Heeft een totaal van 265 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment94%
Klanten prijzen de overzichtelijkheid en duidelijke uitleg, de soepele overstap en het gebruiksgemak. De site biedt snelle toegang tot relevante informatie en duidelijke vergelijkingen. Feedback geeft aan dat het proces transparant en efficiënt verloopt.
Sterke punten
Duidelijke uitleg
Vlotte overstap
Overzichtelijke vergelijkingen
Gebaseerd op 16 reviews
Overzichtelijke en prettige website, eenvoudig vergelijken
Overzichtelijke en prettige website. We zijn via Keuze.nl overgestapt naar een nieuwe energieleverancier en zijn erg tevreden over het hele proces. Vergelijken ging eenvoudig, de informatie was duidelijk en de overstap verliep soepel. Zeker een aanrader.
21 September 2026
13 September 2026
Anke
Haamstede
Goede communicatie
De eerste keer dat ik keuze.nl heb gebruikt voor het zoeken en overstappen van energie leverancier. Heel duidelijk en ook de vervolg stappen worden goed en snel gecommuniceerd. Erg fijn.
9 September 2026
Monique
Nieuwegein
simpel proces, alles was duidelijk
Prima, aanbevelenswaardig
9 September 2026
Frank van Roermund
Schelluinen
snel en makkelijk
een bedrijf die de aansluiting van een contract met een energieleverancier voor Je regelt en ook nog een korting geeft wat extra geld betekent.
8 September 2026
1 September 2026
Yassine
Nijmegen
Ging super !
Alles was snel geregeld !
En zonder problemen.
27 August 2026
Kitty
Dordrecht
Snel geregeld
De overstap was snel geregeld en alles is heel duidelijk ook al is alles tegenwoordig heel onduidelijk met salderingsregelingen e.d.
22 August 2026
Henri
Snelders
Makkelijke overstap van energieleverancier dankzij Keuze!
Ik vergelijk de energieprijzen nu al twee jaar via Keuze.nl. DIt helpt mij om eenvoudig de goedkoopste leverancier te kiezen. Overstappen is hierdoor makkelijk en bespaart een hoop geld.
20 August 2026
Farah
Rotterdam
Supersnel en duidelijk
Super service! Overzichtelijk en snel
16 August 2026
Isa
Heerlen
Overzichtelijk in keuzes, eenvoudig aan te vragen
Meerdere vergelijkingssites bekeken. In mijn geval had Keuze.nl de hoogste korting bij de leverancier die ik het liefste wilde.
Aanvraag verliep snel en simpel. We wachten nu op de aansluiting.
12 August 2026
Willem Jan
Groningen
Very convenient usage
It was very convenient and I would recommend it
5 August 2026
Justus
Maastricht
Goed en fijne klantenservice
De website als fijn en duidelijk ervaren. Het was even zoeken maar de klantenservice reageerde snel.
26 July 2026
Sara
Ging snel en vlekkeloos
Ging snel en was zeer overzichtelijk ook de prijsopbouw van mijn energiecontract werd goed en compleet uitgelegd erg fijn!
25 July 2026
Ludo
Weesp
Simpel en snel
Het overstappen van energiemaatschappij was er simpel en snel. I
24 July 2026
Danny den Braver
LELYSTAD
Vlot gegaan
Goede voorlichting over welke keuze handig is in mijn situatie en voor 2027.
23 July 2026
Anneke Fransen
Bolsward
Duidelijke website
Ik zocht een hybride energiecontract. Bij Keuze.nl kon ik deze eenvoudig vinden en de aanbieders goed vergelijken.
22 July 2026
Lonneke
Marrum
Snelle en soepele overstap
Duidelijke site waar je ook dynamische energiecontracten kunt vergelijken.
Snelle en soepele overstap zonder gedoe.
16 July 2026
John
Beekdaelen
Super snel.
Super snel geregeld. Duidelijk en overzichtelijke site. Direct antwoord mail. Ben er blij mee.
5 July 2026
Joke
Tiel
Praktisch
4 July 2026
H
Barneveld
Snelle makkelijke overstap.
Via de site is snel duidelijk wat de meest voordelige keuze is. Een paar gegevens invullen en het was geregeld. Besparing € 470,00 op jaarbasis.
1 July 2026
Erik