Goed en snel geleverd

Prima producten

Goede service, kwaliteits producten en niet duur top top top .

Snelle levering!

Stofzuigerzakken passen perfect en waren de volgende dag al bezorgd! Heel fijn tijdens een verbouwing dat je niet lang opgehouden wordt :)

Super vlug ontvangen

Geweldig en vlot geleverd

Stofzuigerzakken passen niet

Mijn Rowenta stofzuiger is van het type Silence Force. Op Mar 24, 2026 bij Stofzakkie besteld: Moulinex / Rowenta Silence Force stofzuigerzakken 10 stuks + gratis filter (eigen merk) voor €15.12 inclusief verzending. Op 1 april aan Stofzakkie gemeld dat de zakken niet passen. Reactie: De zakken die u heeft besteld waren niet de juiste zakken voor uw stofzuiger. De juiste zakken hebben wij helaas niet in het assortiment. Tsja, dat eerste is een bevestiging van mijn constatering en mijn bericht. Het laatste had ik liever bij het bestellen gehoord dan achteraf. Nadere toelichting is blijkbaar niet voorhanden of wordt overbodig gevonden, want hier eindigt de reactie.

Bestelling was makkelijk en levering was snel

Info bij het product kan net iets beter. Iets meer uitleg over de verschillende types. De BORA PUAKF (vaak vervangen door GFES) en GFESP zijn koolstoffilters voor BORA recirculatiesystemen (Pure/X-Pure). De GFESP (Plus) is de verbeterde, versterkte versie van de standaard GFES/PUAKF, ontworpen voor intensief koken en sterkere geurabsorptie (vis, frituur).

Snelle levering en tevreden over product

Snelle levering en tevreden over product

Snelle levering, goed verpakt

goede service

geweldige service

Fout ontvangen artikel werd meteen gecorrigeerd. Dag erna ontving ik al het bestelde artikel

Prima website,snelle levering

2 koolstoffilters besteld goeie prijs, in verhouding met originelefilters.niks mis mee en passen op de afzuigkap. Hele snelle levering,binnen 24 uur top.

Snel en het juiste artikel

Snelle levering, het juiste artikel, in perfecte staat

uitstekend

Online bestellen, een fluitje van een cent. Vlugge afhandeling van de bestelling. Levering volgens aangegeven correct uitgevoerd. Zeker een site om verder mee te werken.

Snelle levering, goed en breed assortiment, bereikbare klantenservice

Snelle levering, goed en breed assortiment, bereikbare klantenservice

Goede ervaring

Zeer goed te woord gestaan door de Klantenservice Ilse, en goed opgelost.

Goed product

Product zoals omschreven 9

Goede kwaliteit, vlotte levering

Bora filters besteld, vlot geleverd en doet wat het moet doen.

Precies het juiste artikel.

Snel geleverd.

Zeer snelle en correcte levering.

Om 21u besteld en enkele uren later om 14u geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

snel en goed

Nieuwe kabel voor de stofzuiger betekend Spoed! dat is prima gelukt!

Duidelijke omschrijving van het product. De Koolstoffilters waren netjes verpakt.

Snel geleverd en kwaliteit goed

In mijn ogen exact hetzelfde product alleen geen merk . voor een kwart van de prijs

Snelle levering van borafilters

Snelheid en accuratesse

In één woord helemaal top. Snelle levering en goed passend productRieki

Modem 20

7741MJ Coevorden