar verder is alles in orde en doen jullie dit geweldig!
Beste Aleyna, een 10, geweldig! Superfijn om te horen dat je zo positief bent over jouw bestelling, daar worden wij hartstikke blij van! We zullen je feedback zeker meenemen en wellicht is dit mogelijk in doe toekomst! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering. Prima kwaliteit.
VerbeterpuntenDe sieraden worden met doosjes geleverd. De geleverde doosjes zijn van plastic. Aangezien ik alles voor mezelf bestelde heb ik deze verpakking niet echt nodig. Ik zou aanbevelen om deze doosjes alleen bij te voegen als men daarom vraagt/cadeauverpakking aanvinkt. Nu heb ik ze weggegooid wat ik zonde vind.
Beste Klant, een 9, yes! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we erg belangrijk! We zullen je feedback zeker meenemen, waarvoor dank! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super snel Proberen (en doen) wat je vraagt, maken het zelfs nog mooier dan je had verwacht! Super vriendelijke en goede service
Beste Eva, een 10, yes! Superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw bestelling en dat het contact met ons goed is verlopen, hier doen we elke dag hard ons best voor en we zijn daarom ook heel bij om te horen dat je dit als positief hebt ervaren! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Mooi geleverd in een doosje, netjes verpakt. Goede kwaliteit en snel geleverd.
VerbeterpuntenNiet dat ik weet :)
Beste Maartje, een 9, yes! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is geleverd, dit vinden we super belangrijk. Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Fijne snelle service, moo product ontvangen waar ik mijn beste vriendin heel erg blij mee ga maken!
VerbeterpuntenIk twijfelde hoe ik bij het graveren de volgorde moest houden....
Beste Nienke, een 10, yes! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en het product dat je hebt ontvangen! We hopen dat je vriendin er net zo blij mee gaat zijn! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste