Super leuke deal gehad, super snel binnen, top geregeld

Ik heb een super leuke initialen ketting kunnen bestellen voor maar 6,99! De bestelling was de volgende dag gelijk binnen, hartstikke leuk en netjes verpakt. De ketting was heel mooi en uniek. Alles was perfect! Zeker een aanrader

Goede kwaliteit en snelle levering!

Het product is in werkelijkheid precies zoals op de foto van de website! Is van goede kwaliteit en werd direct de dag erna geleverd. Ik ben zeer tevreden en zou hier zeker nog eens wat bestellen. Ook zal ik ze aanraden bij familie en vrienden.

Snelle levering en super nette en duidelijke site!

Goede kwaliteit

Prachtige sieraden

Snelle levering, prachtige sieraden ontvangen.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe sieraden!

De sieraden bij finaste zijn zo leuk! Goeie kwaliteit en super mooi. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Perfect!

Ik shop al heel lang bij Finaste en al mijn ervaringen tot nu toe zijn geweldig. Van de producten tot de prijzen en de service is het allemaal 5 sterren waard!

Super snel en goeie kwaliteit

Mijn bestelling was super snel binnen, en was leuk verpakt!! Alles klopte en de sieraden zijn prachtig!!

Snelle levering, goeie kwaliteit

Snel geleverd en ziet er ook mooi uit. Ik heb de ketting elke dag om, douch en slaap er ook mee. Is heel subtiel.

Goeie ervaring snel geleverd hele leuke sieraden

Het was een snelle levering ik had het 2 dagen later gelijk binnen heel erg leuk verpakt

Hele fijne service

Optijd binnen en ziet er heel mooi en netjes uit

Prachtigg!!!

Super mooie roestvrijstale sieraden!!!

Een goede ervaring

Snelle levering, mooie sieraden, goede kwaliteit.

Leuke oorbellen van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Heel tevreden van de oorbellen. Daarnaast ook een vlotte service en levering.

Snel binnen en supermooi!

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Ik kreeg het supersnel binnen en het was erg leuk verpakt. Een feestje om uit te pakken. Goede kwaliteit en al helemaal voor deze prijs. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen! Dank voor de goede service!

Leuke sieraden en snel bezorgd

De sieraden waren heel snel bezorgd en er was veel keuze. Ik heb hier vaker dingen gehaald en opgestuurd gekregen en ben altijd tevreden geweest.

Heel leuke model en uitstekende kwaliteit

Ik ben erg blij met de Finaste sieraden, Ze hebben mooi model en aantrekkelijk actie , echt moeite waard om een collectie te hebben . Ik heb andere merk gekocht , toch di finaste mooier om te dragen , chic en Top ster sieraden!

Super leuke gegraveerde sieraden!

Ik heb een ketting besteld met 3 gegraveerde initialen, zag er super mooi uit en snelle levering!

Helemaal geweldig!!

Ik kreeg het pakketje binnen. En maakte het open en was er zo zo blij mee. Heb me oma er ook blij mee gemaakt om sieraden te geven. Bedankt Finaste!!

Een zeer goed product en een super service!

Ik bestelde een armband, deze zat in een mooie verpakking en was in uitstekende staat. De levertijd was ook maar 3 dagen (van Nederland naar België). Ik ben er super blij mee en draag hem dagelijks!

Mooie kettingen

Mooie fijne kettingen, met de initialen van mijn kids, dus van onschatbare waarde. ❤️

Fantastisch!!

Snelle levering! Echt top. En de sieraden waren zo mooi en netjes verpakt. Echte professionals! De sieraden zijn top en kloppend volgens de foto’s! Ik ga zeker vaker bestellen!

Mooi sieraad ontvangen! Site heeft vaak goede acties! Volgende dag al in huis. Zal er zeker vaker bestellen!

Hele mooie sieraden

Heel mooi, luxe uitstraling

Zeer mooi item

Goede kwaliteit en juist zoals ik het had verwacht.

Buskesdries 3

6673DP Andelst