Originele beoordeling
Beste Henk, Bedankt voor het achterlaten van een review. De energieprijzen veranderen de afgelopen tijd erg snel. De prijzen in onze vergelijker zijn up-to-date. Maar omdat je de site van Vattenfall al een keer eerder hebt bezocht, kreeg je daar nog de oude prijzen te zien, die inderdaad hoger uitvallen. In werkelijkheid is Vattenfall dus een stuk goedkoper. Je kunt contact met onze prijsexperts opnemen. Dan kunnen we er voor zorgen dat je de juiste prijs krijgt. Je kunt contact opnemen via info@keuze.nl of via de livechat op onze website. Met vriendelijke groet, Team Keuze
Originele beoordeling
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.