Pluspunten
Tijdje geleden een gold plated ketting besteld, en mijn initialen laten graveren! Super mooi geworden en optijd geleverd. Helaas was er iets mis mijn ketting, dus heb ik contact opgenomen met finaste. Ik werd snel en duidelijk geholpen, en kreeg een nieuw expemplaar opgestuurd! Heel blij mee. Ruime keuze in sieraden, en de prijzen zijn erg betaalbaar! Heb gisteren weer een leuke ketting besteld, ga hier zeker nog meer sieraden kopen!
Beste Klant, wat vervelend om te horen dat je kettinkje kapot was gegaan, dit is natuurlijk niet de bedoeling! Fijn om te lezen dat het contact met ons via de klantenservice goed is verlopen en jij uiteindelijk een nieuwe ketting opgestuurd hebt gekregen! We willen natuurlijk dat jij er zo lang mogelijk plezier van hebt. Bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog heel erg veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Producten mooi ingepakt. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, een 10, geweldig! Goed om te horen dat je bestelling op tijd en in goede orde is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Zeer snelle service. Super leuke producten aan een erg mooie prijs. Ik ben een blogger en zal jullie zeker aanraden op mijn instagram.
Beste Boutaina, superleuk dat je ons zeker zou aanraden, hier zijn we super blij mee! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Er zijn veel diverse producten waar je uit kan kiezen. Van goed kwaliteit. De bezorgingstijd is super goed. Je hoeft niet lang te wachten voor je product
VerbeterpuntenEr zijn niet veel verbeteringen nodig. Ik heb geen verbeterpunten
Beste Liza, superfijn dat je zo'n positieve beoordeling schrijft, hier zijn wij super blij mee! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
- creatieve producten - goed contact onderhouden
Beste Ole, een 10, super! Superleuk om te horen dat je onze producten creatief vindt en dat het contact met ons goed is verlopen. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Mooie sieraden Goede kwaliteit Leuk en mooi verpakt Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding
Beste Klant, yes, een 10! Superfijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd en dat je blij bent met je sieraden. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super snelle levering, ketting nog mooier dan op de foto's. Heel blij mee!
Beste Laura, heel erg leuk om te horen dat je de ketting in het echt nog mooier vindt! Daar zijn wij super blij mee. We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Een heel vlotte levering. Het pakketje was mooi verzorgd. De oorbelletjes zaten in nette doosjes en ik kreeg er ook nog een mooie velvet haarband cadeau bij. Echt top! Ik ga zeker opnieuw bestellen bij FINASTE!
Beste Sarah, superleuk om te horen dat je blij bent met je bestelling! Hier zijn we hartstikke blij mee! We hopen dat je nog veel plezier gaat hebben van je artikelen en hopelijk zien we je snel in onze webshop! ;) Lots of love, Finaste
Pluspunten
Ik kwam Finaste bij toeval tegen op instagram. Had er nog niet eerder van gehoord maar de site zag er veel belovend uit. Ik bestelde een leuke ketting en een set oorbellen voor een mooie prijsje. Kreeg een paar uur later al bericht dat het was verzonden en de volgende dag had ik het in huis! Erg vlotte en goede levering, en niet geheel onbelangrijk; de producten zien er goed en mooi uit, ik draag ze vaak!
Beste Vera, wat superleuk om te horen dat je ons op Instagram bent tegengekomen en dat je onze site er veelbelovend uit vond zien. Wij vinden het dus ook erg leuk dat je bij ons wat besteld hebt en dat je ze vaak draagt! We willen je bedanken voor het schrijven van deze leuke beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw sieraden! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Leuke artikelen voor goedeprijs, snel bezorgd
VerbeterpuntenGeen.. Misschien assortiment uitbereiden
Beste Nynke, een 10, yes! Fijn om te horen dat je onze sieraden leuk vindt en dat jouw bestelling op tijd is geleverd. Houdt zeker onze website en/of nieuwsbrief in de gaten, want er gaat nog heel veel leuks aankomen! ;) We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snel informatie via email, goede levering
VerbeterpuntenGeen
Beste Ilse, fijn om te horen dat het contact met ons goed en snel is verlopen, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw sieraden! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit sieraden!
