Snelle service en goede kwaliteit

Hiermee is alles gezegd... ;-}

Prima service!

Top service en buiten de afhaaltijden onze bestelling kunnen ophalen! Top!

Zeer professioneel, heel goed meedenkend en zeer servicegericht

Was voor ons onze eerste keer met eigen productontwikkeling. Van A tot Z zijn wij echt ongelooflijk goed begeleid en ondersteund en kregen we tips en tricks. Echt een fantastisch bedrijf om mee te werken. Dit is echt samenwerken ten top!

Goede ervaringen Meedenken En een super product

Reactie van het bedrijf

Hallo Ronald, bedankt voor de mooie complimenten. Dat doet ons goed! En bedankt voor het achterlaten van deze positieve review. Groet, Eva

Geweldige service

Ze hebben een super service en denken met je mee. Daarnaast hebben ze een hele mooie prijs kwaliteit verhouding. Ik ben er blij mee.

Reactie van het bedrijf

Hallo Christine, wat fijn om te horen dat je de service super vindt en dat we goed met je mee konden denken. Super dat je blij bent. Daar worden wij ook blij van! :). Bedankt voor je review. Groet, Eva

Zeer goede kwaliteit etiketten. Vriendelijke en behulpzame klantenservice en daarnaaast ook een gemakkelijke en snelle service! Al een hele lange tijd onze leverancier van etiketten en labels.

Reactie van het bedrijf

Hi Yarri, wat een mooie complimenten en fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Tot de volgende bestelling! Groet, Eva

Super customer service

Heel netjes geholpen, ze stonden snel voor me klaar en hebben mij goed geholpen met de bestellingen

Reactie van het bedrijf

Hi Myrthe, wat fijn dat je goed en snel bent geholpen bij je bestellingen. Bedankt voor je review! Groet, Eva

Ik ben super geholpen door Eshuis, hele mooie etiketten!

Echt super geholpen met mijn vragen, en prachtige etiketten binnengekregen.

Reactie van het bedrijf

Hi Nikki, goed om te lezen dat je super bent geholpen met je vragen en dat het prachtige etiketten zijn geworden. Veel plezier met de etiketten! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Eva

Fijne samenwerking/ oplossing gericht

Door het kleuren gebruik van ons design werden deze slecht overgenomen in CMYK waardes. Perfect geholpen naar een oplossing.

Reactie van het bedrijf

Hoi Rick, fijn om te horen, na het belletje, dat je blij bent met de groene kleur van de etiketten. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Groet, Eva

Goede service, meedenkend, en prachtig resultaat!

Reactie van het bedrijf

Hoi Setindre, bedankt voor de mooie complimenten en voor het achterlaten van een review! Groet, Eva

Behulpzaam en hoge kwaliteit

Nog nooit iets met etiketten of labels te maken gehad mijn design aangeleverd in powerpoint. Korte vriendelijke uitleg gehad hoe het eigenlijk moet en 14 mails verder, behandelt met veel geduld, 4000 enorm gave en mooie labels binnen gehad. Ontzettend blij mee!

Reactie van het bedrijf

Hoi Tristan, super om te lezen dat het uiteindelijk enorm gave en mooie labels zijn geworden. Veel plezier met de etiketten voor op de emmers met eitwitpoeder! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Groet, Eva

Snel, vriendelijk en zeer behulpzaam

We bestellen regelmatig lastige metallic etiketten en we worden altijd vlot en professioneel geholpen door het webshop-team.

Reactie van het bedrijf

Hoi Mark, goed om te lezen dat je altijd vlot en professioneel wordt geholpen. Veel plezier met de bieretiketten! Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Eva

Goede en snelle service

Deskundige medewerkers

Reactie van het bedrijf

Hoi Cor, wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met de wijnetiketten! Bedankt voor je review. Groet, Eva

Goede ervaring

Top Bedrijf, Goede labels en goede communicatie.

Reactie van het bedrijf

Hallo Melvin, bedankt voor de mooie complimenten! Dat doet ons goed. Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Eva

mooie etiketten en snel geleverd

mooie etiketten en snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Hallo Leonard, goed om te lezen dat het mooie etiketten zijn geworden en dat het snel is geleverd. Bedankt voor je review! Groet, Eva

Medewerkers webshop zijn vriendelijk en behulpzaam.

Wij maken sinds 4 jaar gebruik van de diensten van Eshuis. We bestellen de etiketten veelal via de webshop van Eshuis. Dit gaat goed, mede door de medewerkers die er achter zitten en zorgen voor een correcte aanlevering. Dankjewel hiervoor!

Reactie van het bedrijf

Hi Martijn, wat fijn dat je tevreden bent over ons. Dat doet ons goed! Bedankt voor het achterlaten van je ervaring en tot de volgende bestelling! Groet, Eva

Snel, behulpzaam, kundig!

Reactie van het bedrijf

Hoi Henk, bedankt voor de mooie complimenten en voor het achterlaten van een review. Groet, Eva

Good communication good product

Great prices, good communication, easy system

Reactie van het bedrijf

Hi Nicole, good to read that you are happy with the product and the communication. Glad you find that the system easy to work with. Thanks for the review. Regards, Eva

Goede service en contact

Service is goed, contact is duidelijk.

Reactie van het bedrijf

Hoi Loet, bedankt voor je review! Wat fijn dat je de service goed en het contact duidelijk vindt. Groet, Eva

Fijn contact en denkt met je mee

Fijn bedrijf die na heel veel mailtjes van mijn kant en lang zoeken na de juiste sticker, topkwaliteit heeft afgeleverd. Mail contact gaat snel, bedrijf denkt met je mee en heel vriendelijk personeel.

Reactie van het bedrijf

Hallo Mieke, fijn om te horen dat je de juiste stickers van topkwaliteit bij ons hebt gevonden. Bedankt voor het delen van je ervaring. Groet, Eva

Dankzij hun advies; Nog mooier dan gehoopt

Dankzij het advies van het team zijn de etiketten nog mooier dan gehoopt. Goede prijs, perfecte kwaliteit en snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Hoi Cathy, super om te lezen dat de etiketten nog mooier dan gehoopt zijn geworden. We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je veel plezier met de etiketten. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Groet, Eva

geweldige servive!

behulpzaam en snel

Erg goed

Prettige samenwerking en de stickers zijn van goede kwaliteit!

Reactie van het bedrijf

Hi Petra, we zijn blij dat je tevreden bent over ons en de kwaliteit van de stickers! Bedankt voor je review. Groet, Eva

Goede service en mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit etiketten Zeker aanrader

Reactie van het bedrijf

Dag, wat goed om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de etiketten en over onze service! Bedankt voor het achterlaten van je ervaring. Groet, Eva

Perfecte service en snelle levering

Bij vragen word je altijd zeer snel verder geholpen en de producten worden snel bezorgd.

Reactie van het bedrijf

Hoi Yoni, wat fijn om te horen dat je bij vragen altijd snel wordt verder geholpen. Bedankt voor je review! Groet, Eva

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.