Eenvoudig te bestellen en vlotte levering.

Ik heb een eigen ontwerp in pdf gemaakt en kon deze gemakkelijk uploaden naar de site. Aantal kiezen, betalen en klaar. Paar dagen later de etiketten voor mijn eigen gebrouwen bier in huis. Helemaal blij mee.

Prima service, aardige mensen mooi product.

Prima ervaring, aardige mensen en goed eindproduct.

Heel mooie kwaliteit en prima service

Altijd vriendelijk en behulpzaam, snel geleverd en resultaat is top.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Online goed geholpen bij het uploaden van design via de chat, daarna snel en binnen afgesproken tijd geleverd, goede kwaliteit.

Perfecte service

Na geven van order, moest ik nog 1 etiket toevoegen. Bestand had ik echter niet snel beschikbaar. Na telefonisch overleg is order aangehouden en bestand is door Eshuis zodra ik deze had doorgezonden, ingevoegd. Prima service. Zojuist de wijnetiketten ontvangen. Prima van kwaliteit.

Heb designs aangeleverd maar niet goed uitgelijnd. Werdt super op ge-anticipeerd. Er werdt eerst een goedkeuring van hun aanpassing gevraagd, daarna pas in produktie.

Goede voorbereiding, jammere levering

- Zeer goede en duidelijk website met ideale doorlooptraject - Correcte prijzen - Goede opvolging bij proefdruk - Goede communicatie via mails - Goede verzending - Jammerlijke vertraging via PostNL (jullie probleem niet) - Gedeeltelijke/foutieve levering = slechts 1.000 stuks ipv 2.000 stuks geleverd. Hierdoor botteldatum week moeten opschuiven omdat nalevering pas week later is

Nette etiketten en op de afgesproken datum geleverd

Netjes en op tijd Graag bij de stickers die de rol dichtklappen stickers met verwijderbare lijm gebruiken dan is de laatste ook goed.

Goed en heel netjes verzorgd

1 min puntje Het zat keurig verpakt, maar wij als reseller vonden het niet fijn dat alle dozen vol/dichtgeplakt zaten met Eshuis tape

Goede en snelle service en goed producten

Ik ben super geholpen en mijn bestelling is snel en netjes thuisbezorgd.

Snel, duidelijk en kwaliteit

Na aanvraag van een proefpakket kreeg ik netjes 1 werkdag erna een proefdruk thuisgestuurd. Op basis hiervan heb ik een keuze gemaakt en het eind resultaat is totaal naar wens! Ik kan Eshuis zeker aanbevelen.

Top service en resultaat

Bestellen was makkelijk via de website tool. Na bestelling kreeg ik gelijk een nacontrole op mijn bestanden en werdt feedback hetzelfde uur nog geleverd. Stickers werden netjes op tijd geleverd en resultaat was mooi!

Prima service, ook met last minute wijziging. Ga voortaan wel eerder met jullie bespreken wat ik wil, want soms heb ik iets meer advies nodig. Mooi proef pakketje, ook.

top

Super geholpen door Eric, Goed meegekeken naar de etiketten. En nog een paar foutjes aangepast. Gr Ronald

Ze lopen de web orders na en spotten net nog een foutje voordat de productie was opgestart. Mooi resultaat.

Very swift and strong support, good products, thanks Eshuis!

I recommend

Prima kwaliteit wijnflesetiketten en prettige communicatie

Prima kwaliteit wijnflesetiketten en prettige communicatie

super service en kwaliteit

top,acurate en klantvriendelijk instelling vd medewerkers

Goede kwaliteit met persoonlijke service!

Een mooi bedrijf waar je fijn contact hebt via mail en telefoon. Alles is service gericht met zeer scherpe prijzen voor het geleverde. Onze eerder batch etiketten waren scherp gedrukt, goede glans en heldere kleuren.

Zeer klantvriendelijk en bijzonder kundig, topkwaliteit!

Vanaf het eerste moment werd er meegedacht en kreeg ik voorbeelden thuis om zodoende tot mijn eigen etiket te komen. Het contact verloopt bijzonder prettig en de kwaliteit is constant van een topniveau. Een verrijking voor mijn producten!

Ik ben zeer tevreden

Mooie kwaliteit en snelle levering

Behulpzaam met kennis

Zeer positief meedenkend

Goede service, goede kwaliteit.

Goede service, als er wat aangepast moet worden helpt customer service. Aanrader. :)

Goed advies.

Goede service en mooie kwaliteit etiketten.

Door een foutje van mijn kant lukte de juiste positionering van de etiketten niet zo goed, maar dit werd door Eshuis aangegeven. Opnieuw aangeleverd met de juiste maten was dit snel opgelost. Na een paar dagen werden de etiketten goed en snel geleverd. Zien er fraai uit!

Wannestraat 28

7722RT Dalfsen