Beste RG, Wij hebben al onze producten op voorraad, tenzij u een special heeft besteld. Wij leveren altijd de volgende werkdag als DPD zijn werk doet. Zou u contact met ons kunnen nemen om welke order het gaat?
Goedemorgen Jacob, Broodje aap..... We hebben u zeker wel geholpen. We hebben het product getest en van de werking u de filmpjes verzonden. Het Zigbee product is compatible met Philips Hue. Het product werkt goed, ook bij u, icm de app van Philips Hue. Een externe afstandsbediening van derden, icm ons product werkt niet naar behoren volgens u. Dit laatste kunnen wij niet testen. Hiervoor zal u Philips moeten gaan contacten waarom dat is. Betreffende retour sturen is geen probleem. Dit hebben wij u ook gemeld. U krijgt ook het volledige aankoop bedrag retour van de producten. U wilt alleen 'gratis' retour sturen. En dit zal DPD niet gratis voor u gaan doen. We hebben u ongeveer 20-25 keer beantwoord per mail. Het is aan u om de producten retour te sturen.