Laden reviews...
765 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten waarderen de duidelijke bestelprocedure en de ruime keuze. De tevredenheid over prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid komt vaak naar voren. Kleine problemen worden snel opgelost, wat het vertrouwen versterkt.
Prima site. Ruime sortering. Bestelling netjes ontvangen.
4 September 2026
Jan
Rotterdam
Na het bestellen van de verkeerde stofzuigerslang goede hulp gehad bij het bestellen van het juiste product. Snelle levering.
4 September 2026
Geke Vania
Valkenswaard
Snel aangekomen
3 September 2026
Cornelia
Weesp
Ik had een nieuwe stofzuigerstang nodig voor mijn AEG stofzuiger. De oude was lam en niet origineel. Ik heb gekozen voor de originele en die bevalt uitermate goed. Ik heb er ook stofzuigerzakken met geurblokjes bij gekocht, die heb ik nog niet uitgeprobeerd aangezien mijn oude nog niet op zijn.
3 September 2026
Susanne Wagemans
Leersum
Zeer snelle levering en correct
Sven Van Achte
Lochristi
Correct vlotte verhandeling en levering leuke prijzen gorie kwaliteit ruime keuze heel tevreden
Hilde
INGELMUNSTER
Product voldoet aan de verwachtingen. Verzending via PostNL vlot en op tijd. Voldoende info via mail over verloop levering, factuur etc.
Geert Hoedt
Roeselare
Snel en goed
J.A.M. Timmer
Hoevelaken
Goede prijs, duidelijke beschrijving en de volgende dag al geleverd
Jorina
Amersfoort
Correcte levering
Werner
Olv Waver
Mooie prijs, goede kwaliteit!
Gisèle
Amstelveen
Goed, makkelijk, snel geleverd
Yvonne
LOPIK
Goede kwaliteit en snelle levering en service
Frans
Ede
Goede site duidelijk. Simpel bestellen en goed geleverd. Paste perfect.
Rob
Maarssen
Gemakkelijk gevonden product, zo besteld en stipt geleverd. 't Kon niet makkelijker.
Bea
Wezembeek
Zoals afgesproken, de spullen pasten op de stofzuiger
Janwillem
Barendrecht
Top zaak als iets niet goed is krijg je het geld zo terug bedankt
Amp Gerritsen
Rotterdam
Na heel lang zoeken heb ik via Stofzakkie eindelijk het onderdeel gevonden waar ik naar op zoek was. Super !!
Ton
WEERT
Ik had s avonds om 20.30 een bestelling geplaatst en de volgende ochtend was het al geleverd.
Tineke Van Der Zweep
Nes
Zie boven.
L B
Capelle aan den ijssel
Laatst wat artikelen besteld voor onze Dyson apparaten. Die zijn hier vele malen voordeliger. De spullen werden de zelfde dag nog verzonden. Helaas ging het mis bij post nl, en is het pakket ergens anders terecht gekomen. Na contact met de klantenservice werd er gelijk actie ondernomen maar na enkele dagen was er nog geen duidelijkheid vanuit post nl. ondanks dat hebben ze de bestelde artikelen opnieuw verstuurd. Hopelijk komt het eerste pakket nog boven water, dan kan ik die retourneren.
Jan
Loosdrecht
Ik heb helaas artikel terug moeten sturen, maar alles ging heel vlot. Tevreden dus.
Mieke
Apeldoorn
Ik heb bij stofzakkie mijn stofzuigerzakken besteld. Kwam netjes op de dag dat ze zouden leveren aan. En prijs kwaliteit is prima!
Monique Kockelkoren
WITTEM
Snelle levering. Goede prijs.
Eugenie
Zeddam
Juist wat ik besteld had. Perfect
François
Linden