DHL en post.nl krijgen van mij een onvoeldoende

na 6 dagen nog niks ontvangen te hebben heb ik eerst naar Lichtpartner.nl gebeld daar kwam ik achter de moet wat mis wezen met de bezorging en ja hoor. De pakket is eerst naar een DHL afhaalpunt gegaan en als laatste naar post.nl afhaalpunt. Heb ook geen traceercode van DHL/post.nl ontvangen. Zodat ik het eerder op kon halen. Als ik niet eerst naar DHL en erna naar post.nl langs was gegaan hard ik het nu nog niet gehad

Goede producten

Snel en makkelijk de juiste producten te vinden en bestellen. Snelle levering. Grweldig.

Geachte, Prima geleverd zoals beloofd. Prima verlichting.

Uitstekende service en kwaliteit

Prima service, goede kwaliteit.

zeer tevreden

de verstrekte informatie was compleet en duidelijk. Ook was het veranderen van de koop geen enkel probleem. De geleverde goederen waren solide verpakt.

Simpel, snel en leuke prijzen.

Kwaliteit op maat!

Alles prima

Ik word er goed geholpen.

Ik ben minder tevreden over de aangeschafte materialen. Van de bijna 100 LED lampen zijn er regelmatig een paar stuk. De lampen worden aangeprezen voor 10.000 branduren, maar een flink aantal haalt dat dus bij lange na niet. Na ruim 1 jaar zijn alle lampen kosteloos vervangen, maar ook de kwaliteit van deze lampen laat te wensen over De kapotte lampen zijn tot nu toe met coulance gerepareerd, maar dat is nu voorbij.

Altijd prettig zaken doen!

Goede service Bijna altijd alles op voorraad!

Zeer kundig en duidelijk advies.

Aardige man aan de lijn die wist waar hij het over had. Ik heb nu perfecte LED verlichting dankzij zijn tips!

Sublieme service!

Ondanks de aankoop voor een relatief laag bedrag werd een kapot ontvangen onderdeel binnen één dag vervangen door een nieuw exemplaar! Ik was verrast door deze snelle service.

Correct

Vlot, snel en goed

Meedenkend en expertise

Prettig mee samen te werken. Eerlijk en aktief meedenkend.

Klagt snel er goed verwerkt.

Perfecte service

Perfecte service en als er een keer iets is wordt dat direct opgelost

Shop OK, bezorging zeer slecht

Geen problemen met de shop, maar DPD is een zeer slechte koerier. Deze keer pakket bezorgd bij een adres zo maar ergens in de straat (ipv een van de 30+ adressen in hetzelfde portaal) terwijl ik thuis was. Mededeling van dit adres kwam meer dan drie uur na bezorging. Ik heb eerder problemen gehad met DPD. Als andere koerier is deze shop prima.

Topservice

Degelijke en snelle service! Zoals het hoort👌🏻

Goede/snelle levering

Goed product. Goed verpakt en snelle levering.

Alles goed en snel geleverd

Meer dan verwacht

Een erg fijne zaak. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb jaren geleden hier mijn verlichting gekocht. En daar ben ik nog steeds zeer tevreden over. De service is uitermate goed. Toen ik mijn verlichting kwam afhalen liep een medewerker zelfs mee om de goederen goed vast te zetten op mijn motor. Dat was een WOW effect.

Goed!

Goed en bekwaam!

Snel

In de middag besteld, volgende ochtend in huis. Top

Eerste verkeerde levering en daarna kapotte een lamp

Ik had een ronde plafindlamp met sensor gekocht en er is een doos met 8 andere lampen geleverd. Dit komt omdat dpd een verkeerde sticker erop heeft geplakt! Een dag erop de goede lamp opgestuurd ,maar die deed het niet! Weer een dag later een nieuwe opgestuurd en die werkt tot nu toe goed. Mijn klant was niet blij door dit gedoe. Ik ben vriendelijk behandeld en ik denk dat ik gewoon echt pech heb gehad en ik hoop dat de klant er jaren plezier mee heeft.

Professioneel en kundig

Altijd goed bereikbaar en ze weten waar ze over praten .

dichtbij, snel geholpen en een goede prijs

Lekker dichtbij en tot nu toe 100% uit voorraad geleverd. prima/snelle service

Wijkermeerweg 6