Wir haben eine 10 von Ihnen erhalten! Vielen Dank!
Goedemorgen Linda, Super dat je ons een 8 hebt gegeven, dankjewel!
Hallo Carola, Dat is goed om te horen! Je zal de gordijnen snel in huis hebben. Ik verwacht dat alles naar tevredenheid zal zijn, maar mocht er toch iets zijn, kan je altijd contact met ons opnemen!
Wat leuk je ons aanraadt! Dankjewel!
Goed om te horen! Dankjewel voor de 10! Heb je een leuke stof kunnen kiezen?
Goed om te horen! Ik zal het aan Thomas doorgeven!
Hallo Wilhelm, Vielen Dank für Ihre Bewerbung!
Hallo Diana, Dat is fijn om te horen! Dankjewel dat je ons een 9 hebt gegeven!
Hallo Linda, Erg spijtig dat de verzending zo is tegengevallen. Onze excuses hiervoor! Ik zal uitzoeken hoe dit is gegaan en aan oplossingen werken! Gelukkig ben je blij met de mooie gordijnen. Veel plezier ermee!
Dankjewel voor de review! Hopelijk heb je een leuke stof kunnen vinden!
Hallo Y. Muller, Dankjewel voor de review. Het is inderdaad niet zo handig dat we een stukje stof sturen waar niet het motief van de veer op is te zien. Mogen we opnieuw een stuk stof, met motief naar je toesturen?
Hallo Mariska, Dat is fijn om te horen! Hopelijk zat er een leuke stof voor je tussen!
Hallo Inge, Dankjewel dat je ons een 10 hebt gegeven! Ben je inmiddels geslaagd met een uitzoeken van een stofje?
Hallo Karin, Fijn om te horen! Zat er ook een leuke stof voor je tussen?
Dankjewel Louis! Als de stalen uiteindelijk hebben geholpen met de gordijnkeuze, was het het waard!
Dankjewel voor de 10! Zat er ook een leuke stof voor je tussen?
Vielen Dank Stephanie Wiesner Schroeder, dass Sie eine Bewertung geschrieben haben!
Bedankt Desiree! Hopelijk kan je met de staaltjes een leuke keuze maken!
Hallo Wilma, Goed om te horen! Alvast veel plezier met de nieuwe bestelde vitrage!
Hoi Frederike, Wat goed dat je blij bent met de nieuwe gordijnen! En dan ben je ook nog groen bezig door ze van gerecyclede stof te laten maken!
Hallo Janna, Wat leuk dat je na ons contact ons deze 10 hebt gegeven! Dankjewel!
Wow! Fijn dat je ons een 10 hebt gegeven! Veel woonplezier met de nieuwe gordijnen
Dankjewel Frouwkje, voor deze mooie 9!
Hoi Karin, Dat is goed om te horen! Alvast veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Gordijnen waar je écht blij van wordt Vorhänge, die wirklich glücklich machen. Curtains that really make you happy. Des rideaux qui vous rendent vraiment heureux.