Laden reviews...
28 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de overzichtelijkheid en duidelijke uitleg, de soepele overstap en het gebruiksgemak. De site biedt snelle toegang tot relevante informatie en duidelijke vergelijkingen. Feedback geeft aan dat het proces transparant en efficiënt verloopt.
Snel geholpen met het zoeken naar een energiecontract
Vincent
Ede
Eerste en prima ervaring
Cees
Nuenen
Na eerdere speurwerk bij andere vergelijker bied keuze.nl toch echt de juiste en goede energieleverancier aan.
rene
barning
Direct en zonder problemen!
23 June 2026
Jaap
Zuidhorn
Door gerichte vragen kom je al snel op de juiste info terecht, dit heeft ons geholpen om de goedkoopste leverancier te vinden.
21 June 2026
Sarah
Phillipine
Zeer eenvoudig en snel de overstap van energieleverancier gemaakt en het levert me nog korting op ook!
19 June 2026
Onno
Peize
Online gekeken naar welke optie het beste aansloot op mijn wensen. Daarna in enkele minuten de overstap geregeld voor mijn verhuizing. Praktisch en efficiënt!
18 June 2026
Calvin
Alphen aan den Rijn
Makkelijk voor iedereen
18 June 2026
Grace Mertens
Den haag
Afsluiten van energie contract ging prima
11 June 2026
Daan
Geertruidenberg
Ging perfect, wel nog zelf even verder uitgezocht wat in mijn situatie de beste optie was.
8 June 2026
Johan Hamoen
Voorthuizen
Prima geregeld onze overstap naar andere energieleverancier door Keuze.nl Alles verliep vlot en correct zonder enige vertraging dankzij bemiddeling van Keuze.nl
4 June 2026
G.F.
Bosschenhoofd
Met weinig gegevens en kennis kun je makkelijk overstappen.
31 May 2026
Ronald
Valkenswaard
Ging super vlot zo ook de reactie van de nieuw leverancier. Overstap is zeer soepel geregeld.
29 May 2026
Ton Leerentveld
Zwartemeer
Duidelijke uitleg
29 May 2026
Henk van Wijgerden
Wijk en Aalburg
met keuze .nl kun je sneller tot een keuze komen , zelf moet je veel teveel handelingen uitvoeren via keuze.nl gaat dit veel sneller en duidelijker
24 May 2026
Ankie
Venlo
Ik diende een nieuw energie contract af te sluiten. Via de zoekmachine kwam ik terecht op Keuze.nl, Gezien de overzichtelijkheid heb ik besloten niet verder te zoeken en heb alhier mijn keuze gemaakt. Werd daarna snel geïnformeerd door de site en de nieuwe energieleverancier.
18 May 2026
Dirk
IJzendijke
Goede stappen om te doorlopen en een fijne korting na het afsluiten. Mooie gebruiksvriendelijke site ook.
16 May 2026
Den Haag
Mooe voordelige aanbieding gekregen
Erwin
Bilthoven
Makkelijk duidelijk en snel.
Dirk
Alphen aan den Rijn
Vergelijking tussen energieleveranciers wordt goed weergegeven. Daardoor is het makkelijk om de juiste leverancier te kiezen.
9 May 2026
Jan
Bloemendaal
Goede vergelijkingen. Duidelijke site en de overstap wordt automatisch geregeld
5 May 2026
R
Rijssen
Zoals het hoort
5 May 2026
Theet
Veldhoven
Makkelijk geregeld en overzichtelijk!
2 May 2026
Robert
Middelburg
Ik kon een goede afweging maken van de keuzes. Vervolgens ging de aanschaf snel.
30 April 2026
Jeroen