Zeer snelle en goede service. Wordt goed meegedacht.

Fantastisch geholpen, ze denken mee en nemen je serieus.

Ik had een relatief kleine bestelling maar ik heb alle aandacht gekregen voor mijn vragen en er werd echt met mij meegedacht. Alle lof voor Renske en haar collega's. Heel fijn dat je na inlevering van je ontwerp heel snel al een "proefdruk" krijgt en dat zij ook daar in aangeven waar ze de knelpunten kleur of ontwerptechnisch zien. Absoluut geen bezwaar dat ik mijn ontwerp met het eenvoudige Paint had opgemaakt Zij hebben mijn verjaardagscadeau aan mijn bier brouwende man tot een succes gemaakt. We komen zeker terug!!

snelle sevice

Als prettig en professioneel.

professioneel meedenken

Er is zeer professioneel meegedacht bij de totstandkoming van onze etiketten. De persoonlijke benadering en mogelijkheden zijn uitstekend en zorgen er voor dat weer de volgende opdrachten zeker weer bij Eshuis plaatsen.

goede club

De huidige samenwerking bevalt goed!

Voor een twee maanden terug mijn eerste etiketten besteld via Eshuis. De etiketten zien er goed uit, en de service is snel! Daarnaast hebben ze het systeem zo ingericht, dat het klantcontact prettig is. Je kan tijdens kantoortijden altijd een medewerker bereiken die je helpt met je bestelling, top.

Ggoed, snel en accuraat

Eshuis is snel, accuraat en makkelijk in gebruik.

Het ziet er heel netjes uit. Telefonisch ook goed geholpen. Prijs ook goed. Dus wij zijn helemaal tevreden.

Meedenkend en enthousiast

Mijn eerste contact was via de chat op de website. Daar werd mijn vraag matig beantwoord. (Ik moest zelf opmeten welk formaat een bieretiket het beste kon hebben.) Na een eerste ontwerp kreeg ik goede feedback over welke maten voor het etiket ik het beste kon gebruiken. Die communicatie ging via WhatsApp. Vanaf dat moment was de communicatie ook perfect en meedenkend! Compliment is ook dat ze mijn etiket op fles op de foto hebben gezet en ze de foto ook aan mij hebben gestuurd. Nu hangt hij in onze thuisbrouwerij! Al met al een prettige ervaring!

Plezierig en professioneel contact

Goed en professioneel te woord gestaan door verkoopmedewerker van Eshuis. Het bestelde en inmiddels ontvangen product voldoet in ruime mate aan de verwachtingen.

servicegericht en meedenkend

online bestanden uploaden was even een uitdaging. met een betje hulp lukte dat en werd meegedacht met levertijd. goed product binnen gekregen.

Zowel de informatie vooraf als het drukwerk zijn uitstekend verzorgd.

Vragen m.b.t. de mogelijkheden van het drukken van etiketten werden helder en snel beantwoord. Het ontwerp werd goed bekeken voordat het gedrukt werd en het eindresultaat is perfect.

Goed product - order ging moeizaam

Het product is erg goed. Online betalen lukte me niet en dat heb ik achteraf gedaan via de e-mail. Hierdoor lukte mijn planning niet (door vertraging). Dat is jammer. Contact met personeel was prima. Online herkende het systeem mijn adres niet als een geldig adres (gewoon normaal adres)

Goede prijs/kwaliteit, snelle duidelijke communicatie

Goede prijs/kwaliteit, snelle en duidelijke communicatie. Labels hebben een zeer goede kwaliteit. Snelle levering. Aanbevolen

Klantvriendelijk, realistische prijs en meedenkend.

Via de chat en whatsapp via de website, heb je snel contact. Ze nemen je serieus, ook als je een kleinere bestelling plaatst en ook dan denken ze mee en zijn ze bereid om advies te geven op maat. Als jij tevreden bent, zijn zij dat ook (mijn ervaring).

netjes, correct en snel

netjes, correct en snel geleverd, zeker een aanrader.

Hele vriendelijke service

Super aardig geholpen!

Persoonlijk, perfecte kwaliteit en meedenken.

Altijd snel geleverd.

Dit bedrijf denkt mee!

Als je bestanden upload wat niet helemaal voldoet voor het drukwerk dan nemen ze alvorens het drukken contact met je op. En denken goed met je mee om je product zojuist mogelijk te maken!

Goed geholpen met deskundig advies. Kwaliteit van het product ook zeer tevreden over.

Super snel en goed!

Super snel en goed!

Uitstekend product, meedenkend!

Goed geholpen, ook ivm levering meedenkend!

Fijne communicatie, meedenken en snelle service.

Correcte informatie, meedenken van medewerkers en snelle levering van een prima product.

Snelle levering en goede communicatie

1500 labels besteld, levering was snel en de producten zijn zoals verwacht.

Snel, adequaat en conform afspraak !>

zie hierboven

Wannestraat 28