Pluspunten
snelle levering echt goede producten overzichtelijke website
Verbeterpunten-
Beste Klant, een 10, geweldig! Superfijn om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Door een misverstand was mijn armband niet naar wens gegraveerd. Ik heb gebeld met Finaste en kon netjes mijn verhaal doen. Ze begrepen het en wilde graag dat ik tevreden zou zijn met mijn aankoop. Ze wilde een uitzondering maken. Hierbij kreeg ik een nieuw armbandje toegestuurd de dag erna al met de gravering die ik wilde. Super tevreden en fijn dat ze mij zo tegemoet zijn gekomen. Ik zou er zo weer wat bestelling. Vandaag bestellen is morgen in huis. Geweldig!
Beste Loes, een 10, super! Wat vervelend om te horen dat jouw armbandje niet helemaal was zoals het hoorde te zijn. Gelukkig hebben mijn collega's het kunnen oplossen en heb je toch jouw goede armbandje binnengekregen! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog heel veel plezier met jouw armbandje! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Hele mooie oorbellen en snelle service, ook maken ze erg goed gebruik van social media.
VerbeterpuntenTot nu toe nog een verbererpunten
Beste Venna, wow, een 10! Superleuk om te horen dat je vindt dat we goed gebruik maken van social media en dat je tevreden bent met jouw oorbellen! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
top producten die je krijgt. geen prul wel echt kwaliteit. het zit mooi verpakt en er zit een bedankkaartje bij. helemaal tevreden
Verbeterpuntenze zeggen morgen bezorgt maar mijn producht kwam pas 3 dagen later
Beste Hannah, yes een 10! Super om te lezen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw pakketje 3 dagen later aankomt. Wij zorgen er altijd voor dat bestelling die voor 17:30 uur geplaatst zijn, dezelfde dag mee worden gegeven aan PostNL. Het kan echter soms zo zijn dat de postbezorger er wat langer over doet. Dit ligt helaas dan niet meer bij ons in de hand. Wel willen we je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en we hopen dat je alsnog heel veel plezier gaat hebben met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Really nice products for a great price. And you recieve them in a nice jewelry box! Top!!
Dear Anika, good to hear that you're so positive about your order! We really appreciate it. Thank you for giving us a review and we wish you a lot of fun with your order! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super mooie sieraden
Beste Klant, een 10, yes! Heel leuk om te horen dat je onze sieraden mooi vindt! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle leveringen, leuke sieraden, duidelijke site!
VerbeterpuntenGeen tips of verbeterpunten nodig!! :)
Beste Kimberley, wow, een 10! Superleuk om te lezen dat je enthousiast bent over onze sieraden en website en dat jouw bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, mooie gravering
Beste Klant, een 9, yes! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de gravering en dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Goede levering en leuke/goede producten!
Beste Demi, een 10, top! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
het armbandje was er binnen 1 dag al en dat ook nog is met grafering erbij! Ik vind dat een super service. Ik ben echt heel blij met het armbandje en draag hem elke dag met een glimlach. De verpakking was ook erg leuk gedaan met een leuk kaartje erbij en het armbandje zat in een mooi doosje. En erg leuk dat ik bij mijn volgende aankoop 15% korting krijg :) Echt een top bedrijf!
VerbeterpuntenVerbeterpunten zijn er niet
Beste Klant, wat superleuk om te horen dat je elke dag je armbandje draagt en dat je er zo blij mee bent! Hier zijn we hartstikke blij mee :) We willen je bedanken voor het geven van deze prachtige beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpunten/
Beste Daria, een 8, top! Fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling en dat deze op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle goeie service. Je wors goed op de hoogte gehouden!
VerbeterpuntenZo door blijven gaan!,
Beste Tessa, yes, een 10! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit producten!
Beste B, een 10, super! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we heel belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, mooie oorbellen zoals voorgesteld online!
Beste Marieke, een 9, super! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de oorbellen en dat je bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Te veel leuke sierraden om te kiezen. Helaas kan je ze niet allemaal kopen.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten rekenen
Beste Nanouk, een 8, top! Superleuk om te horen dat je tevreden bent over het aanbod op onze webshop! We zullen je feedback meenemen, en wellicht is dit mogelijk in de toekomst. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snel duidelijk goed product
Beste Nadia, een 10, geweldig! Superfijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snel geleverd, past daadwerkelijk dor mijn kleine brievenbus. Mooie uitvoering
VerbeterpuntenHet ringetje verschuift best makkelijk. Daardoor zit ik de helft van de tijd met de balletjes in het zicht. Ik had liever kleinere uiteinden gehad of liever nog gewoon 1 maat gekozen..
Pluspunten
Hele mooie sieraden!! Veel keuze en goede prijzen. Snelle verzending. Reageren snel en vriendelijk.
Beste Sara, geweldig, een 10! Fijn om te lezen dat het contact met ons goed is verlopen en dat je tevreden bent over het aanbod in onze webshop! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons dit prachtige cijfer te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt !!!
Beste Lise, een 10, geweldig! Heel erg fijn om te lezen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super kwaliteit en heel fijn dat er sieraden doosje bij geleverd worden
Beste Isa, een 10, super! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je het sieraden doosje een fijne toevoeging vindt! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
De levering is snel, en de producten zijn erg mooi. De gravering is erg duidelijk, en het materiaal draagt erg fijn.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Joske, een 9, super! Superleuk om te horen dat je blij bent met de gegraveerde producten en dat je bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Bestelling is snel binnen, producten worden netjes aangeleverd, mail contact verloopt goed!
Verbeterpunten-
Beste Roos, een 9, super! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen en geleverd en dat het contact met ons via de mail goed is verlopen, dit vinden we super belangrijk! :) We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering en mooie sieraden (en sieradendoosje)!
Beste Klant, yes een 10! Supergoed om te horen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs-kwaliteit-verhouding
VerbeterpuntenGeen.
Beste Femke, geweldig, een 9! Super om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste