Pluspunten
Ik ben erg blij met de service en de sieraden!
Beste Merel, yes, een 10! Goed om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit producten, mooie verpakking
Beste Sharina, een 10, yes! Goed om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering , mooie producten
VerbeterpuntenIets goedkoper voor de jongere doelgroep
Pluspunten
Super super super.. Echt geen ander woord. Hele mooie kwaliteit, hele snelle levertijd. Prachtig echt ziet er heel mooi uit. Ik ben er super tevreden mee. ***** Zeker 5 sterren
VerbeterpuntenGa zo door :))
Beste Ebrar, wow, wat een superfijne beoordeling, dankjewel! Hier zijn wij ontzettend blij mee! We vinden het superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling <3 Bedankt voor het geven van deze prachtige beoordeling en nog heel erg veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, leuk verpakt in een schattig doosje. Ik heb er tot nu toe twee paar oorbellen besteld en ze zijn super leuk!
Beste Mayela, een 10, geweldig! Leuk om te horen dat je tevreden bent met je oorbellen en dat het op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super service! Had een vraag over de mogelijkheden en dezelfde dag al reactie via de mail, en het was mogelijk!! De levering is top, en de volgende dag netjes verpakt in huis!
Beste Jenny, wat fijn om te horen dat het contact met ons goed is verlopen en dat je bestelling in goede orde is geleverd, dit vinden wij super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en we wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Duidelijke website, snelle verzending! goede kwaliteit producten en mooi ingepakt!
Beste Lotte, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen en dat je tevreden bent met jouw sieraden! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Zeer tevreden over deze bedrijf! Alles verloopt zoals je wenst! Ben super super tevreden en blijf hier altijd bestellen! Ook de kwaliteit is echt top!!
VerbeterpuntenBlijf zo verder doen niks op aan te merken! Zeer tevreden!
Beste Aziza, wow, een 10! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons, dit vinden wij superfijn om te horen! We willen je bedanken voor het geven van deze prachtige beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Goede service!
VerbeterpuntenHelemaal niks!
Beste Vera, een 10, geweldig! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, mooi product afgeleverd!
Beste Klant, een 10, super! Goed om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we erg belangrijk. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Beste Nienke, een 10, super! Fijn om te lezen dat jouw bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering, mooi gepresenteerd en verpakt. Bovenal zeer tevreden over de kwaliteit van de sieraden!
VerbeterpuntenGeen! Ben zeer tevreden
Beste N, heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling, dit vinden wij super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw sieraden! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Helemaal blij met mijn sieraden!
Beste Lydia, superfijn om te horen dat je blij bent met je sieraden, dit vinden wij heel erg leuk! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog heel veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Leuke sieraaden, super schattige verpakking en snelle verzending en
Verbeterpunten- Sieraden als brievenpostpakket verzenden? - leuke aanbiedingen, sommige sieraden zijn te prijzig. Vaak ook goedkoper te vinden op andere online winkels
Pluspunten
Snelle levering, alles op voorraad
Beste Tineke, wat goed om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd. Wij werken elke dag hard om te zorgen dat alle sieraden op voorraad zijn! We willen je bedanken voor het geven van deze 10 en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Snelle levering , mooie kwaliteit spullen voor een nog mooiere prijs!! ;)
Beste Emma, goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat je bestelling op tijd is geleverd, dit vinden wij super belangrijk! Bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog veel plezier met jouw sieraden. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Hele snelle en goede service! Hele leuke sieraden!!
Beste Ellen, een 10, yes! Superleuk om te horen dat je zo blij bent met je sieraden en dat deze op tijd zijn geleverd! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Verbeterpuntengeen
Beste Esmée, een 8, top! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super mooi verpakt en de sieraden nog mooier dan op de foto
Beste Ellen, wat onwijs leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw sieraden en dat ze naar verwachting zijn! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Beste Cindy, een 10, super! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Lots of love, Finaste
Pluspunten
Lovely! Ben heel blij met mijn initialen sieraden. Ga ook de oorbellen bog bestellen!
Beste Klant, geweldig, een 10! Superleuk om te horen dat je zo blij bent met je sieraden! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en hopelijk dan tot snel in onze webshop! ;) Beste Palle, een 10, super! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Beste Viktor, een 10, super! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Beste Elin, een 10, yes! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste