Pluspunten
- goede overzichtelijke website - snelle levering - goede kwaliteit - goede service
Beste Pier, een 10, yes! Super om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling, hier zijn we super blij mee! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snele levering, goed verpakt! Ziet er heel mooi uit.
Beste Elsa, een 10, yes! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, goede informatie over levering en een persoonlijke boodschap bij het pakketje. Al met al een bijzonder positieve ervaring!
Beste Mirjam, een 9, super! Fijn om te horen dat je bestellign in goede orde en op tijd is geleverd, daar worden we blij van! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Makkelijke site en snel thuis
VerbeterpuntenDuidelijkere fotos
Beste René, een 9, super! Fijn om te horen dat je onze site makkelijk vond en dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. Bedankt voor het geven van jouw feedback en we gaan hier zeker iets mee doen! Voor nu willen we je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen we je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Mooi verpakt, en snelle levering!
Beste Klant, wat superfijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd! Dit vinden we heel belangrijk :) We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit van product erg fijn om te dragen!
VerbeterpuntenVertrouwbare online webiste waarbij het makkelijk is om je gewenste producten te bestellen!!
Beste Merve, wat superfijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat je je product fijn vindt om te dragen, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Overzichtelijke website met hele leuke sieraden!!
Beste Klant, yes, een 10! Superleuk om te horen dat je onze sieraden leuk vindt en dat je de website duidelijk vond! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service! Armbandje ging helaas op dag 1 al kapot maar ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd.
Beste Irma, wat vervelend om te horen dat je armbandje kapot is gegaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Gelukkig is alles opgelost en heb je een nieuwe gekregen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met je bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, de dag erna in huis. Netjes verpakt in sieradendoosjes en papier. Een feest om uit te pakken.
Beste Denise, een 10, geweldig! Superfijn om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd geleverd is en dat je het een feestje vond om uit te pakken, hier doen wij hard ons best voor! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Goede levering, betaalbaar, nette site en mooie producten!!
Beste Noa, een 10, yes! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat je onze website mooi vindt, hier worden wij blij van! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super snelle levering, en ook snelle communicatie wanneer je een mail verstuurd. Het product kwam op tijd aan en was heel leuk verpakt. ook de kwaliteit van het product was top.
VerbeterpuntenDat ligt waarschijnlijk niet aan jullie, maar ik kreeg geen update via mijn track&trace code wanneer het pakket binnen zou zijn.
Beste Naära, een 9, super! Goed om te horen dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen en dat je bestelling op tijd en in goede orde is geleverd, dit vinden we super belangrijk! Het is voor ons inderdaad lastig om te zien wat er met het pakketje gebeurt wanneer het in de handen van PostNL is, maar wij doen er elke dag hard ons best voor om alle bestellingen voor 17:30 uur te versturen, zodat jouw bestelling de volgende dag in huis is! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Goede kwaliteit, snel levering goed verzorgd pakketje
VerbeterpuntenDe oorbellen zijn allebei precies hetzelfde dus staat het maantje bij het ene oor naar achter en bij het andere oor naar voren
Pluspunten
Suuper goeie survece snelle reactie via emaile en goeie oplossingen ik raad iedereen deze side aan echt toppers !
VerbeterpuntenGeen verbeter punten mogelijk
Beste Mike, geweldig, een 10! Fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen en dat je onze site zeker aanraadt, hier zijn we super blij mee! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
- snelle levering - mooie gravering
Beste Nandini, een 10, yes! Superfijn om te horen dat je tevreden bent over je gegraveerde sieraad en dat je bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
- Snelle levering - ik werd ook via de telefoon snel een klantvriendelijk geholpen. - mijn bestelling was goed ingepakt, en met zorg afgeleverd. vriendelijk bedankt voor het behandelen van mijn orders :)
Verbeterpunten- Er zouden meer acties voor klanten moeten komen, bepaalde producten in de actie in prijs verlaagd. Dat vond ik niet duidelijk aangegeven. (maar het is niet heel duur dus acties zijn eigenlijk ook niet nodig, ik vond het alleen niet duidelijk.
Beste Harm Jan, superfijn om te horen dat het contact met ons via de telefoon goed is verlopen en dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd! We zullen je feedback zeker meenemen, waarvoor dank! Nog heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Ik ben erg tevreden wat ik besteld heb. Ook de klantvriendelijk van hun kant was erg fijn. Vond erg leuk hoe de resultaat was.
VerbeterpuntenGa zo door. Heb eerlijk gezegd geen feedback.
Best S.C, een 8, top! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat het contact met ons goed is verlopen, dit vinden wij erg belangrijk! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste M, een 9, super! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering en mooie sierraden!
VerbeterpuntenZeker een aanrader om hier je producten te kopen voor een lager prijsje dan je gewend bent!
Beste Lotte, een 10, yes! Fijn om te horen dat je onze sieraden mooi vindt en dat je bestelling op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Ik had de bestelling optijd binnengekregen, zat netjes en leuk verpakt. De kettinkjes die ik had besteld zagen er ook erg mooi en van goede kwaliteit uit. Niks op aan te merken.
VerbeterpuntenN.v.t
Beste Silke, een 10, yes! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Heel erg snel geleverd en netjes verpakt. Net een klein cadeautje die je ontvangt! Super leuke collectie met enorm veel hebbedingetjes.
VerbeterpuntenHad zelf het ringetje van de oorbelletjes iets dikker bedacht en liever ook gezien. Maar dat is persoonlijke voorkeur :). Denk dat ie dan iets luxer oogt voor de prijs.
Beste Fabienne, een 9, super! Superleuk om te horen dat je je pakketje net een cadeautje vond, hier doen wij elke dag erg ons best voor! We zullen je feedback zeker meenemen en wellicht krijgen wij deze in de toekomst. Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Goede snelle levering, leuk en kwalitatief goed cadeau bij de bestelling. Producten zien er erg goed uit
VerbeterpuntenMeer promoten
Beste Frank, superleuk om te horen dat je onze producten er goed uit vindt zien en dat je blij bent met je bestelling! We zullen je feedback zeker meenemen, dank daarvoor! Nog heel veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, leuk assortiment! Persoonlijk maar toch ver weg
Beste Manon, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en dat deze op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
VerbeterpuntenArmbandje netjes in het doosje doen
Beste Tessa, een 8, top! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd. Wat vervelend om te lezen dat jouw armbandje niet netjes in het doosje zat, dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zal het meteen doorgeven aan mijn collega's zodat hier goed op gelet wordt. Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste