Prachtige sieraden

Prachtige, bijzondere en betaalbare sieraden om cadeau te geven. Zeer snelle verzending conform afspraak

Mail gestuurd maar reageren niet!

Oorbellen passen niet door de gaatjes heen! Foto’s toegezonden en laten zien dat ze de helft aan steekruimte hebben vs een normale oorbel. Ik krijg geen gehoor en ook de chat kreeg ik geen passende reactie op dit probleem!

Zoals gewenst

mooie juwelen en snelle service

Nog nooit zoon goeie kwaliteit van armbanden gehad en juwelen.

het was zo leuk ik maakte het pakketje open en heel mijn dag was goed! ik denk dat je altijd zult kunnen blij maken met iets van jullie! ik heb nog nooit zoon goeie kwaliteit gehad in juwelen dit pakje was echt de max! xx

Goede klantenservice en kwalitatieve producten!

Helaas was 1 item wat ik had gekocht niet op voorraad, kan gebeuren natuurlijk. Dit hebben ze netjes opgelost en een andere ring, die zelfs iets duurder was, verstuurd. Mega tevreden over de kwaliteit ook!

Snelle, kwaliteitsvolle en prachtige website!!!

Super snelle levering Enorm kwaliteitsvolle producten die prachtig zijn afgewerkt Prachtig aanbod op de website en heel handig om je weg te vinden

Snelle levering en prachtige sieraden

Laatst heb ik de adventkalender besteld bij Finaste. Elk vakje had een mooi sieraad en je kunt ze ook matchen met elkaar. Goede kwaliteit en snelle levering. Ik zou hier vaker bestellen en hoop op nog vele adventkalenders in de toekomst :)

Altijd dik tevreden met finaste

altijd goede levering, en oprecht heel blij met de kwaliteit. Tegenover vele sieraden ook echt nog goedkoop.

De adventskalender goud van 2025 is super mooi en de juwelen zijn gevarieerd.

De adventskalender van 2025 is super mooi. De juwelen die erin zitten zijn gevarieerd en ze verkleuren niet. Top!

Supersnel geleverd en kwalitatief zeer goed

Superblij met de bestelling, heb inmiddels mijn 2e bestelling al gedaan!:)

Top kwaliteit en snelle bezorging

Ik had mijn bestelling erg laat geplaatst maar 2 dagen later kwam het al binnen, alles zat nog netjes waar het zou horen en niks was kapot of zat in de knoop. De prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed en alle kortingscodes maken dit een erg leuke plek om sieraden te bestellen!

Mooie kwaliteit en erg snel

Erg mooie sieraden die snel worden geleverd! Had zelf een gegrafeerd cadeautje besteld die erg mooi was, super blij mee!

Ik vond wat er in mijn adventkalender zat heel veel voor het geld!

Het kwam heel snel binnen en de sieraden zijn van goede kwaliteit.

Meer dan verrast door de prachtige adventkalender!

Ik had de adventkalender gekocht en niet te veel van verwacht. Ik heb hem opengemaakt en ben meer dan verrast. Er is niet eens 1 juweel wat ik niet zou dragen of over twijfel als ik die wel leuk vind. Je krijgt het waar voor je geld dat is zeker!!! Hier kan je ook zeker iemand mee verrassen.

Snelle goede levering

Mijn pakketje was erg snel binnen gekomen. De sieraden gaan heel lang mee en erg goed!

top

goede sieraden

Super kwaliteit, snelle levering en leuke sieraden <3

Vorige week plaatste ik mijn eerste bestelling bij Finaste, en wat een geweldige ervaring! De bezorging was snel, de sieraden zijn prachtig en de verpakking straalt echt luxe uit. Het zijn unieke sieraden die je niet overal ziet, en ik heb inmiddels alweer een nieuw winkelmandje gevuld met leuke items. Ik droeg mijn sieraden meteen na ontvangst en ben tot op de dag van vandaag supertevreden met mijn aankoop <3

Zo ontzettend tevreden!

Erg snelle verzending en communiceert uitstekend. Ben er heel erg blij mee en ga zeker vaker dingen kopen van dit merk!

Snelle levering en super leuke ketting

Ik had 2 kettingen besteld, kwam de volgende dag al door de brievenbus! Met gratis ringetje, Helemaal top! En een verlengstukje, ideaal. Anders zit het vaak te strak bij me.

Heel leuk, wat een verrassing!

Het product was zoals verwacht. Maar ik vond het helemaal leuk hoe jullie het verpakt hebben. Het leek wel een juweel van 1000den euro’s. Zo veel zorg was er aan besteed. Ik schrijf nooit reviews, maar wou nu wel mijn complimenten geven. Wat hebben jullie hier veel zorg, tijd en aandacht aan besteed. Zeer gewaardeerd!

Netjes verpakt en snel geleverd. Oorbelletjes goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en goede prijs

Allereerst al een heel snelle levering. Daarnaast goede kwaliteit van zowel het metaal als de slotjes en hangertjes. Ook veel keuze om uit te kiezen.

Mijn eerste bestelling en alles verliep prima

Ik ben zeer tevreden over de producten en over de service. Ik ga in de toekomst vaker bij jullie bestellen. Wellicht nog volgende week, zo blij ben ik.

Snelle en goede levering

De producten waren een dag na bestellen in huis, netjes verpakt en het zag er allemaal goed uit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst