Super goede kwaliteit en snelle levertijden

Goede ervaring en leuke prijzen voor goede kwaliteit

Goeie kwaliteit

Het was mijn eerste bestelling bij finaste en het was een hele goeie ervaring. Ik had het een dag later in huis. De sieraden waren van goeie kwaliteit

Leuke verpakking en mooie sieraden

Leuk dat er gekeken is naar wat er bij elkaar past als het gaat om de sieraden. Dan is het leuk te combineren.

Geweldige service !!

Ik had zelf een fout gemaakt, gebeld met klantenservice en hebben moeite gedaan om het op te lossen. Top! Dankjewel !

Hele fijne webshop

Had producten snel binnen, goeie producten, goeie prijs.

Fijn!

Fijne ervaring! Goeie service en optijd binnen!

Fantastische sieraden!

Ik ben erg tevreden met de sieraden die ik besteld heb, ze zijn elegant en van goede kwaliteit. Ook nog eens een leuk cadeautje!

Ik ben heel erg blij met de sieraden.

Mijn pakketje was niet optijd aangekomen maar dat kwam door post.nl dus de volgende dag had ik wel mijn pakketje binnen gekregen. Ik ben er heel erg blij mee want er zit ook zo'n handig en leuk doosje bij. Heel erg bedankt finaste.

Al vaker bestel, zo blij mee!

Ik heb al meerdere keren besteld bij Finaste. Zo blij met deze producten, met name de gepersonaliseerde producten. En ben je een beetje laat voor een cadeautje? Het is ook super snel binnen!

Geweldige sieraden & service

Ik ben erg tevreden met Finaste! Ze hebben goede kwaliteit sieraden, betaalbaar en stijlvol. De service is fijn en alles wordt snel geleverd. Zeker een aanrader!

Mooi product en snelle levering

Mooie ketting + hanger met voorletter van mijn kleinzoon besteld. Ziet eruit als op de foto’s, mooie kleur en goede kwaliteit. Heel blij mee

Super leuke producten en snelle levering

Ik moest een cadeautje bedenken voor me moeder die jarig was en toen kwam ik een leuk armbandje tegen met 4 initialen en dat vond ik er heel leuk uitzien dus ik heb die meteen besteld en ik kreeg meteen een mailtje en de levering was best wel snel dus daar was ik heel blij mee want dan kon ik het cadeautje meteen op mijn moeders verjaardag geven en dat was heel leuk! Me moeder was er zooooo ontzettend blij mee en ze doet hem nooit meer af! Ik heb ook veel andere leuken dingen gezien, zoals oorbellen en kettingen. Ik ga daar gauw iets van bestellen! Het is ook allemaal niet te duur dus dat is heel fijn, want dan kan je gewoon een leuk sieraad kopen voor een kleine prijs en een goede kwaliteit. Ik en mijn moeder zijn heel blij met jullie site en het armbandje. Jullie verkopen echt HELE leuke dingen, echt waar! Heel erg bedankt voor de snelle levering en het super mooie armbandje met de 4 initialen van mijn gezin!!

Prachtig

Kettinkje voor mijn kleindochter haar verjaardag gekocht. Hele mooie kwaliteit.

Alles oké geen problemen

Alles is goed binnengekomen, nog niet gedragen maar lijkt niks mis mee

Geweldige service

Super snelle service en heel mooie juwelen die niet verkleuren. De ringen zijn ook super met dat ze verstelbaar zijn .

Trendy leuke oorbellen

Op de site is er super veel keuze en moeilijk om er iets uit te kiezen. Leuke oorbellen voor een goede prijs.

Top site en leuke sieraden en goede bezorgtijden

Fijn

I love it! the best

Prachtige sieraden!

Super blij met mijn oorbellen en armband. Snel geleverd ook!

Heel mooi!

Armband cadeautje gekocht erg mooi!

echt de moeite waard

De Juwelen zijn zeer mooi en verkleuren niet, ik ben zeer blij met mijn aankoop en de service is ook echt top !

Blij!

Happy

Mooi

2 verstelbare ringen besteld. Waarvan 1 echt mooi en goed passend te maken. De ander lijkt op foto veel groter. Maar blijkt bij groter maken meer tegen de zijkant van de vinger te komen ipv erbovenop.

Echt een TOP armband

Wat een mooie armband, het "verlengstukje" is geheel hetzelfde als de armband. Dit maakt het voor mij met wat dikkere polsen duurzaam. Echt een aanrader!

Mooie sieraden voor een mooie prijs

Grote collectie aan betaalbare sieraden

Buskesdries 3

6673DP Andelst