top service

Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering

Heldere service, duidelijke hulp en snelle antwoorden op mijn vragen.

Het traject begon op de website voor het opstellen van het ontwerp. Via de chat-functie werd ik met raad en daad bijgestaan en werden er ook nog onmisbare tips mee gegeven om te voldoen aan regelgeving omtrent (bier)etiketten: er wordt meegedacht met de klant en de heldere communicatie heeft geholpen om snel tot (de goede kwaliteit van) het product te komen!

Super snelle levering, sneller dan beloofd

Klant was wat laat met de vraag, daardoor Eshuis gevraagd of ze sneller konden leveren, bestelling was twee werkdagen eerder binnen dan normale levertijd. En dat in druk December.

zeer goede kwaliteit en snelle levering

Prijs/kwaliteit niets op aan te merken, goede service en snelle levering. Enkel het standaard aanbod van afmetingen van etiketten zou nog kunnen uitgebreid worden.

moeilijk om te bestellen en met het resultaat zeer te vrede

voor mij was het moeilijk vinden waar ik het ontwerp kon maken. dat ging in kleine stapjes steeds 1 stukje verder. uiteindelijk is het dan toch gelukt met wat telefonische hulp. het resultaat is prima. had honderd bier etiketjes besteld heb er wel over de 200 gekregen. dit alleen maar ter info.

Meedenkend en levert goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Na ontvangst van het proefpaket is het goed mogelijk om een etiket te kiezen. Na enig uitproberen is het dan eenvoudig om een ontwerp in te voeren en ook om deze etiketten daarna te bestellen. Ze worden snel geleverd.

klantvriendelijk, snel en accuraat

Klantvriendelijk geholpen. Snel en accuraat geholpen na het plaatsen van de order.

Mooie labels

Goede service en mooie kwaliteit labels. Het programma is Makkelijk om mee te werken.

Goede en snelle service

Top! Renske helpt je snel, vriendelijk en professioneel

Top service en drukwerk !

Top service en drukwerk !

prettig

Behulpzaam, goede samples & mooi drukwerk

Perfecte service, snelle levering

Klantenservice op de chat was top. Snelheid van leveren en de kwaliteit van de labels ook.

goed!

goede klantenservice. helpen je zeer goed. product wordt snel geleverd.

Snel, behulpzame en deskundige medewerkers, goede service!

Snel geholpen door deskundige medewerkers. Goede kwaliteit geleverd!

Klantenservice is echt top!

Het speciale verzoek om goud glans op onze etiketten te krijgen is perfect gelukt. Erg blij met de adviezen die wij kregen over hoe we onze etiketten het beste kunnen aanleveren. Erg blij met het resultaat!

De service is erg goed, de etiketten werden snel geleverd.

We werden goed geadviseerd in het ontwerp van onze etiketten. Hierna zijn ze snel geproduceerd en ze zagen er prachtig uit.

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Door het vlotte contact en duidelijke, behulpzame adviezen is de bestelling geheel naar wens afgerond. Ze denken (professioneel) mee met ons.

Snel, goede communicatie en kwaliteit!

Nvt

Eshuis heeft mij goed geadviseerd en door het bestelproces heen geholpen. De levering werd keurig op tijd geleverd.

Dream service

Their service is better than expected

Vriendelijk, professioneel en kwalitatief erg netjes!

Professionele aanpak en productie van etiketten/stickers op rol. Fijn persoonlijk contact mogelijk waarbij dat bij veel grote online partijen niet lukt. Kortom, erg tevreden met de productie en service van Eshuis!

UITSTEKEND!

Alles loopt als een trein. Al mijn labels komen hier vandaan!

Heel goed geholpen via de chat

Het programma om een mooi ontwerp te maken vond ik niet heel geweldig. Kon alleen maar een kleurachtergond maken. Had ik iets meer van verwacht. Vond het ook moeilijk om op te slaan.

Mooie stickers ontvangen op rol

Voor de eerste keer besteld bij Eshuis. Heel tevreden over het resultaat. Paar verbeterpuntjes mss ? De mail voor goedkeuring van het concept riep vragen op. In het engels (dat lukt wel ;-) ) en via een ander emailadres. Dacht dat het fishingmail was. Het was me eerst ook niet duidelijk dat ik op de mail moest antwoorden. Dacht dat het aanklikken van de link en goedkeuring geven voldoende was. Had nog een opmerking en daarop geen reactie. Iets persoonlijker mss ? Levertijd is best lang. Voor ons in dit geval . Volgende keer houden we daar rekening mee. Verder heel tevreden over de stickers op rol. Handig!

Wannestraat 28

7722RT Dalfsen