erg snelle levering en goede kwaliteit!

Binnen een dag was het pakketje binnen, en de kwaliteit voelt goed!

Verrassend en super knap

Heel goed Mijn bestelling kwam heel snel aan en super tevreden over het product.

Fantastisch!!

Ik had te laat door dat mijn pakketje aan het postkantoor werd geleverd en hij werd teruggestuurd naar finaste. Ze hebben mij dan ook een berichtje gestuurd om mij te waarschuwen en te vragen of mijn adres klopte. Ik heb daarna uitgelegd dat ik het niet doorhad. Twee dagen erna werd mijn pakketje geleverd, en finaste heeft de verzendkosten betaald. Ik ben ook super blij met mijn aankoop! Blijer word ik niet.

Heel fijn elke keer

Finaste is m’n lievelings sieradenmerk zeker weten. Het is altijd heel snel geleverd, het is ook hele goede kwaliteit en ze hebben alleen maar leuke dingen. Ik vind het geweldig!

Makkelijk shoppen

Precies wat ik zocht gevonden, prachtig!

Ik zocht voor mijzelf en mijn vriendinnengroep een mooi armbandje als teken van verbinding en vriendschap. Het is die met een hartie en ieder haar eigen initiaal geworden. Gewoonweg prachtig, heel fijntjes. Het werd ook in een mooi doosje opgestuurd dus een heel passend cadeautje op die manier!

10!

Super goed! Kreeg heel snel een reactie op de mail terug omdat er iets niet goed ging bij post NL. Gelijk opgelost en de volgende dag al binnen!

Top site!

Altijd leuke spullen en mooie aanbiedingen.en snel verzonden.

Mooie sieraden

Zoals op de site staat, zo zijn ze ook! Prachtig!

Snel en goed

Ik bestelde een armbandje, met gravering. Deze kwam snel aan, en het armbandje is mooi en stevig.

Super leuk kettinkje ontvangen!

Zeer goede kwaliteit en snelle levering, zal hier zeker vaker van bestellen!

Mooie sierraden voor een prima prijs!

Ook deze keer stelde Finaste ons niet teleur! We kochten de sample sale-box in goudkleur, en ik bestelde mezelf nog een paar oorringetjes bij uit de sample sale. Mijn dochters zijn alvast héél gelukkig, want die haalden uit de box 2 en 3 stuks naar hun smaak, en ik geniet van de oorringetjes in kwalitatief materiaal met een mooie styling. Ik bestel graag opnieuw!

Mooie armband!

Ik zag een mooie armband op een leuke site. Ik bestelde de armband, die kwam snel en netjes en leuk verpakt. De armband is mooi en valt op als ik um draag, ik krijg veel complimenten.

Bezorging goed, inhoud sample box teleurstellend

Bezorging is goed en snel alleen de inhoud van de box is helaas erg teleurstellend. Sieraden met zwart koord, ketting met hele grote bedels met 'savage' erop. Geen aanrader!

Hele mooie qualiteit

Ik ben heel blij met de sieraden, ze zijn precies zoals verwacht

Mooie sieraden, goede kwaliteit, veel keuze en een goede prijs

Geweldig zoals elke bestelling

Geweldig!

Prachtige sieraden voor fijne prijzen. Snel verzonden en alle items in mooie doosjes. Love it!

Mooie sieraden en snelle verzending

Zeer tevreden over de sieraden, zowel de goudkleurige als de zilverkleurige. Zat ook heel leuk en netjes verpakt. Had zelfs twee artikelen uit de sample sale besteld met een leuke korting. Deze werden dan geleverd in een zakje maar ze zagen er hartstikke netjes uit. Zal er zeker nog een keer bestellen!

Ik ben super super blij met mijn aankoop bij Finaste. Ik heb de ketting toen die binnen kreeg omgedaan en niet weer afgedaan ben er super blij mee. Had de aankoop ook snel en netjes binnen. Dikke prima!! Ik raad het iedereen aan!!

Heel blij met deze mooie ring

Prachtige en leuk ring heel blij mee en super snel bezorgd!

Super mooi

2 gegraveerde sieraden besteld voor Valentijn, echt mooier geworden dan verwacht. Super blij mee!!

Geweldige producten

De producten van finaste werden ontzettend snel verzonden. Bovendien is er een groot aanbod wat sieraden betreft! De website is duidelijk en werkt erg fijn. Verder is de toevoeging van de cadeauverpakking voor maar 0.75 euro echt een topper!!!

Love it

Ik hou van het merk Finaste! Ik hou van de kwaliteit en dat voor die lage prijzen. Ik ben echt fan van finaste en ik zal er nog veel sieraden gaan bestellen! Ze hebben veel verschillende soorten sieraden en zijn dus voor iedereen leuk!

Super!!

Snelle levering en super producten.

Buskesdries 3

6673DP Andelst