Bestelling zeer snel en correct geleverd

Uitstekend.

Snelle, correcte levering!

OK

OK

snelle levering goede artikelen

snelle levering goede artikelen zo hoort het

Eerste bestelling zonder zorgen verlopen!

Prima ervaring. Snelle levering.

Snelle en goede service.

Dat het een snelle en goede service is.

snel en goed

enkel bleek bij levering dat het ging om een onbekend merk (huismerk) maar ze passen perfect , zodus uiteindelijk toch tevreden met de perfecte en snelle levering

Ik vind ze heel goed

Mijn stofzuiger zuigt gelijk een stuk beter!

Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit goed. Scherpe prijs. Ik ga hier vaker stofzuigerzakken kopen.

Goed en snel!!

Goed product en snelle levering!! Top!!

Heb pistoolgreep voor stofzuiger besteld maar aangezien ik een miele te duur vond ging ik voor merkloos en die past super

Super goede service!

Snelle levering, goede service en een super kwaliteit!

alles prima verlopen

Alles prima verlopen

Perfecte service

Verkeerde artikel besteld. Gebeld en meteen opgelost. Volgende dag het goede artikel ontvangen.

snel en juiste product ontwangen

snel en juiste product ontwangen aanraden!!!!

Comform afspraak

Dhl was laat met bezorgen, ff gevraagd bij stofzakkie waar de bestelling bleef. Gelijk antwoord. Lag gewoon aan Dhl. Gewoon goed geregeld bij Sofzakkie.

Snelle enuistekendeservice

Het door mij bestelde bleek achteraf niet het juiste artikel te zijn. Eén telefoontje naar Stofzakkie was voldoende om de snelle en uitstekende service van Stofzakkie in werking te stellen. Binnen een enkele dag had Stofzakkie uitgezocht welk artikel ik nodig had en werd dit juiste artikel alsnog kosteloos aan mij toegezonden. Een ongekende service, die je tegenwoordig nog zelden tegen komt. Ik zal Stofzakkie dan ook bij een ieder aanbevelen. Gewoon topklasse!!

Heel goed.

Vlugge levering. Goede prijszetting. Ziet er heel goed uit voor een niet merkprodukt. Of de kwaliteit goed is moeten wij in de praktijk afwachten.

Zeer snelle levering.

Eigen merk filters passen goed.

Prima Service

Prima service en snel afgeleverd. top

Uitstekent

Goede bediening, een zeer goede hulp bij problemen voor bestelling

Afhandeling van onze bestelling naar verwachting

Het geleverde product is natuurlijk goedkoper dan het merkproduct maar de afwerking ervan blijkt dan toch anders. Een afsluitbare stofzak is bij Stofzakkie voor dit product niet voorzien terwijl dit toch een zeer handige feature is bij het vervangen ervan.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ga zo door geen op of aanmerkingen.

geen enkele negatieve ervaring

bestelling en levering exact

prima afgewerkt

prima verwerkt zoals beloofd op de site.

Modem 20

7741MJ Coevorden