Pluspunten
Ondanks de personalisering van de producten (gravering) toch binnen 2 dagen geleverd! Super snel! Daarnaast erg mooi, zowel de armband als de ketting.
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie jullie klanten of volgers op social media eens vragen of zij nog ideeën hebben voor sieraden. Ik wed dat er heel veel inspiratie is!
Beste Merle, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat jouw bestelling op tijd binnen is gekomen en dat je tevreden bent over je bestelling! We zullen je feedback zeker meenemen, waarvoor dank! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Wat een mooit werk hebben jullie geleverd! Het ziet er goed uit, geen krassen op het armbandje zelf. Het armbandje is goee verstelbaar dus iedereen kan het aan en de verpakking / het doosje waar het armbandje in zit ziet er heel leuk uit.
Beste Zoë, YES, wat een superfijne beoordeling! Superleuk om te horen dat je zo positief bent over onze webshop! We willen je bedanken voor het geven van deze prachtige beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snel geleverd, mooi verpakt, blij met de oorbelletjes
Beste Kim, een 10, yes! Superleuk om te horen dat je blij bent met jouw bestelling en dat deze in goede orde is ontvangen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Service is excellent
Beste Lore, een 9, super! Heel erg fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, dit vinden wij super belangrijk! :) We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
De levering is snel en de producten zijn erg mooi en van goede qwaliteit. Ook wordt het mooi ingepakt met alles erop en eraan.
Beste Merle, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd en naar smaak was! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering en mooie artikelen voor een goeie prijs en kwaliteit!
VerbeterpuntenNVT
Beste Isabelle, een 10, top! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Erg blij met mijn oorbellen en gegraveerde armband. Prijs-kwaliteit verhouding zit goed. Snelle levering en onwijs leuk verpakt en in doosjes
VerbeterpuntenGeen.
Beste Pascalle, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je sieraden! Hier worden wij ontzettend blij van. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super snel! Hele mooie sieraden, ik ben helemaal weg van mijn armband mét gratis gravering!
Beste Aylin, een 10, yes! Superleuk om te horen dat je zo blij bent met jouw gegraveerde armband. We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw armbandje! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Mooi afgewerkte sieraden Levering stipt op tijd
Beste Eline, een 10, super! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze sieraden en dat je bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Goede klantenservice. Na een mailtje kreeg ik heel snel antwoord.
VerbeterpuntenMijn pakket zou de volgende dag bezorgd worden maar kwam maar niet. Uiteindelijk twee dagen te laat pas binnen.
Pluspunten
Een geel goeie kwaliteit ik kan eigenlijk niks slecht zeggen heel snel thuis aangekomen.
Beste Flabia, wat superleuk om te horen dat je zo tevreden bent! Hier zijn we ontzettend blij mee. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering Mooie sieraden
Beste Marjolein, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, goeie prijs-kwaliteit verhouding, mooi ingepakt
Beste Marleen, superfijn om te horen dat jouw pakketje in goede orde en op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering Leuke bezorging (mooi)
VerbeterpuntenGoedkoper, vind het vrij duur
Pluspunten
Goede en snelle levering Heel vriendelijk contact Leuke sieraden Goede prijs
VerbeterpuntenGeen, alles top!
Beste Sharella, wow, een 10! Fijn om te horen dat het contact met ons goed is verlopen en dat jouw pakketje in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Beste Donna, een 8, top! Fijn om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Ik kreeg direct antwoord op mijn mail die ik stuurde. Het contact was erg prettig. Ga zeker nog wat bestellen!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten.
Beste Nienke, geweldig, een 10! Superfijn om te horen dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
super mooie sieraden voor een betaalbare prijs
Verbeterpuntenbij mijn laatste bestelling was een sluiting van mn oorbel niet helemaal dichtgemaakt
Beste Klant, een 10, super! Fijn om te horen dat je onze collectie leuk vindt! We zullen je verbeterpunt zeker meenemen, zodat hier in de toekomst beter op gelet wordt! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering Leuke verpakking Snelle reactie op vragen Goede producten
Beste Lisanne, wow, een 10! Superfijn dat het contact met ons goed en snel is verlopen en dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Mooi, betaalbaar en snel in huis. Helemaal top!
Beste Michelle, super om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat deze op tijd is geleverd! Bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering!
Beste Cleo, een 10, super! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
- Geen verzendkosten - Snelle levering - Persoonlijk product Ik ben zeker tevreden over de bestelling!
VerbeterpuntenIk geef het armbandje dat ik besteld heb cadeau, het enige waar ik aan twijfel of de kleur van het armbandje mooi en lang behoud.
Beste Maud, superleuk om te horen dat je tevreden bent over je bestelling en dat je pakketje in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super leuke sieraden!
Beste Vivienne, een 10, geweldig! Superleuk dat je onze sieraden leuk vindt. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste