Laden reviews...
648 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten waarderen de duidelijke bestelprocedure en de ruime keuze. De tevredenheid over prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid komt vaak naar voren. Kleine problemen worden snel opgelost, wat het vertrouwen versterkt.
Goede service, snelle levering! Top!
6 August 2026
Aaamie
Duiven
Ik heb verkeerde filters van een merk besteld, ik woon dicht bij het adres van stofzakkie, ben heel goed geholpen, na een beetje puzzelen, het goede filter gevonden. Echt meer dan prima service.
6 August 2026
Carolina Slingenbergh
Ane
Snelle levering en product voltooid aan verwachting. Bedankt.
Ela
Zeeland
Ria van dam
Raamsdonksveer
Ze assen perfect.
Jan
2623lr Delft
heb er stofzuigerzakken besteld de volgende dag waren ze er al snelle en correcte levering
Gerard
Spijk
Snel, goedkoop en een goed product ontvangen
Aalt Fikse
Heerlen
We zochten een lange smalle opzetstuk voor de stofzuiger. In huis voor lastig bereikbare plaatsen en voor in de auto om tussen stoel en console te komen. Binnen een dag geleverd. Geen storende kruimels meer zichtbaar tussen stoel en console. Achter de verwarming geen spinnenwebben meer. Mag niet ontbreken in je huishouding.
Rene van Putten
Holten
Hele scherpe deals worden in no time uitgeleverd, zo is online shoppen vast bedoelt, Stofzakkie maakt het waar!
Peter
Bussum
Snel goed en goedkoop
Cas
St jansteen
Razendsnel in huis. de spullen doen wat ze doen moeten. Goede prijs.
Ed
Almere
een goede afzuigfilter voor de bora kookplaat met geintergreerde afzuiging
Ben
Evertsoord
Mooie prijs De volgende dag geleverd. Goed ingepakt. Voor herhaling vatbaar.
Dick
Alphen a/d Rijn
Vandaag besteld , morgen in huis klopte gewoon.
Jaap
Stellendam
De zakken zijn duur, maar het juiste product werd geleverd en snelle bezorging
G
Heumen
Erg gemakkelijk!
Julius Möllers
Utrecht
Nu is snel voor ons niet zo heel belangrijk, maar vooral de prijs daar werden wij blij van. Product bijna niet te onderscheiden van het origineel. Maar stukken goedkoper.
H.
Wormer
Keurig verpakt snel geleverd goede kwaliteit
Dicky Moorlag
Musselkanaal
Het online bestellen ging heel gemakkelijk. Na mijn bestelling de afgesproken datum en afleveradres goed geregeld. Ben daarom zeer tevreden over de gang van zaken.
Co Langelaan
HOOFDDORP
Goed product snelle levering
Jeroen
Zwartemeer
Voor mijn Rowenta stofzuiger vond ik netjes de filters die ik nodig had. Prima kwaliteit en goed passend als vervanger voor de originele Rowenta filters. Bestelling en verzending gingen vlot dus helemaal tevreden
Ron
Veghel
Dit is een onlineshop hoe hij hoort te zijn. Correct, soepel en kwalitatief!
Johan
Baasrode
Voordelig en snel ontvangen. Top
Jurriaan
Castricum
Als boven
Frank
Vlissingen
Had wat moeite om op internet een passende stofzuigerzak te vinden. Toch gelukt bij stofzakkie en snelle levering. Ben bluj
Tineke
Rijswijk