Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties tonen herhaaldelijk snelle levering en duidelijke service. Klanten waarderen het vriendelijke personeel en het deskundig advies. Ook wordt de verpakking als goed beoordeeld en is de kwaliteit hoog in verhouding tot de prijs. De algehele ervaring is positief met betrouwbare service en duidelijke communicatie.
helder en goed advies, heeft kennis van zaken.
7 April 2025
Rob Duinmeijer
Egmond-Binnen
Lichtplan laten maken, aanbeveling trimlesspots en led strippen op maat. Top advies mbt verlichtingsplan. Alle ruimtes voorzien van mooie verlichting met diverse spots. Zelf nooit aan gedacht. Bedankt voor het advies en de snelle service.
6 April 2025
Hein
Beverwijk
Top bedrijf! Super goede service! Ze geven top advies en zijn nergens te beroerd voor! Denken met je mee en zijn eerlijk !
23 March 2025
Fung
Alkmaar
goede service en technisch advies. mooie producten.
21 March 2025
Cees
geweldig
17 March 2025
Peter
Beverwijk
Ik heb bij Lichtpartner.nl diverse inbouwspots en ledstrips gekocht. Niet alleen de produkten zijn van hoge kwaliteit, maar ook de instructies / hulp hoe alles te installeren is van hoge kwaliteit! Leuke mensen die weten waar ze over praten. Je merkt aan alles dat ze weten wat ze doen. Alles werkt uitstekend en geeft heel mooi licht. Ik ben echt heel tevreden over Lichtpartner.nl
7 March 2025
Ronald
Heemskerk
3 March 2025
Rob
Beverwijk
Mooie spots goede prijs en heel snel geleverd! Mooie catalogus erbij dus top.
23 February 2025
A
Utrecht
Ik heb meerdere keren lampen gekocht bij Lichtpartner en altijd naar volle tevredenheid.
16 January 2025
John
Was goed
13 January 2025
Ria
Den Haag
Fijne service, meedenkend en deskundig!
30 November 2024
Natasja
Beverwijk
Al meerdere keren hier besteld. Goed product en perfecte service
26 November 2024
Guido
Wormer
Altijd telefonisch bereikbaar en antwoorden van vakbekwame medewerkers.
25 November 2024
Willem
Beverwijk
Alarm en lichtplan aangeschaft bij Lichtpartner/Hoogewerf. Goed advies gekregen en prima producten. Aanrader
25 November 2024
Jeff
Beverwijk
verzendkosten zijn behoorlijk hoog , en als je met credit card betaalt komt er nog een bedrag bovenop , dat maak ik nergens mee , dus een aanrader tja , niet met deze extra kosten .
22 November 2024
stekel
geldrop
Alles luid en duidelijk, en snelle levering
11 November 2024
Stekel
Geldrop
De tijd en rust die genomen wordt om ons als leken zijnde de verschillende soorten van de verlichting die wij zoeken welke er zijn aan ons uit te leggen, dat kom je niet vaak meer tegen
10 November 2024
G.A.
ASSENDELFT
Goed geholpem en goede producten
28 October 2024
Rene
14 October 2024
D
Heemstede
Bereid om mee te denken voor de juiste oplossing. Na advies bestelling geplaatst en binnen 2 dagen geleverd.
7 October 2024
Guido
Wormer
Bij lichtpartner maken ze tijd voor de klant. Met prima uitleg over het artikel.
6 October 2024
Eric
Heemskerk
Altijd goede en snelle service voor een betaalbare prijs.
3 October 2024
Joop
Schoonhoven
Na de aanschaf van de Zigbee dimmer lukte het me niet om deze goed aan de praat te krijgen met behulp van Lichtpartner is helemaal gelukt.
28 September 2024
Nico
Rhoon
De lamp zou in modus 10Watt 910 lumen fel zijn. Dat is voor ons erg fel, maar omdat je de lamp op 5watt kunt schakelen ga je ervan uit dat de lamp minimaal 1/3 minder brand. Helaas dat ding blijft veel te fel branden en schakelt zich om de 10.min uit en weer in. Geen aanbeveling.
Beveelt niet aan
5 September 2024
T.J.G.
Elsloo
Zeer behulpzaam en klant vriendelijk
3 September 2024
Henk