We zijn super tevreden

Behulpzaam, betrouwbaar en goeie kwaliteit

Probleemloos.

Ik had doorzichtige etiketten met mijn logo nodig om op face-shields te kunnen plakken. Snel en correct geleverd. Eshuis heeft me nog een tip gegeven voor het juiste kleurgebruik.

Goede service en flexibiliteit, special thanks to Marjan voor haar meedenken!

Goede service en flexibiliteit, special thanks to Marjan voor haar meedenken!

Prima service, mooi drukwerk en fijne hulp als het net niet helemaal goed is

Prima service en fijne hulp als het net niet helemaal goed is. Alleen bezorgen duurt erg lang. Post gaf eerst aan op vrijdag, maar had het niet bij zich. Dan zaterdag "we hebben je gemist". Tenslotte is het maandag op een afleverpunt bezorgd. Waarom niet gewoon bij mij thuis? Op alle dagen was ik thuis (toevallig zijn op vrij/zat/maa wel andere pakketjes door Post afgeleverd). Dit is al de tweede keer dat het zo gaat met bezorging vanuit Eshuis.

Slecht

Teveel fouten en te laat leveren

Zeer goede kwaliteit, service en ondersteuning

Webshop niet overduidelijk, maar met extra concentratie te doen. Na bestelling komt nog een mail waar om goedkeuring wordt gevraagd van de proefdruk. In mijn geval heeft dat me behoedt voor een niet te herstellen fout. Super

Mooie etiketten

Ik werd goed begeleid in mijn keuze van het juiste etiket. Er werd aandacht besteed aan de geleverde file. Prima service. Tevreden over het resultaat

Heel tevreden!

Goede communicatie, intuïtieve website, Goede prijzen en snelle levering. Heel tevreden.

Soepel.

Het ging allemaal van een leien dakkie

Tevreden over alles

Wij hebben al meerdere malen etiketten bij Eshuis laten maken. Altijd op tijd geleverd en altijd van goede kwaliteit.

Opnieuw weer alles prima verzorgd!

Zelf had ik een foutje gemaakt die ik zag tijdens de toegezonden proefdruk. Even snel door Eshuis aangepast. Service!!! Bedankt...

Goede producten, fijne service!

Fijne ervaring gehad met het bedrijf, producten zijn zoals verwacht en beloofd, ook wordt er meegedacht wanneer er dingen gebeuren die niet van te voren in te schatten zijn.

Afspraak is afspraak!

Goed geregeld

Eerlijke en goede hulp .

Als onbekende op dit terrein werd ik vakkundig gesteund.

Goede communicatie

Goed product. Snelle levering

Geweldige samenwerking!

De verwerking gaat heel vlotjes, het design opladen is een pretje.

Op naar de volgende bestelling!

Goede communicatie en snelle levering van de etiketten.

Snel, hoge kwaliteit en geleverd zoals gewenst

Tijdens het proces ben ik goed geholpen en kon alles zo kiezen dat de labels hier zo de machine op kunnen. Het werd daarnaast ook nog eens snel geleverd. Zeer aanbevolen!

Goede service en snelle levering

Goede service, snelle levering. Ben minder tevreden over de kleuren en er zit een sticker op de sticker die schade veroorzaakt. Wil wel een herhaal order doen maar vraag me af of deze dingen ook anders kunnen.

Geen opmerkingen!

Goede service, goede kwaliteit, snelle levering

Alles is goed voor elkaar en goed geregeld.

Alles is goed voor elkaar en goed geregeld.

Mooie etiketten, makkelijk te ontwerpen en het juiste formaat te bestellen.

Klein aandachtspunt: de rol etiketten zit dicht geplakt met een stickertje dat moeilijk los gaat. Dat is zonde.

Heel erg goed, we zijn tevreden.

Ik heb 6 verschillende soorten labels laten drukken en ik kan zien dat de drukkwaliteit is zeer hoog en ik ben heel tevreden mee. Voor een of andere redenen die hebben mij een soort in twee rollen gesplitst (ipv 1 rol van 250, die hebben mij 2 rollen van 125 gegeven.) Maar dat maakt opzich niets uit. Heel tevreden met de labels :)

de bestelde etiketten voldoen aan de verwachtingen

tevreden klant

Wannestraat 28