Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
2 cilindersloten besteld passend op huidige sleutels. Ondanks dat kerst en oudjaar er tussen zaten zeer snel en netjes geleverd. Zeker een aanrader !
3 January 2026
Olaf
Doetinchem
Cylinderslot besteld en was niet helaas (nog) niet bezorgd. Na een whatsapp gesprek direct met een oplossing gekomen en de volgende dag een nieuw slot geleverd dit vind ik proffesioneel en klantvriendelijk opgelost, Grote klasse Brink ijzerwaren een dikke 10 ga zo door en beveel dit bedrijf zeer zeker aan!!
17 June 2023
Andy de Jonge
AMSTERDAM
Nette klantenservice! Handelt zoals het hoort. Ik wacht op nog meer uitbreiding van het assortiment van sleutelkluizen.
2 May 2023
Rosa
Breda
spanjolet besteld , sluitwaren en volgende dag bezorgd , mooie site , veel keuze en zeer concurrerende prijzen ,. aanbevolen !!!
15 March 2022
Cas
Amsterdam
Ik had de verkeerde onderdelen gekregen, mijn fout of hun fout was niet helemaal duidelijk. Maar 3 minuten overleg en BLIKSEMSNEL kwamen de goede delen met een franco retourbon. DIT is service, hier kom je terug. (Ze zijn ook niet duur!)
23 February 2022
Aad Hagee
den HAag
Fout bestelde cylinders werden kosteloos aangepast.
13 July 2020
Erwin
D
Geweldig geholpen op al mijn vragen, betreffende een nieuw slot in mijn voordeur.
8 September 2019
margreet
ede
Op zoek naar een vervangende driepuntssluiting voor onze garagepoort bij Brink ijzerwaren terecht gekomen. Gebeld of de benodigde sluiting op voorraad was. Dit bleek niet zo te zijn maar er werd extra werk verzet zodat de benodigde sluiting toch dezelfde dag verstuurd kon worden. Precies volgens de telefonisch gemaakte afspraak. Prima service!
12 June 2019
Leon
Belfeld
Snelle levering, keurig verpakt.
12 June 2019
Auke
Ede
Goede service, snelle respons bij vragen en snelle levering! En daarnaast een zeer goede prijs! Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen!
3 June 2019
Claudia
De Meern
Was op zoek naar Hoppe kerntrekgarnituur. Hier gevonden. En bleek ook nog goede prijs te hebben. Een deel had ik de verkeerde maat besteld, maar kon ik zonder probleem retourneren. Geld was snel retour gestort. Een aanrader
29 May 2019
Bob
Lansingerland
Pluspunten
Klantvriendelijk en uitstekende service!
20 January 2019
anoniem
Pluspunten
Snelle levering, goede service.
7 December 2018
Van Amerongen
ANGERLO
Pluspunten
Erg tevreden over dit bedrijf. Brink IJzerwaren levert wat besteld wordt snel en netjes. Lost problemen erg goed op en doet niet moeilijk over garantie etc. Reageert snel op aanvragen , is duidelijk en heeft kennis van zaken.
VerbeterpuntenBedrijf verbetert zichzelf continu is erg innovatief bezig. Ga zo door !!
Bouw & Interieur Service Mijnheere
Pluspunten
Zeer vakkundig geholpen, snelle levering, goed product. Ik zal zeker vaker kopen bij Brink Ijzerwaren.
Renco
Wageningen
Pluspunten
Brink Ijzerwaren levert goede service af, goeie kwaliteit en is klantvriendelijk.
Milou
Ede