Mijn favoriete sieraden website

Snelle levering, mooie sieraden en echt heel leuk om als cadeau te geven. Ik shop hier vaak voor cadeautjes omdat ze het heel cute inpakken en soms kan ik het ook niet laten om mezelf te verwennen. Super blij met deze absolute gem!

Mooie sieraden voor leuke prijs/ kwaliteit verhouding

Divers assortiment, voor ieder wat wils voor een leuke prijs/ kwaliteit verhouding.

Super, snelle levering

Super snelle levering en de sieraden blijven super mooi en kunt ze altijd aanhouden .

Beautiful bracelet

The bracelet is lovely, and arrived fast. The stones are smaller than what I had expected from the pictures, but it sparkles beautifully.

Super fijne ervaring, duidelijk en een snelle levering!

Ik kon het bedrijf eerst niet maar ik had er besteld en het ging super soepel! Hij was de volgende dag binnen en het sieraad is van goede kwaliteit!

altijd blij verast wanneer ik mijn pakket open!

ik ben erg blij met finaste ik heb sommige sieraden al ongeveer een half jaar en ze zijn nog steeds super mooi en verliezen niet hun kleur. ook zijn de prijzen iets waar ik zeer blij van wordt de prijs kwaliteit verhouding is echt geweldig zelfs ook de sample sale items zijn mooie kwaliteit. ook is er meer dan genoeg keuzen tussen super veel verschillende en gepersonaliseerde items. dus even in het kort helemaal blij met mijn sieraden en snelle verzending en ik raad iedereen zeker aan hier een keer te bestellen!

Het is een geweldige ervaring!

Ik doe al jaren met mijn kettinkjes en armbandjes ooit gekregen van mijn zus, nu kan ik niet stoppen met bestellen. Ze gaan niet af, gaan niet snel kapot & zijn kortom gewoon geweldig .

Was voor mij de eerste keer maar 100% tevreden

Geweldig snel bezorgd na bestelling

Goed verpakt en hele snelle verzending. Items zoals omschreven

Mooi!!!

Ik koos voor een zilveren ketting en armbandje met initiaal. Zeer fijn en mooie juwelen. Ben er heeeel tevreden mee!!

Enorm blij met mijn nieuwe aankopen!

De kwaliteit is goed en het pakketje kwam snel binnen!

De webshop waar iedereen sieraden moet bestellen

Ik heb ontzettend veel sieraden van Finaste en draag ze elke dag. Geweldige kwaliteit, betaalbaar en elke week nieuwe leuke dingen. De sample sale ook ontzettend leuk voor een leuk prijsje. Ik ben fan van goud!!!!

Snelle levering goede kwaliteit

Echt top ik ga hier vaker bestellen! En het was echt snelle levering en top kwaliteit Dankjewel!!

Super leuk!!

Ik heb een graveerbare ketting besteld en hij is echt prachtig geworden!! Zo ontzettend blij met het eindresultaat

Heb er goede ervaring mee

Goed en makkelijk in de omgang.

Bestelling goed te volgen en dag erna meteen in huis. In 1 woord perfect.

Erg goed geholpen en de kwaliteit van de sieraden is perfect!

Ik had een bestelling geplaatst bij Finaste en een dag later had ik het al binnen! Ik ben erg goed geholpen en het is echt prachtige sieraden. Heel erg bedankt, ik ben er heel blij mee!

Bestel hier al jaren! Heel fijn

Super!!

Mooie sieraden voor lage prijzen!! Ook een supersnelle levering en heb elke dat de sieraden om

Heel erg goed en goede hulp.

Ik had perongeluk het verkeerde adres ingevoerd en toen ik een e-mail stuurde werd ik meteen geholpen en heb ik me pakketje ook goed en heel snel binnen gekregen het sieraad is ook van goede kwaliteit

Mooie ketting!

Verschillende dingen besteld. Nog een extra ketting gekregen omdat ik voor 50 euro besteld had! Snelle levering!

Slecht

Ik heb een kettinkje besteld die op de foto echt sterk uitvergroot is. In werkelijkheid zijn de namen die erin gegraveerd zijn onleesbaar

Super mooie sieraden voor een leuke prijs

Ik ben heel tevreden over de sieraden en de snelle levering. Goede kwaliteit en veel te veel leuke dingen op de site :) Echt een aanrader om hier leuke dingen te bestellen!!

Hele mooie ketting besteld en ontvangen! Snelle levering. Prijs/kwaliteit erg goed. Zeer tevreden klant. Ik ga zeker vaker bestellen. Gr. Susan

Uitgebreide collectie

Supersnel geleverd in een mooi doosje

Buskesdries 3

6673DP Andelst