snel geleverd

snel opgezocht en geleverd

Top! Snelle levering.

Geweldig!

Geleverd wat ik besteld heb

Prima snelle levering, helemaal tevreden.

Betaalbaar en goed

Doen niet onder voor het originele product

Een bedrijf dat nog gewoon telefonisch te bereiken is en dan ook ter zake kundig is.

Eigenmerk topkwaliteit!!!

Imitatie Kärcher filter besteld voor 1/3 origineel prijs. Maar de kwaliteit van deze filter is beter!!

Snelle verzending en heel goed verpakt. Ben zeer tevreden.

Goed product en snel geleverd en natuurlijk een duidelijke site. En zeker goed betaalbaar

Zeer snelle en accurate werkwijze en snelle bezorging

Zoals boven aagegeven

Super snel bezorgd!! En niet duur !

Goed bedrijf om te kopen

Er is geleverd wat is besteld, binnen een redelijke termijn

Gewoon goed

snel en mooie prijs

ok

Snelle levering en goede klantenservice

Artikelen waren snel geleverd en bij een vraag aan de klantenservice over een stofzak, werd ik goed geholpen

Goede website. Snelle levering.

Op de website was het product goed te vinden en te bestellen. Goede feedback na het bestellen dmv e-mails. Snelle levering.

FF wennen, maar beter

De gekochte stofzuigermond is anders. Even wennen. Intussen bevalt hij goed. Hij weegt minder, het wieltje draait vrij, de "haren|" komen goed naar buiten. de stofzuigermond is lager en komt komt daardoor makkelijker onder lage kasten. Het stofzuigen gaat lichter.

Aanrader

Kwaliteit producten. Goede communicatie over de bestelling. Snelle levering.

Snelle levering en correkt

Snel en netjes afgehandeld

Binnen afgesproken tijd afgeleverd

Prima service.

Van bestellen t/m ontvangst (snelle levering) is alles prima gegaan. En dat voor een goede prijs.

duidelijke site

ik kon makkelijk het juiste filter bestellen en had het de volgende dag al in huis.

Top en snel

Duidelijk site en snelle levering

GOED....

PRIMA ERVARING....SNEL GELEVERD OOK...

Keurig

Na makkelijk te hebben besteld en betaald. De volgende dag al keurig netjes verpakt in huis. Wauw, zeer tevreden

Geweldig plezier om te bestellen BEDANKT

GEWELDIG PROFICIAT

Modem 20