Pluspunten

Super snelle service Duidelijke website

Pluspunten

- snelle levering - goede kwaliteit - schappelijke prijs - mooie juwelen

Pluspunten

Snelle verzending, leuk en netjes ingepakt en origineel bedrijf in deze tak ;)

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten voor een eerlijke prijs! Ga hier zeker vaker wat bestellen :)

Fotos op de website zijn al heel mooi,maar kunnen net iets mooier als ik echt een verbeterpunt zou moeten kiezen

Pluspunten

realistische weergave product op de site

voor 17u besteld, maar 3 dagen later aangekomen

Pluspunten

Snelle verzending, producten waren goed verpakt. Fijn dat de sieraden worden geleverd in een doosje in plaats van op een kartonnetje. Foto's op de website waren ideaal, daardoor kon je gelijk zien hoe iets zou staan/vallen

Geen, ik ben zeker van plan vaker sieraden hier te bestellen. Nu moet ik alleen nog ondervinden of ze mooi blijven

Pluspunten

Het is optijd binnen. Kwaliteit van het product is je geld waard.

Geen tips

Pluspunten

Mooie sieraden, kwaliteit mooier dan ik had verwacht voor de prijs. Snelle levering. Sieraden komen netjes per stuk in een sieradendoosje.

Pluspunten

- super snelle levering - betaalbaar - veel keuze - lijkt stevig materiaal

- een voorbeeld van hoe de gravering er ongeveer komt uit te zien op het exemplaar dat je besteld, zou leuk zijn om van te voren een beeld te krijgen. - misschien ook leuk om echt zilver te gaan verkopen, voor nog betere kwaliteit.

Pluspunten

Heel goed. Toffe producten

Pluspunten

Voor een goede prijs echt mooie oorbellen ontvangen!

Pluspunten

Snelle levering, product komt overeen met de afbeeldingen en de beschrijving.

(nog) geen

Pluspunten

Snelle verzending, mooi ingepakt. Leuke producten van goede kwaliteit.

Ik heb een kettinkje waarbij het muntje aan de achterkant zwaarder is dan het bedeltje aan de voorkant, waardoor het bedeltje steeds omhoog glijdt. Nu het muntje eraf gehaald, opgelost!

Pluspunten

Snelle levering van goede producten, beveel het zeker aan! Ben heel blij met mijn oorbellen!

Pluspunten

In het winkelmandje kon ik niets verwijderen

Pluspunten

Leuke webshop met creatieve sieraden. Ideaal voor cadeautjes. Snelle verzending en mooi ingepakt.

Wanneer mogelijk zou het fijn zijn om te vermelden of het om een brievenbuspakketje gaat of niet. Dan kun je direct het gewenste afleveradres bepalen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Eindelijk het product gevonden wat ik al zoooo lang zocht voor een schappelijke prijs

Ik moet nog wel even kijken hoe de kwaliteit van de kleur (goud) zich houdt.

Pluspunten

Snelle levering, betaalbare sieraden en top geleverd! Mooie sieraden doosjes erbij!

Pluspunten

snelle levering echt goede producten overzichtelijke website

Pluspunten

Door een misverstand was mijn armband niet naar wens gegraveerd. Ik heb gebeld met Finaste en kon netjes mijn verhaal doen. Ze begrepen het en wilde graag dat ik tevreden zou zijn met mijn aankoop. Ze wilde een uitzondering maken. Hierbij kreeg ik een nieuw armbandje toegestuurd de dag erna al met de gravering die ik wilde. Super tevreden en fijn dat ze mij zo tegemoet zijn gekomen. Ik zou er zo weer wat bestelling. Vandaag bestellen is morgen in huis. Geweldig!

Pluspunten

Hele mooie oorbellen en snelle service, ook maken ze erg goed gebruik van social media.

Tot nu toe nog een verbererpunten

Pluspunten

top producten die je krijgt. geen prul wel echt kwaliteit. het zit mooi verpakt en er zit een bedankkaartje bij. helemaal tevreden

ze zeggen morgen bezorgt maar mijn producht kwam pas 3 dagen later

Pluspunten

Really nice products for a great price. And you recieve them in a nice jewelry box! Top!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst