snel, duidelijk en tegen een goede prijs

ik zocht en vond tegen een goede prijs en snel geleverd.

Het bedrijf werkt snel en efficiënt :)

Ik ben tevreden over jullie diensten... Ik beveel ze iedereen aan :)

goedkoop en snel

Goedkoper dan originele producten en snelle bezorging

Stofzuiger werkt weer al nieuw

De zuigmond was versleten en met de nieuwe werkt het weer heel fijn,

Prima!!

Prima vervangend produkt en service bij vragen is ook super snel en goed

Toppie

Product scherp geprijsd en snel keurig geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik zou de volgende keer weer bestellen.

zoals beloofd

gemakkelijk om te bestellen en geleverd zoals voorzien

Uitstekend !

Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf

Bestellingen dienen de bus passen zijn keurig op tijd, en een doosje komt ook op de afgesproken tijd. Site is duidelijk en makkelijk met betalen en winkelwagen Top! Patrick

Gewoon perfect!

Snelle levering, goede info en zeer goede prijs kwaliteit verhouding! Een absolute aanrader.

Zeer prettig website om snel te bestellen.

Zeer positief

Supersnel geleverd

Voor onze Zehnder WTW installatie nieuwe filters besteld. Geen originele filters van Zehnder, maar een alternatief. Goed geprijsd en snel geleverd. Nog niets geplaatst maar wel de verpakking geopend en de filters bekeken. Zag er conform het origineel uit, dus vooralsnog dik tevreden.

Betaalbare onderdelen, snel verzonden

Betaalbare onderdelen, snel verzonden Super overzichtelijke website!!

Supersnel bestellen en bezorgen !

Ik had snel stofzuiger-zakken nodig en na wat zoeken op Google kwam ik uit op Stofzakkie.nl.Daar kon ik snel,makkelijk precies de goede zakken bestellen.Een dag later werden de zakken+gratis stoffilter al thuis bezorgd.Kortom: Voordelig,grote keus en snel in huis TOP !

Alle benodigdheden vandaag besteld is morgen in huis

Goed materiaal, supersnelle levering

Helemaal blij met de snelle levering. De onderdelen passen perfect op stofzuiger en buis.

Ik keek bestelde en kreegHelder vriendelijk snel

Wanneer het kopen van filters toch uiteindelijk een positieve ervaring is. De kunst is om dat in de kleine dingen te doen En dat is zeker het geval

Tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

Het was allemaal snel geregeld.

Super geregeld bedankt!

goede kwaliteit

goede kwaliteit

De eerste bestelling en gelijk prima

Voor ons de eerste bestelling dus: vol verwachting. Bestelling werd razend snel en prima verpakt geleverd en bovendien voor een aantrekkelijk prijs. Probeer deze kwaliteit vast te houden Stofzakkie!!

Goede service snel geleverd en behulpzaam aan de telefoon.

Snelle levering!

Zie boven.

Zeer goede service

Bij levering bleek een stuk van mijn bestelling tekort. Via een mailtje is alles direct in orde gekomen en heb de bestelling nogmaals en dit keer volledig ontvangen , toppie

Modem 20

7741MJ Coevorden