Beste Laura, yes, een 10! Super om te horen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw sieraden! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle bezorging, duidelijke site en goed verpakt (de bestelling).
Beste Sara, wat fijn om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw sieraden! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Ontzettend blij!
Verbeterpunten-
Beste Irhene, wat superfijn om horen dat je zo ontzettend blij bent! Hier worden wij natuurlijk ook weer heel erg blij van! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Beste finaste :) Ik heb al 2 keer wat van jullie besteld waar ik suoer tevreden mee ben!! Jullie sieraden vallen precies in mijn smaak, in de manier van hoe het staat en hoe het eruit ziet. Ben er onwijs blij mee en de prijzen zijn ook nog is ergggg betaalbaar. Ga zo door en ik ben erg nieuwschierig over de groei van Finaste en de sieraden!
VerbeterpuntenBij de armbandjes zouden er misschien wat paar ringetjes bij zodat je ietsjes grotere maten kan kiezen. Verder is alles top!
Beste Yasmijn, wat superleuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons besteld hebt en dat je er zo blij mee bent! Dit vinden wij erg fijn :) We zullen je feedback zeker meenemen en wellicht is dit mogelijk voor in de toekomst! Voor nu willen we je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen we je nog veel plezier met jouw bestellingen! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering Sieraden voldoen aan verwachting Goed verpakt
Beste V, yes, een 10! Fijn om te horen dat je bestelling naar wens is en dat deze in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle bezorging, ruime keus!
Beste Andrea, yes, een 10! Fijn dat je blij bent met de sieraden die beschikbaar staan op onze website en dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering! Hele mooie sieraden en een duidelijk beleid.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Klant, een 10, super! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
snelle levering, leuk verpakt
Beste Klant, een 10, yes! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Toen ik belde werd ik gelijk vriendelijk en goed geholpen Het armbandje dat ik heb besteld ziet er super mooi uit en precies zoals ik hem had verwacht
Beste Klant, fijn om te horen dat het contact via de telefoon met ons goed is verlopen, dit vinden wij super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en hopen dat je veel plezier zult hebben met jouw armbandje! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten voor een niet te hoge prijs. Erg professioneel geleverd in sieradendoosje.
VerbeterpuntenIk zou het leuk vinden als er ook ringen in kleinere maten te bestellen zijn, aangezien ik hele smalle vingers heb.
Beste Tessa, wat superleuk om te horen dat je onze sieraden mooi vindt en dat je bestelling op tijd is geleverd! We zullen je feedback zeker meenemen en wellicht is dit mogelijk in de toekomst :) We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Producten zien er mooi en goed uit en komen goed overeen met de foto’s!
VerbeterpuntenMisschien een track en trace code toevoegen aan de bestelling zodat deze gevolgd kan worden
Beste Mikki, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling! Wat vervelend om te horen dat je geen track&trace code hebt ontvangen! Alle pakketjes die wij versturen, worden verstuurd via PostNL met een track&trace code. Deze zou je moeten ontvangen wanneer je pakketje bij ons de deur uit gaat. Gelukkig is je pakketje in goede orde aangekomen! We wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
- snelle levering - super aanbod van sieraden, vaak de vraag van anderen gekregen hoe ik aan de sieraden kwam - goede kwaliteit - goede prijs/kwaliteit verhouding - snelle reactie gekregen bij het stellen van een vraag
Beste Annebel, geweldig, een 10! Supergoed om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat je blij bent over de kwaliteit van je sieraden! We vinden het super belangrijk dat je snel antwoord van ons krijgt als je ons een berichtje stuurt, heel fijn om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering! Leuke producten en niet te duur. Verder super nette en snelle (klanten)service!
Beste Sophie, fijn om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd en dat je onze sieraden leuk vindt, dit vinden we superleuk om te lezen! :) Ik heb inmiddels van mijn collega gehoord dat er een verkeerd e-mailadres was opgegeven bij het contactformulier, waardoor je geen reactie binnenkreeg. Gelukkig is dit nu allemaal opgelost! We wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Armbandjes zijn zoooo mooi!
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Elly, yes, een 10! Fijn om te horen dat je blij bent met je armbandjes! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste