Snel en niet te duur

Past perfect, tot ziens, mvg

Qua verzenden:tevreden

Ik twijfelde over de juiste maat stofzak en ben uiterst vriendelijk geholpen! Maar ik twijfel toch over de zakken, ze zien er zó anders uit dan mijn gebruikelijke.... Maar heb ze nog niet geprobeerd.

Heel snelle levering voor een gunstige prijs !!!

Goede site, Heel snelle levering voor een gunstige prijs.

geweldig!

toppppp!!!

Perfecte afhandeling.

Het was een snelle levering zonder gedoe. Het was net een cadeau waar ik al lang op zat te wachten! Ik ben er blij mee en mijn stofzuiger ook

Prima stofzuigerzakken voor een fijne prijs!

Waardeloos

Waardeloze klantenservice (je krijgt geen bericht terug als je ze een e-mail stuurt met een klacht / vraag hoe iets op te lossen) Ruim op tijd besteld (voor tijdstip x besteld volgende dag in huis), yeah right 3 dagen later... En als je ze dan belt krijg je een reactie waar je uit kan halen dat ze het voor lief nemen en helemaal niet dezelfde dag nog versturen... Nooit meer!

Prima levering en service

Prima bedrijf

Snelle levering - goed product

Snel en prima kwaliteit

En juiste formaat voor oude stofzuiger.

Prima nilfisk stofzakken.

Netjes en snel geleverd. Prima stofzak!

Snel, goedkoop en goed !

Super goed

Goed produkt, goede prijs en perfecte aflevering

Prima prijs kwaliteitsverhouding en snel geleverd

Eigenmerk stofzuigerzakken besteld, deze doen niet onder voor de orginele,

Alles is perfect verlopen

Ze doen wat ze zeggen

perfecte service en snelle verzending

Prima product

Stofzuigerfilterzakken besteld van het eigen huismerk. Prima product. Doet niets onder ten opzichten van de originele. Snelle levering. Dik tevreden.

Alles ging goed en goed product

Van bestelling tot bezorging ging alles goed. Product voldoet aan omschrijving van de site.

goed koop en snelle levering

Zeer goede kwaliteit stofzuigerzakken .

geheel probleemloos

geheel probleemloos, alles zoals het moet.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Toen we onze Nilfisk stofzuiger kochten, schrokken we een beetje van de prijs van de stofzakken. Na wat googlen ontdekten we Stofzakkie.nl en werden verrast door de voordelige aanbieding. Ze voldoen uitstekend, dus warm aanbevolen!

Okee

Vlot besteld, vlot geleverd

Snel en compleet

Keurig de andere dag geleverd

prima stofzuigerzak

Voordelig de stofzuigerzak gekocht voor mijn Philips stofzuiger. Vlot geleverd. goede kwaliteit. Top ik ben tevreden.

Modem 20

7741MJ Coevorden