10

DUIDELIJK, SERVICE, MEEDENKEN, KENNIS IN HUIS, ERG BLIJ MEE!

Ik kan alleen maar zeggen dat de samenwerking top is. Alle mensen die bij Eshuis werken denken lekker met je mee, en doen alles wat er mogelijk is om zo snel mogelijk tot een goed resultaat te komen. Kwaliteit is zeer goed van het product, en de service is top !

 • Aanbevelen? Ja
10

goede service, goede kwaliteit!

gemakkelijk te bestellen en een goede kwaliteit! zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en correcte levering

Makkelijk bestellen via de webshop en netjes op tijd een perfect product geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijke aandacht met de focus op kwaliteit en meedenken

Na wisselende ervaringen met andere (grotere) drukkers hebben we besloten Eshuis aan te schrijven als leverancier voor onze bieretiketten. We kregen snel een proefpakket opgestuurd met hierin de mogelijke opties omtrent zowel materiaal als soort bedrukking. Dit hielp ons om een keuze te maken welke goed bij onze bieren paste. Na de selectie van materiaal en bedrukking hebben we onze bestanden aangeleverd, hierin helpt het als de bestanden volgens de richtlijnen aangeleverd worden maar Eshuis helpt waar nodig; dit is bij andere bedrijven wel is anders en veelal een moeizaam process. We kregen zelfs een belletje of het correct was dat er voor 2 verschillende ontwerpen dezelfde barcode gebruikt was; scherp! De ontvangen etiketten werden snel en geheel volgens afspraak geleverd in een goed beschermende verpakking. Wat ons opviel is dat de kwaliteit van de print heel erg hoog is, hoger dan vergelijkbare leveranciers (zelfde aanlevering). Waarom geen 10? Eshuis heeft nog wat te kleine dingen te optimaliseren in de webshop, hiervan zijn ze zich bewust en wordt aan gewerkt gaven ze aan. Als een optie daarom niet beschikbaar is in de webshop is mijn advies, bel even. Het Eshuis team helpt graag en denkt mee richting een oplossing, bijvoorbeeld het bestellen van verschillende prints in hetzelfde formaat was geen probleem! Vanaf nu onze huisleverancier van etiketten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Via chat voortdurend erg goed geholpen met het bestellen van labels.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede kwaliteit, goede aftersales service

Het was voor ons een testbestelling om om nieuwe leverancier te vinden voor wijnproductie in Frankrijk. Snel en goed was het resultaat. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

*

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk bestellen en mooie kwaliteit

Webshop is overzichtelijk en duidelijk wat het bestellen makkelijk maakt. Tevreden met de levering van standaard 5 dagen en voor een kleine vergoeding nog sneller. Kwaliteit is heel goed, met mooi diepe kleuren. Verder wordt je vriendelijk geholpen wanneer je een vraagt hebt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kwaliteit voor een nette prijs.

Betere kwaliteit etiketten dan onze vorige leverancier. De letters zijn scherper en het etiket materiaal beter (zeker de authentiek papier). Daarnaast wordt er met ieder ontwerp even meegedacht waardoor zaken als incorrecte woord afbreking voorkomen worden. Al met al top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel, persoonlijk, goede service. Gewoon een fijne partij.

Betreft bieretiketten. Verloopt vlotjes, genoeg materiaalkeuze, goede service, prima prijs. Persoonlijke benadering bevalt ons goed. En sta te kijken van de snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, persoonlijk service en goed product

Gemakkelijk kwam ik in contact met Eshuis en werd ik persoonlijk geholpen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Wij zijn zeer tevreden met de mooie etiketten die wij nu hebben voor onze bieren van Brouwerij de Toekomst!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geen puntje kritiek

Eerste keer dat ik etiketten heb besteld, nergens problemen mee gehad alleen even moeten puzzelen met de marges (daarom een halve ster minder). Ook na mijn bestelling nog super contact gehad omtrent mijn ontwerp, de klantenservice hier is echt top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Eshuis is erg goed bereikbaar en helder bij technische vragen. Daarbij leveren ze snel en goed werk. Ze controleren alles nauwkeurig voor en achteraf en nemen direct contact op als iets niet helemaal duidelijk is, zodat je zeker weten krijgt wat je verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en gebruiksvriendelijke website & webshop!

Wij zijn zeer tevreden over jullie snelle service! De etiketten bestellen via de webshop gaat in 1,2, 3. Heel vlot en eenvoudig bestellen. Heel fijn om met jullie samen te werken. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Always a pleasure to be and work with!

5 Stars for Hans, Arjen, Eric, Marjanne, Marije and Peter! Thank you and your Team for everything!

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Snelheid en perfecte kwaliteit!

Super verrast zijn we door Eshuis, niet alleen door de kwaliteit en de kleur van de etiketten, maar zeker ook door de snelheid. Ondanks afwijkende maten zijn wordt er meegedacht en zorgt Eshuis ervoor dat we de etiketten zelfs een dag voor de deadline in ons bezit hebben. Volgende bestelling staat al klaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige service, prachtige etiketten!

Voor een speciaalbier met gelimiteerde oplage (voor het goede doel) onze etiketten bij Eshuis besteld. Op aanvraag eerst een heel pakket samples toegezonden gekregen, en daaruit de keuze gemaakt. Toen de etiketten als "aanlijm" moesten worden besteld was dit geen probleem. Website is overzichtelijk, aanleveren van ontwerp makkelijk en de levertijd snel. En het belangrijkste, onze etiketten zien er supermooi uit!

 • Aanbevelen? Ja
7

goede site om eenvoudig etiketten te maken en bestellen

Goede site om snel en eenvoudig etiketten te maken voor flessen. Snelle levering en advies indien ontwerp niet goed blijkt uit gekomen op de etiketten.

 • Aanbevelen? Ja
10

service

De mensen van Eshuis denken mee, snel advies en mooie etiketten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig gedrukte wijn etiketten!

Onze wijnlabels hebben we eenvoudig via de website kunnen uploaden. De labels zijn binnen de afgesproken tijd keurig gedrukt en per post thuis bezorgd. Van A tot Z goed voor elkaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina