Super en snel

Alles keuring op maat gezaagd en goed verpakt. Hele snelle levering en goede communicatie

Snelle levering van goed product

De door mij bestelde twee platen waren precies op maat gemaakt, van goede kwaliteit, netjes verpakt en onbeschadigd geleverd. Minpunt: De bezorger van het pakket had niets aangekondigd waardoor ik niet thuis was en het pakket bij de buren aankwam. Ik beveel deze webwinkel van harte aan. De bezorging behoeft verbetering.

Snel en goed verpakt

Netjes verpakt en snel geleverd , alleen geen bericht of track en trace wanneer het binnen zou komen , opeens was het bij de buren afgeleverd, geen briefje in onze bus

Juiste materialen, snel geregeld

Netjes en correct

Netjes, exact conform opgave, snelle verwerking. Goede communicatie

Goede voorlichting

Snelle correctie service

goed verzorgt

keurig op maat een netjes geleverd

het bestelde materiaal goed op maat voor mij belangrijk en netjes afgeleverd.

SUPER

snelle levering zonder poespas.

Makkelijk bestellen en heel snel geleverd voor een gunstige prijs.

De website is duidelijk. Bij andere bedrijven is er een minimum bedrag per artikel. Dat is niet gunstig voor iemand die niet zoveel wil bestellen. Er zijn ook bedrijven die een toeslag hebben voor kleine orders of waarbij de verzendkosten dan in verhouding heel hoog worden. Hier niet, waardoor mijn bestelling hier heel gunstig uitkwam.

Geweldig mooie dekruiten voor mijn aquaria.

Ik had dekruiten nodig voor mijn garnalen aquariums en die kon dit bedrijf op maat leveren.

Alles verliep volgens schema. Goede prijs en dito kwaliteit

Goede prijs en kwalitiet

Netjes en naar verwachting.

Ruit voor zijspan. Plaat verwerkt gemakkelijk.

Mooi product precies op maat.

De plaatjes die ik besteld heb waren mooi afgewerkt en precies de maten die ik besteld heb. Ik was niet thuis toen het bezorgd werd, de bezorgdienst heeft het na overleg op mijn werk geleverd. Dat kwam goed uit. Volgend keer ga ik weer hier bestellen.

Goed en snel geholpen

Had wat plaatjes nodig en kon die snel ophalen in Almere. Maatvoering was perfect.

Netjes en zeer snel

Makkelijk om te bestellen, snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Goed verpakt.

Dik oke

Geleverd als toegezegd en redelijk van prijs!

snel geleverd maar wat lichte krassen

Plaat werd snel en keurig in bubblefolie verpakt geleverd. De beschermend folie op de plaat is echter wat gekrast en lijkt op paar plekjes tot in de plaat zelf te gaan. De folie is nog niet verwijderd omdat de toepassing nog niet af is, maar verwacht dat het weg te polijsten is.

Niet juist aanleveren en nog arrogant doen ook

Het enige wat makkelijk is gegaan is de bestelling. Bij de levering miste er echter een van de platen. Gebeld naar hen en aangegeven dat dit dan maar met spoed opgestuurd gaat worden of dat iemand het anders kan komen brengen omdat de plaat nu nodig was. De medewerker was blijkbaar hier niet van gediend en ging gelijk in de verdediging. Ik zou teruggebeld worden maar moest zelf terugbellen om erachter te komen dat de plaat nog dezelfde opgestuurd zou worden. Mooi, dan komt het allemaal nog goed. Het is nu vrijdag. Ik verwachte de plaat dus zaterdag geleverd te worden maar helaas, dat was niet het geval. Hier ben ik heel de dag voor thuis gebleven. Het is nu maandag en dankzij het niet nakomen van de leveringen en de afspraken ben ik genoodzaakt om de benodigde steiger langer te moeten huren. Dat is weggegooid geld dankzij kunststofplatendeal.nl. Nadat er beloofd was om mij weer terug te bellen heeft er weer niemand mij gebeld rond 16:00. Ik heb weer gebeld naar hen, waarbij ik erachter kom ik dat de persoon alles uit zou zoeken al naar huis is! Dinsdag weer gebeld en geeft de persoon nu eindelijk aan dat het er vandaag zal zijn. Ik heb aangegeven dat ik nu dus door hun fout extra kosten heb gemaakt en of daar wat aan gedaan gaat worden. De persoon aan de lijn geeft aan dat dit niet gaat gebeuren en dat ik bedreigingen en eisen heb uitgevoerd. Ik heb nooit bedreigd en alleen aangegeven dat de plaat met spoed verstuurd moet worden. Hangt de medewerker gewoon op! Ik heb weer teruggebeld en wordt meteen de verbinding verbroken. Zeer professioneel om zo met je klanten om te gaan en zeer goede support. Steeds de klant met een kluitje het riet insturen en dan nog arrogant gaan doen ook. Misschien een tip: 1. Zorg dan dat de leverlijst afgevinkt wordt om fouten te voorkomen 2. Zorg ervoor dat je de leverafspraken nakomt 3. Doe iets extras voor je klant als je een fout maakt Ik kom hier nooit meer terug!

Snel geleverd,goed verpakt en netjes afgewerkt.

Snel geleverd,goed verpakt en netjes afgewerkt.

Snelle levering, heel goede Preis, heel goede service

Snelle levering, heel goede Preis, heel goede service( gratis plaxiglas snijden) heel goede qualiteit

Een bestelling op maat!

Ik kon bij Kunststofplatendeal mijn bestelling compactplaat in specifieke kleur en maten online bestellen. Ik heb de bestelling zelf afgehaald. Alles stond keurig verzorgd klaar, superstrak gezaagd. Zo wil je het altijd hebben!

Kwaliteit en super snelle levering

Mooie kwaliteit plexiglas platen. Super snelle levering van een paar dagen en zeer goed verpakt voor verzending / levering !

Strook plexiglas nodig die qua lengte niet overal te vinden is, maar dit bedrijf had het wel. Site werkt prettig en is duidelijk.

Geweldige ervaring

goede service en vriendelijk bedrijf

Antennestraat 44

1322 AE Almere