prima service

Ik had een onderdeel voor de stofzuiger nodig, deze vond ik -via google- op Stofzakkie.nl. Er staat duidelijk aangegeven voor welke types stofzuiger het beschikbaar is. Het B-merk wordt als eerste getoond, maar daarnaast ook het A-merk voor een iets hogere prijs.

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Artikelen bestellen, zonder verplicht een account aan te hoeven maken, daar hou ik van! Het bestelproces werkt eenvoudig en m'n bestelling was héél snel binnen. Spullen waren goed en netjes verpakt.

Kwaliteit en levertijd zijn allebei goed

Besteld: 1, eigen merk, pistoolgreep voor een Miele stofzuigerslang. De aansluiting aan de kant van de slang is perfect. De aansluiting aan de kant van de de buis is niet perfect, maar werkt wel. De greep in het weekend besteld, werd keurig op dinsdag geleverd.

De ene dag bestelt,de andere dag in huis.

Snelle en goede levering

Snel het juiste en degelijke product ontvangen en de website ook makkelijk en duidelijk

Een echte aanrader!

Doordat ik de verkeerde postcode had ingevuld kon "DHL mijn bestelling niet afleveren" met de mededeling dat wij niet thuis waren wat zeker niet klopte. Na contact met de klantenservice van stofzakkie is er direct door hun actie ondernomen om een vervangend product te versturen en de andere dag hadden wij inderdaad via Post NL onze bestelling in huis. Chapeau voor deze klantenservice.

Prima service, snelle levering

Ik heb eerst gebeld met de vraag of de zakken die ik op de site zag, de juiste waren. Ik werd hierover teruggebeld en werd goed geholpen door de dame. Daarna besteld en ook dat ging snel. De levering de volgende dag ging ook perfect, op `1 puntje na. ze waren te laat. ik had aangegeven dat het voor 3 uur moest en ze kwamen 15.45. Gelukkig was er nog iemand in het pand, anders hadden ze voor een dichte deur gestaan. Dit zou volgende keer beter moeten.

snel binnen en komt afspraak na

zal zeker weer bestellen

Ruime keuze niet duur en snelle levering

Ruime keuze niet duur en zeer snelle levering

Snel en beste prijs!

De volgende dag ontving ik mijn bestelling zoals beloofd. Niettegenstaande het een aankoop van een eerder beperkt bedrag was de levering gratis. Wat wens je nog meer?

wat een vlotte service besteld dag daarna in huis

zeker een aanrader vandaag besteld morgen thuis

Snelle service en goed product.

Tevreden.

Zeer snel

Prima kwaliteit, omschrijving klopt

Prima.

Alles geleverd zoals gevraagd.

Mooie stofzuiger zakken voor weinig geld Toppie

perfect

zeer snelle en een goede levering

even zoeken maar dan heb je het ook zo thuis

Prima kwaliteit en levering

De zuigmond voor de stofzuiger is van prima kwaliteit, en binnen de 24 uur geleverd, een aanrader!

Snelle en goede levering

Niets op aan te merken

Zeer goed.

Snel en correct.

Prima verlopen en de juiste stofzakken.

Topservice

Geen moeite teveel en superservice

Snelle en correcte levering

Snelle levering. De universele filter past perfect. 👍

Zeer snel bezorgd

Product klopt en niet duur en heel snel bezorgd avonds besteld volgende dag al binnen.

Goeie stofzuigerzak

Prijs kwaliteit prima, snelle levering!

Modem 20

7741MJ Coevorden