Je krijgt wat je besteld , snel levering, duidelijk

Prachtige sieraden voor elke dag

Elke dag heb ik iets moois aan van jullie. En elke dag ben ik er nog even blij mee. Super bedankt

Snel besteld, snel geleverd, topmateriaal!

Wat een fijne ervaring! Ik was te laat voor een moederdag cadeau’tje dat mijn dochtertjes konden geven aan mijn vrouwtje. In de avond besteld, de dag daarna geleverd en de ochtend daarna net op tijd kunnen geven. Happy wife, happy life! ❤️ Thx Finaste!

Snelle service en leuke moderne items

Snelle service en leuke moderne items

Prachtige sieraden

Eerste keer besteld bij Finaste en best wel onder de indruk. Mooi ingepakt, snelle verzending en goede kwaliteit. Hier bestel ik zeker terug.

Prettig

Mooie sieraden, snelle levering

Super goed en verkleurd niet!

Het zijn kei leuke sieraden ne verkleuren ook niet! Ik douche en zwem er mee ik doe er alles mee en her verkleurd helemaal niet! Geen randje of niks. Super blij meee❤️

Heel mooi, en zo fantastisch dat het tegen water kan! Echt top!!

De sieraden zijn fantastisch

De sieraden zijn mooi en verkleuren niet dus je kan ze altijd om houden. Ook krijg je snel antwoord van de klanten service en is de service heel goed

Super mooie siraden!

Ik heb al een paar keer een bestelling gedaan bij finaste en ik vindt het een hele fijne en overzichtelijke webshop! De cadeautjes worden heel mooi ingepakt! De siraden zijn ook van hele goede kwaliteit en zijn snel verzonden!

prima!

Snelle verzending, prettige communicatie, mooi product!

super goed

Website is overzichtelijk, veel aanbiedingen, snelle levering en mooie sieraden

Super levering!

De ring die ik besteld had, was super snel geleverd, heel fijn! En de ring zelf is ook fantastisch! Heel mooi gegraveerd ook. Ben helemaal tevreden en zal zeker vaker bestellen!

Mooie sieraden snel in huis

De keuze is reuze hele mooie sieraden en snel in huis!

Extra speciaal

Wat Finaste onderscheidt van andere merken is dat er een hoop liefde in de pakketjes zit. Ik heb een paar leuke sieraadjes besteld die van goede kwaliteit zijn, maar daarnaast ook echt als een cadeautje werden geleverd. Ieder sieraad in een mooi doosje met een cadeauverpakking en een lief handgeschreven kaartje bij de bestelling. Princess Treatment op z'n best. En dan denk je, al die losse verpakkingen is toch slecht voor het milieu en verspilling. Maar de doosjes komen goed van pas als ik op vakantie ga of in mijn sporttas, zodat ik mijn sieraden niet kwijt raak of het in de knoop komt. En de leuke cadeauverpakkingen zijn goed herbruikbaar voor nieuwe cadeautjes voor geliefden.

Erg mooie producten, snel verstuurd en ontvangen! Ziet er kwalitatief erg mooi uit. Heel blij mee!

Goede levering en communicatie

Fijne site, goede communicatie, snelle levering, niets op aan te merken. Armbandje zelf is wel heel erg “mini”, had m groter verwacht maar de prijs en kwaliteit klopt er wel bij.

Hele mooie en goede sieraden.

Het zijn hele mooie en goed kwaliteit sieraden, het verkleurt niet en gaat niet snel kapot. Het word heel snel geleverd. Ik heb al meerdere keren besteld en is tot nu toe elke keer goed gegaan, niks kapot of beschadigd. Het word ook erg leuk ingepakt.

Snel, netjes en mooie sieraden!

Mooie sieraden snel bezorgd en keurig verpakt! Zeker t bestellen waard!

Prachtig verpakt + geweldige sieraden

Toen ik het open maakte was de verpakken zo mooi dat ik het eigenlijk moest laten staan om naar te kijken, toen ik het doosje open maakte zag ik de oorbellen FANTASTISCH zo mooi precies zoals op de foto geweldig

Super mooi

Heel erg mooi en betaalbaar blijft erg mooj heel blij mee

Bestelling,aflevering en product alles top....

Bestelling,aflevering en product alles top....

Echt een geweldige website!

Superkope kant en niet te duur, snel geleverd en handige website die niet moeilijk in elkaar zit.

Mooie sieraden

Mooie sieraden, ook voor als je een keer wat anders zoekt. Helaas heb ik de letter oorbellen 2x moeten bestellen. Was mij niet duidelijk dat het er maar 1 was. Opnieuw besteld, snelle levering. Helaas voor mij en mijn dochter de eerste keer alleen het letter hangertje ontvangen, de 2e keer zat er wel een oorbelringetje bij. Gemist dus bij de 1e levering...

Supertrots op jullie

Geweldige mooie vingerafdruk ketting van mijn pas overleden moeder Hele goede en mooie kwaliteit Met 2 dagen had ik de bestelling in huis Superbedankt Zal zeker vaker bij jullie bestellen Dank u wel

Buskesdries 3

6673DP Andelst