Heel mooi en snel bezorgd!

De oorbellen zijn van goede kwaliteit en zijn net zo als op het plaatje. De levering ging erg snel, had hem binnen een paar dagen al binnen.

De ring paste niet maar ik heb geen probleem gehad met retourneren

Mooie sieraden van uitstekende kwaliteit

Ik draag mijn sieraden tijdens het douchen en zwemmen in chloorwater. De sieraden blijven nog altijd mooi! De sieraden verkleuren absoluut niet en nog nooit gehad dat een sieraad kapot is gegaan. Top kwaliteit! Ik raad het zeker aan!

Mooie sieraden die niet verkleuren!

Ik heb nu een aantal keer wat sieraden besteld bij Finaste en ben altijd heel blij met de kwaliteit van de sieraden. Leuke designs, het verkleurt niet en de prijs is ook top!

Snelle levering en super mooie producten

Producten zijn precies zoals op de site beschreven staan. Ook was de levering super snel! Ben erg tevreden over mijn bestelling!!

Goede basissieraden om leuke creaties mee te maken

Zo leuk dat je zelf elke keer weer andere creaties kan maken. Alle sieraden zijn met elkaar te combineren en bij elke kledingstijl passend.

goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb ongeveer een week geleden voor het eerst besteld bij Finaste. Dit kwam heel snel binnen en het is super goede kwaliteit. De sieraden kunnen tegen water en zijn goed stevig. Ik ben er heel blij mee.

Snelle levering, goed materiaal

Geweldige ervaring met finaste

Fijne site met een snelle levering. Goede producten met goede kwaliteit.

het kwam snel, goede qualiteit

Hele mooie sieraden

Snelle levering en hele goede kwaliteit

Mooie oorbellen, snelle goede service

Fijne ervaring. De oorbellen zijn net zo mooi als op de foto. Waren keurig met zorg verpakt en supersnel verzonden. Voor herhaling vatbaar!

perfect zoals verwachtingen

Top!!!

Hele mooie sieraden goede kwaliteit

Precies waar ik naar opzoek was!

Super kwaliteit en net was andere sieraden dan die iedereen al heeft. Ik ben blij!

Sample box een enorme teleurstelling

Ik sluit mij aan bij de recensie van Miriam uit Groningen. De box is gevuld met sieraden die niet verkocht worden. Een ketting met een willekeurig sterrenbeeld (ik ben geen waterman), een ketting met graveerbaar plaatje waar ik niks aan heb, 2 armbanden maatje kind, 2 kettinkjes te kort als enkelband en te lang als armband, etc. Helaas geen enkel sieraad waar ik blij van word. Ik raad niemand aan de samplebox te kopen. "Verrassend" slecht en jammer van je geld.

Satisfaisant !

satisfait, recu en temps et en heure exactement comme vu au préalable.S

Mooie sieraden voor een redelijke prijs

Ik heb mezelf verwend op een mooie ring, een armband en twee kettingen voor dagelijks gebruik en ik ben blij verrast door de kwaliteit van Finaste. Ik verwacht nog lang plezier te kunnen hebben van deze sieraden!

Leuke sieraden maar verrassingsbox niet een leuke verrassing

Ik had 2 sample boxen besteld, in de omschrijving stond dat alle boxen verschillend waren maar dat er altijd in ieder geval van alles wat in zou zitten. Dus ik had 2 boxen besteld, 1 voor mijn dochter en 1 voor mezelf. In de opmerkingen nog gevraagd of de sample boxen inderdaad verschillende zouden zijn omdat we het natuurlijk samen wilden gebruiken… Maar nee, op 2 dingen van de 10 sieraden na hebben we 2 identieke boxen gekregen, erg jammer! Daarnaast zaten er 3 ‘te graveren’ sieraden in met lege plaatjes, die je dus nu niet meer bij Finaste kunt laten graveren en 2 sterrenbeeld kettingen, dat moet maar net het juiste sterrenbeeld zijn (niet dus). Ik weet dat je tekent voor een verrassing sample box en dat retourneren niet mogelijk is maar sorry hier had ik voor 50 euro toch wat meer van verwacht, jammer!!

Slechte service

Jullie sturen mij een armbandje op met een roestig hangertje. Om vervolgens een email terug te krijgen dat de armband verder niks mankeert alleen het hangertje dus dat ik pech heb

Geweldig!

Super leuke verpakkingen en top sieraden die niet verkleuren! Heel erg blij mee.

Prachtige sieraden voor elke stijl en mood - en voor een fijn prijsje!

Wil jij een trendy look? Zoek dan je oorbellen, kettingen, armbanden en ringen uit bij Finaste! Goud, zilver of rose, trendy, stijlvol, classy of gewaagd, bij Finaste vind je eigenlijk alles wat je zoekt en van goede kwaliteit. Ik koop hier voor mezelf, voor mijn dochters en voor vriendinnen; altijd een verrassend en mooi cadeau. En ze pakken het ook nog eens mooi in, zo wordt een cadeautje geven nog leuker.

Top kwaliteit

Laatst meerdere sieraden besteld, de volgende dag al geleverd! Ook de sieraden zelf zijn echt top, goede kwaliteit en ze zijn er geweldig uit. Normaal veel problemen met de maat van armbanden (kleine polsen) en nu toch eindelijk een passend armbandje gevonden:)

helemaal top

ik ben altijd blij met mijn sieraden

Snel en correct

Betaalbaar, zoals op foto en snelle levering!

Buskesdries 3

6673DP Andelst