Pluspunten

Tijdje geleden een gold plated ketting besteld, en mijn initialen laten graveren! Super mooi geworden en optijd geleverd. Helaas was er iets mis mijn ketting, dus heb ik contact opgenomen met finaste. Ik werd snel en duidelijk geholpen, en kreeg een nieuw expemplaar opgestuurd! Heel blij mee. Ruime keuze in sieraden, en de prijzen zijn erg betaalbaar! Heb gisteren weer een leuke ketting besteld, ga hier zeker nog meer sieraden kopen!

Pluspunten

Producten mooi ingepakt. Snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle service. Super leuke producten aan een erg mooie prijs. Ik ben een blogger en zal jullie zeker aanraden op mijn instagram.

Pluspunten

Er zijn veel diverse producten waar je uit kan kiezen. Van goed kwaliteit. De bezorgingstijd is super goed. Je hoeft niet lang te wachten voor je product

Er zijn niet veel verbeteringen nodig. Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

- creatieve producten - goed contact onderhouden

Pluspunten

Mooie sieraden Goede kwaliteit Leuk en mooi verpakt Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Super snelle levering, ketting nog mooier dan op de foto's. Heel blij mee!

Pluspunten

Een heel vlotte levering. Het pakketje was mooi verzorgd. De oorbelletjes zaten in nette doosjes en ik kreeg er ook nog een mooie velvet haarband cadeau bij. Echt top! Ik ga zeker opnieuw bestellen bij FINASTE!

Pluspunten

Ik kwam Finaste bij toeval tegen op instagram. Had er nog niet eerder van gehoord maar de site zag er veel belovend uit. Ik bestelde een leuke ketting en een set oorbellen voor een mooie prijsje. Kreeg een paar uur later al bericht dat het was verzonden en de volgende dag had ik het in huis! Erg vlotte en goede levering, en niet geheel onbelangrijk; de producten zien er goed en mooi uit, ik draag ze vaak!

Pluspunten

Leuke artikelen voor goedeprijs, snel bezorgd

Geen.. Misschien assortiment uitbereiden

Pluspunten

Snel informatie via email, goede levering

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit sieraden!

Pluspunten

Snelle bezorging, duidelijke site en goed verpakt (de bestelling).

Pluspunten

Ontzettend blij!

Pluspunten

Beste finaste :) Ik heb al 2 keer wat van jullie besteld waar ik suoer tevreden mee ben!! Jullie sieraden vallen precies in mijn smaak, in de manier van hoe het staat en hoe het eruit ziet. Ben er onwijs blij mee en de prijzen zijn ook nog is ergggg betaalbaar. Ga zo door en ik ben erg nieuwschierig over de groei van Finaste en de sieraden!

Bij de armbandjes zouden er misschien wat paar ringetjes bij zodat je ietsjes grotere maten kan kiezen. Verder is alles top!

Pluspunten

Snelle levering Sieraden voldoen aan verwachting Goed verpakt

Pluspunten

Snelle bezorging, ruime keus!

Pluspunten

Snelle levering! Hele mooie sieraden en een duidelijk beleid.

Ga zo door!

Pluspunten

snelle levering, leuk verpakt

Pluspunten

Toen ik belde werd ik gelijk vriendelijk en goed geholpen Het armbandje dat ik heb besteld ziet er super mooi uit en precies zoals ik hem had verwacht

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten voor een niet te hoge prijs. Erg professioneel geleverd in sieradendoosje.

Ik zou het leuk vinden als er ook ringen in kleinere maten te bestellen zijn, aangezien ik hele smalle vingers heb.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Producten zien er mooi en goed uit en komen goed overeen met de foto’s!

Misschien een track en trace code toevoegen aan de bestelling zodat deze gevolgd kan worden

Pluspunten

- snelle levering - super aanbod van sieraden, vaak de vraag van anderen gekregen hoe ik aan de sieraden kwam - goede kwaliteit - goede prijs/kwaliteit verhouding - snelle reactie gekregen bij het stellen van een vraag

Pluspunten

Snelle levering! Leuke producten en niet te duur. Verder super nette en snelle (klanten)service!

Pluspunten

Armbandjes zijn zoooo mooi!

Ga zo door

Buskesdries 3