alles is geleverd zoals gevraagd

alles is geleverd zoals gevraagd

zeer positief

zeer correct en tijdig afgeleverd

Snel geholpen goede prijs

Gewoon binnengelopen en alles wat ik nodig had was op voorraad Netjes en hoed geholpen

zeer vlot geleverd

netjes verpakt, snel geleverd.

te lang moeten wachten

het verzonden pakje was lang onderweg ,maar ik miste wel de starters,de buizen had ik zelf ,maar hoe lossen we de starters op. verder was alles goed. maar kon de juiste starters hier niet krijgen. Groet Joop

Goede service snelle levering.

fijn bedrijf

reeds meerdere keren besteld. Leveren goede kwaliteit en ook erg snel.

Goed assortiment, goede prijzen en snel geleverd.

Helemaal prima

Zoals het hoort!

Bagger bedrijf met nog meer bagger garantie

2 jaar garantie Als je dan garantie vraagt wordt je afgewimpeld en krijg je je kapotte spul terug gestuurd Koop hier nooit niks meer Wilde zakelijk ook zaken gaan doen maar nope hier niet Zou zeggen bedenk je goed voordat je wat koopt hier

Levering in orde, communicatie kan beter

Producten werden in goede verpakking en correct geleverd. In de toelichting staat dat de leveringsfirma één dag op voorhand en mail zal sturen, maar deze mail kwam pas in mijn mailbox toen het product al enige uren eerder geleverd was.

Alles prima

Levering conform. Snelle uitvoering

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen.

Snelle reactie. Adequaat.

Snel geleverd, goed verpakt, product volgens specificaties

Prima led TL armatuur met led TL balken. Tegen zeer gunstige prijzen, snel bezorgd. De doos was extreem groot, maar alles was keurig opgevuld. Helemaal netjes.

Prima leverd snel

Snel geleverd , een probleem met een kap . Na kontakt, Werd er snel een nieuw kap gestuurd prima service Geen moeilijk gedoe Prima een aanbeveling Mijn volgende bestelling Is bij deze firma V/G Henk

vlotte bezorging, top product

ben tevreden met het product, de bezorging en de levertijd. alles top!

Perfecte service!

Duidelijke gegevens op de website van Lichtpartner. Aanvullende info werd telefonisch tot grote tevredenheid verstrekt. Super snelle levering de volgende morgen.

Super goed service

Ik wordt goed en juist geholpen door een personeel met de juiste kennis.

Ondanks de vreemde tijd en de vertraging bij andere websites, leverde Lichtpartner.nl mijn bestelling de volgende dag.

Goed advies ze namen de tijd voor ons

Erg goed bedrijf

Leuke verlichting heeft dit bedrijf alleen jammer van de verzendkosten ook als je voor een redelijk bedrag iets aangekocht hebt.

Goede service.

Helaas het verkeerde geleverd maar wel direct accuraat de volgende dag opgehaald en het juiste geleverd, hulde!

Topproduct voor prima prijzen

Deskundig en zéér vriendelijk geholpen. Veel technische kennis in huis.

Prima service, keurig verpakt, grandioos

Zeer prettig, grandioos

Leker snel goed advies