Geweldig!

Snel geleverd en prachtig resultaat.

Echt in een wordt geweldig

Mijn ervaring in echt geweldig ! Goede kwaliteit en is niet van het goedkope materiaal. Ik heb dit gelijk verteld aan me vriendinnen en naaste omgeving en ook op me insta ! Want dit moet iedereen weten

Fijn site

2 leuke armbandjes gekocht. Blijven heel mooi

Goede sevice

Vanaf bestelling tot op de mat, prima service,snel en mooi ingepakt

Heb prachtige armbanden besteld, en wat heb je een keuze. Koop binnen kort weer wat leuks bij Finaste !

Perfect gegaan!

Pakketje kwam optijd aan, de spullen waren netjes ingepakt, sieraden van goede kwaliteit. Heel erg tevreden echt perfect gegaan.

Mooie sieraden ben er heel blij mee

Snelle levering dat is heel fijn

Mooie sieraden!

Mooie sieraden, snelle levering en sieraden heel netjes verpakt. Tot een volgende keer!

Klantvriendelijk

Bij verkeerde levering vlotte en vriendelijke afhandeling.

Ik ben verrast !

Wauw ik ben verrast. Hele mooie sieraden ! Ik ga zeker weer een bestelling doen ❣️

Goede service en prachtige producten

Continu zo blij met de producten die ik ook! Mooi ingepakt, helemaal happy

Ik had een armbandje besteld met gravering er in. Het was een armbandje die veel betekend voor mij. Heb lang gezocht naar perfecte armbandje en toen kwam ik op finaste uit. Ik bestelde de armband, super snel binnen! Toen armbandje uit pakte was ik super blij! Zo mooi en goed gelukt. Heel erg blij mee!! Zou zo nog meer sieraden hier bestellen! Super kwaliteit!!!

Leuke sieraden

Snel en netjes verzonden. Duidelijke communicatie over verzendstatus. Leuke sieraden voor mijn dochter!

toffe sieraden

Altijd mega blij met mn sieraadjes

Fijntjes en mooi

Er moet altijd ruimte overblijven voor verbetering. Wat dat is, kom je vanzelf tegen.

Snel geleverd, leuk ingepakt

Ik heb al vaker meerdere dingen besteld bij Finaste en het is echt top. Het is een mega goede kwaliteit, ze verkleuren niet, het is niet duur, het wordt heeel leuk ingepakt met een doosje er gratis bij, het wordt die dag daarna al verzonden, oftewel echt top.

De sieraden zijn mooi en stevig. Precies omschreven en snelle levering.

Mooie prijs kwaliteitverhouding

Ik ben blij met de initialeketting. Mooi fijn!! Vrijdag besteld en dinsdag mooi verpakt in huis. Jullie hebben er een tevreden klant bij.

Heel goed!

De sieraden verkleuren niet en zijn nog heel goedkoop ook! Ik ben er super blij mee.

Prachtig

Een prachtige dierbare armband laten maken en binnen 1 dag bezorgd in 1 Word top

Het is echt wauw

Het is echt een super leuk bedrijfje met leuke sieraden voor goed prijs! Het materiaal is ook echt super goed.

Prachtig en op tijd

Snel en goed verpakt

Perfect sieradenbedrijf

De sieraden zijn van goeie kwaliteit, ze leveren snel en het is allemaal erg georganiseerd

Helemaal top

Niks aan de hand alles super

2 jaar geleden een ketting van jullie gekregen van een vriendin van mij, en die is nog steeds zo mooi dus heb pas geleden weer nieuwe sieraden besteld en ben zeer tevreden. Blijft heel lang mooi en verkleurd niet! Hele snelle service ook had het de dag erna gelijk in huis!

Buskesdries 3

6673DP Andelst