Leuke ketting voor nog leukere prijs

Heb een ketting gekocht uit de samplesale en ben er erg blij mee. Hij is van goede kwaliteit en staat ook nog eens leuk.

Het beste bedrijf voor sieraden en nog veel meer!

Ik ben er enorm tevreden van! Alle juwelen zijn van topkwaliteit, en ze sturen her super snel op! Ik bestelde het en de volgende dag was het al in huis! Het is betaalbaar en ze hebben talloze mooie exemplaren! Ik raad ze aan iedereen aan xx

Top sieraden van mega goede kwaliteit!!!

Bijna al mijn sieraden komen van Finaste, en ik ben er ontzettend tevreden over. Ze bieden een breed assortiment aan prachtige sieraden, allemaal van topkwaliteit. Niets verkleurt of raakt na verloop van tijd beschadigd. Kortom, ik ben er echt heel blij mee!

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Heel erg blij met mijn initialen kettingen. De klwaiteit is top. Zelfs na douchen etc blijven de sieraden mooi. Heb er al heel erg veel complimenten mee gekregen. Echt een aanrader dus!

Snelle levering en de order klopt❤️

Ik heb mijn bestelling snel binnen gekregen en had 2 gepersonaliseerde sieraden. Die zijn beide goed gegraveerd en aangekomen waar ik heel blij mee ben.

Enorme mooie sieraden!

Heel snel klaar! En snel op te halen! Een vriendelijke mevrouw die de deur open deed! Ik ga zeker nog meer bestellen, als ik weer is een bruiloft heb ofzo

Top service en kwaliteit!

Alles is snel geleverd en alle sieraden zijn van top kwaliteit! Erg tevreden.

Super !

Prachtige sieraden ! Erg blij mee! En mooi verpakt in een luxe doosje!

Leuk goed bedrijf!

Ken het ongeveer een half jaartje. Aanbevolen door een vriendin! Sinds ik het ken enorm leuk en goede sieraden. 1 keer een kapot sieraad gekregen, maaar dit is mega fijn opgelost. Al vele keren besteld en elke keer enorm blij mee!!

Snelle verzending en mooi product

Een dag na bestellen had ik de armbandjes al binnen. De sieraden zaten ieder in een mooi doosje. De armbandjes zijn van goede kwaliteit.

Perfect!

I love the designs, but above all the speedy process of the delivery and being constantly up-to-date about my order. Highly recommended!

Prachtige sieraden

De hele verpakking was echt al zo leuk! Ben erg blij met de sieraden!

Hele goede service en sieraden

Enige sieraden winkel waar ik nog sieraden van bestel en top service en kwaliteit. Ook een van de weinige sieraden winkels die echt leuke sieraden verkoopt.

Super service!

Heel blij met mijn aankoop, super leuk ingepakt: mijn eerste bestelling was helaas niet aangekomen, maar zonder probleem heeft Finaste me geholpen!! Top!

Fun

I got the surprise gold set and its great to get a variety and definitely worth it. Shared it with my mum.

Mooie sieraden

Ik heb nu 2x iets besteld en had de bestelling de volgende dag in huis. Mooie kwaliteit en je kan de sieraden ook dragen tijdens het douchen, wat ik zelf heel fijn vind. Tot nu toe heel blij en tevreden.

liefde

Finaste is echt zo leuke site je vind altijd zowel voor je zelf als voor een ander , de verzending is de volgende dag in huis Max 2 dagen en het komt ook echt heel netjes aan. Als der iets is reageren ze binnen 1/2 dagen op je mail. En de mensen achter de schermen gaan heel klantvriendelijk met je om.❤️

Stelt nooit teleur

Altijd als ik op zoek ben naar een nieuw sieraad kijk ik eerst bij Finaste. Meestal slaag ik dan ook meteen. Het zit altijd netjes ingepakt en ziet er altijd mooi uit. De kwaliteit is ook super, er is nog nooit iets stuk gegaan ondanks ik veel dingen dagelijks draag, ook tijdens het douchen of zwemmen. Ben er super blij mee!

Goede spullen en levertijd

Doen en hebben wat ze beloven

Blije kids

Super snelle levering. Mooie kwaliteit voor weinig geld!

Eerste keer bij hun sieraden besteld, leuke schattige sieraden en fijne mini zwarte doosjes, ik kreeg ook een korting voor volgende bestelling! Super tevreden Ik raad aan deze webshop als u stainless steel sieraden willen bestellen :))

Ik heb een leuke initial ketting gehaald en krijg er veel complimentjes over. Super blij mee!

Super mooie oorbellen, goede kwaliteit!

Ik was aangenaam verrast toen mijn bestelling van Finaste op de mat lag! Wat mooi verpakt en elk setje oorbellen zit in een klein mooi doosje. Daar word je echt heel blij van als je het openmaakt en dan ook nog hele mooie oorbellen, ben er echt heel blij mee!!!!!

Snelle levering en mooi product

geweldig

Bestelling vlot en netjes afgeleverd, heb hier al vaker besteld en zal dat zeker in de toekomstweer gaand doen, prachtige en betaalbare seraden

Buskesdries 3

6673DP Andelst