Ruime assortiment, snelle levering.

Jullie bieden een zeer ruim assortiment tegen een gunstige prijs. De levering was er - zoals beloofd - de volgende dag al! Na een grondige reiniging van de stofzuiger zelf werd het nieuwe filter geplaatst. De zuigkracht is nu weer maximaal.

prijs / kwaliteit OK

prijs / kwaliteit = OK

Top,snel en goed geleverd.

Top snel geleverd.artikel was wel van t huismerk,maar pastte precies.ik kon gelijk t goede onderdeel vinden.hoefde niet lang te zoeken

Perfect!

De stofzakken zijn exact dezelfde als de originele, maar wel een pak beterkoop.

Vlotte levering

De website is overzichtelijk en de levering verloopt vlot.

Gewoon goed geregeld!

Netjes verzorgd.

Snel, goedkoop en goed.

Veel keuze, makkelijk te vinden type stofzak, snelle bezorging

Prima ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

Perfect. Wat wil je nog meer?

Het goede product. Eenvoudig te bestellen. Hele snelle correcte levering. Niet te duur. Dus gewoon goed.

top

bestelling vlot geleverd

Goed voor zijn prijs

Het werkt goed

Langere levertermijn als aangekondigd

Het is niet erg om langer te wachten, echter stel de informatie op de website af op de werkelijke gemiddelde levertermijn naar België. Postverdeling in België is nl. niet zo goed en consequent als in Nederland.

tevreden

levering DHL slecht en contact met Stofzakkie zeer goed

2 dagen moeten wachten op pakje welke op verkeerde adres is afgeleverd en ook het briefje op een ander adres in de bus gedaan door DHL Pakketten worden ook gewoon in deze omgeving zonder te bellen voor de deur gezet! Contact met Stofzakkie goed maar ga niet meer bestellen als DHL de bezorger is!

Goede aftersales en snelle verzending

Allereerst het verkeerde product aangeschaft vanwege een onopvallende aanwijzing. Maar alles is goed en snel en ook netjes opgelost.

zoals afgesproken

correct materiaal, correcte prijs en snel geleverd

Snelle bezorging

Snel geleverd en de stofzuigerslang voldeed voorlopig aan de verwachtingen.

GEWELDIG

het onderdeel past gewoon geweldig.

Snel, netjes, omschrijving klopt

Hebben een stofzuigerstang besteld voor een Miele complete C3, best lastig om de juiste te vinden. Omschrijving is duidelijk en artikel is precies de juiste. Snel geleverd, keurig bedrijf. Blij mee

Goede service, snelle levering en de juiste materialen.

Snelle levering, ook naar het buitenland (België).

Het aangekochte "huismerk" blijkt in mijn geval ook een degelijk kwaliteitsproduct te zijn (Nilfisk zakken). Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Als ik er nog nodig heb, dan bestel ik ze eveneens hier. Bedankt voor de service.

Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering

Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering

Goed en netjes

Snelle en goede verzending product zoals omschreven

Snelle levering. Kwaliteit zakken.

Goede degelijke stofzakken voor mijn makita stofzuiger. Snelle levering. En alles op voorraad. Top.

Modem 20

7741MJ Coevorden