Snel, makkelijk en overzichtelijk
Ik kon een goede afweging maken van de keuzes. Vervolgens ging de aanschaf snel.
30 April 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 265 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen de overzichtelijkheid en duidelijke uitleg, de soepele overstap en het gebruiksgemak. De site biedt snelle toegang tot relevante informatie en duidelijke vergelijkingen. Feedback geeft aan dat het proces transparant en efficiënt verloopt.
30 April 2026
Jeroen
Venlo
Op zoek naar een andere energie leverancier komen jullie er het beste uit voor ons
27 April 2026
Wim
Dordrecht
Voor iedereen goed te doen
25 April 2026
John
Beverwijk
Na invulling van de gegevens was alles makkelijk te bekijken
23 April 2026
Gilbert
Tegelen
7 February 2025
Ronald Loman
Groessen
Prima site met veel duidelijkheid!!
3 February 2025
Wim
Veenendaal
makkelijk, overzichtelijk en goede info om je keuze te maken. Top!
20 January 2025
Ton
Liempde
Snel zoeken Makkelijk vergelijk Lijkt onafhankelijk Goed en snel naar nieuwe leverancier
15 January 2025
Rien Penninx
TILBURG
Na ‘n enorme teleurstelling over mijn vorige leverancier was ik blij om over te stappen naar een andere
13 January 2025
Ian
Roermond
7 January 2025
gerard
apeldoorn
Ging gewoon goed en snel
5 January 2025
Marcel
Den Haag
Makkelijk en duidelijk alle leveranciers onder elkaar
30 December 2024
Wouter
Genemuiden
Alles duidelijk en gemakkelijk op te zoeken.
28 December 2024
Jake
Wilp
Ik heb een beduidend goedkopere aanbieder gevonden. Doch e.e.a. wordt aan het einde van het jaarcontract verrekend.
16 December 2024
Ed
Rotterdam
Ik vond het aanbod duidelijk en compleet. Het vergelijken en overstappen was zo geregeld. Kreeg direct bevestiging.
16 December 2024
Jan
Utrecht
Ik zal deze bij iedereen aanbevelen.
7 December 2024
Haij
Rommentuijn
Ik heb mij 1 december aangemeld voor een nieuw dynamisch contract bij budget energie. Er staat dat je dan binnen twee dagen een voorstel krijgt van de provider maar het is nu 4 december en nog steeds niks gezien of gehoord. De kwestie is energiek opgepakt door keuze.nl en zij hebben zo goed als mogelijk bemidd of tussen mij en budget energie. Hulde!
4 December 2024
Jacques
Amsterdam
Had al via een andere site vergeleken maar verschilde van prijs niet veel ,toen via Keuze.nl gedaan die hadden wel een energie leverancier wat op jaar basis best wel veel scheelde dus dat was een goese keuze .top
28 November 2024
Aad
Zoetermeer
Snel een goede energieleverancier gevonden, alleen jammer dat ik maandelijks geen overzicht krijg van wat ik heb verbruikt ( heb geen slimme meter)
12 November 2024
Anna
Nijmegen
Duidelijke antywoorden, direct contact n.a.v. mijn vragen en mooi overzicht
4 November 2024
Rene van der Burg-OOK Pedagogische expertise groep
Velserbroek
na wat diverse vergelijkingen te hebben gezien kon ik al snel mijn keuze maken.
2 November 2024
egbert
gouda
Binnen 2 minuten geregeld. Super.
20 October 2024
Johan
Heerlen
Gegevens invullen en verzenden. zo simpel is het.
14 October 2024
Richard
Bergschenhoek
Duidelijk vergelijking met verschillende energie bedrijven en heb daarom ook direct een keuze kunnen maken en contract afgesloten.
14 October 2024
Jan
Deventer
Kreeg coolblue als beste keuze 109 euro per maand, deze geselecteerd en kreeg contract van coolblue met termiijbedrag van € 138,47 Terug naar keuze.nl en beste keuze nu is Mega voor 111 euro per maand. Contract maar weer gelijk opgezegd
Beveelt niet aan
13 October 2024
Ger
Roermond
Beste Ger,
Je hebt je aangemeld voor de aanbieding van Coolblue waarbij je € 350,- cashback ontvangt. In onze vergelijking rekenen wij dit mee in het maandbedrag om alle leveranciers eerlijk met elkaar te kunnen vergelijken. Het termijnbedrag wat Coolblue Energie heeft gestuurd is zonder de cashback.
Hierdoor lijkt het dus of je bijna € 30,- euro per maand extra moet betalen. Je ontvangt dit bedrag gewoon op je rekening. Je kunt er ook voor kiezen om je termijnbedrag direct naar beneden bij te stellen, dus naar € 109,- euro per maand. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, hoor ik het graag via [email protected].
Leveranciers kunnen hun tarieven en cashbacks ieder moment aanpassen, hierdoor kan het zijn dat wanneer je later terugkomt, je een andere leverancier met een ander maandbedrag bovenaan ziet staan.
Groet,
Team Keuze.nl