Fijne ervaring

De sieraden zijn prachtig en precies zoals ik hoopte

Aanrader!

Fijne webshop, goede kwaliteit, goede prijs, snelle verzending en vriendelijke klantenservice. Echt een aanrader.

Mooie kwaliteit, precies als op afbeelding

Heel erg blij met verschillende aankopen die ik hier gedaan heb. Prachtige sieraden en snelle bezorging!

Fijne webshop.

Heel leuke webshop, veel op te vinden van verschillende dingen. Ik vind er altijd iets en ben er dan ook heel blij mee als ze aankomen. Goede kwaliteit en gaat goed lang mee.

Snelle levering en mooie kwalitatieve producten

Sieraden zijn waterbestendig en gaan lang mee.

Hele snelle verzending, tevreden met de producten!

Ik ben blij met de bestelde ringen. Ze waren ook heel snel binnen, sneller dan ik had verwacht!

Perfect!

Er waren complicaties met de bestelling en de customerservice hielp hier erg mee en uiteindelijk is alles goed en de sieraden zijn mooi van goede kwaliteit

Snelle levering mooi producten ik had een armband met een geboortesteentje van mijn dochter gekocht als cadeau voor haar meter ze was er heel blij mee. Alles gewoon zoals het moet zijn

Super leuke siraden voor weinig

Snelle levering .erg tevreden met m.n aankoop van de siraden

1 oorbel slecht

Ik had de big hoops besteld en al naar 1x dragen viel die de hele tijd uit mijn oor. Lip je waar de oorbel vast in zat was de groot

ring is een prullaria

Op de foto leek de ring met het open hart erg mooi en degelijk. in het het echt een lichtgewicht ringetje, erg dun, een waardeloos goedkoop ring. Mij heeft de ring 13 euro gekost en nog verzendkosten. erbij. Toen bleek dat de ring waardeloos was moest ik ook nog de retourzending betalen. Ook nadat ik het retour formulier heb ingevuld. Dit is kan volgens mij niet de bedoeling zijn. Mijn naam is Elies Bongers https://search.app/nhwVBSRNJ1FipTHv5

Geweldige sieraden voor mooie prijzen, snelle verzending, kortom: TOP

TOPPIE

Heel blij met mijn sieraden

Heel mooie en toch fijne sieraden Ik draag ze met trots ♡

Super mooi en snelle levering

Erg mooi en betaalbaar!

Leuke sieraden. Mijn dochter is blij met haar armbandje en ketting met zeester

Super mooi en super snel!

Super veel keuze in juwelen. Een duidelijke site waar alles makkelijk te vinden is. En een snelle levering. Ik zal hier nog veel op bestellen.

super!

super mooie sieraden, leveren snel ook met gegraveerde sieraden. verkleuren niet wat ook super fijn is en veel keus

Top kwaliteit

Super mooie sieraden, verkleuren niet.

Nadat ik een bestelling deed van een kompas gegraveerd kreeg ik perongelijk een verkeerde gravering binnen. Dit kan natuurlijk gebeuren, ik stuurde een mailtje binnen een uur een reactie en een dag later lag er al een nieuwe op de mat. Wat een top service! Het kompas is prachtig, en een leuk cadeau om te geven voor opa! Bedankt finaste!

2 dagen en het was er. In een doosje gekregen

Heel fijn niet te duur

Mega snelle levering en mooie sierraden!

Precies wat je zoekt + snelle levering

Mijn pakketje kwam netjes aan en ingepakt. Dit met een track en trace code en op de juiste datum. Naast dat is het sieraad zelf ook erg mooi en van goede kwaliteit. Een top merk!

Ik raak ALTIJD mijn oorbellen kwijt. Dan heb ik per direct nieuwe nodig. Bij Finaste wordt het binnen 1-2 dagen bezorgd. Zo hoef ik niet te wachten op goede kwaliteit en een lage prijs. Echt top!

Supersnelle levering van mooie sieraden

De webshop ziet er aantrekkelijk uit en werkt fijn. Ik heb in een paar dagen tijd twee bestellingen geplaatst :-) omdat ik zo enthousiast was. De levering is echt super snel, wat geweldig is. De kwaliteit van de sieraden is top en naar verwachting. Zoals ze op de site staan, zo zien ze er daadwerkelijk uit.

Top juwelen en snelle levering!

Ik heb altijd een goede ervaring gehad met Finaste zeer vlotte verzending en altijd mooie juwelen top kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst