Super service

De medewerkers hebben meegedacht en geholpen om het juiste product te krijgen. Super vriendelijk maar vooral service gericht!

Klacht perfect opgelost!

Na levering van de etiketten bleek dat ik zonder een etiketteermachine de grote etiketten niet deugdelijk op de bierflesjes kan bevestigen. Teveel vouwen en bubbels. Na een mail werd ik direct door Bram teruggebeld. Het door mij gekozen formaat etiketten had m.i. moeten worden voorzien van een waarschuwing in de bestelprocedure met als alternatief voor het handmatig plakken het gebruik van een etiketteermachine. Bijvoorbeeld die van Label-it met wie ik ook contact had om het juiste afwikkelschema te kunnen kiezen. Mijn klacht leidt misschien tot een waarschuwing in de bestelprocedure om teleurstellingen voor onhandige etiketplakkers zoals ik te voorkomen. Kort en goed, dankzij Bram werd de klacht perfect opgelost!

Zeer hulpvaardig en correct

Zeer hulpvaardig en correct! Kwaliteit uitstekend.

Goede kwaliteit, top service!

Koop hier al jaren al mijn etiketten, denken goed mee en doen er alles aan je goed te helpen!

Prima advies

Prettig

prettig en persoonlijk bedrijf met hoge kwaliteit

prettig en persoonlijk bedrijf met hoge kwaliteit

Zeer tevreden.

Exact gekregen wat ik heb besteld binnen afgesproken tijd.

kwaliteit

Geweldig geholpen

Eshuis heeft mij zowel in het voortraject als tijdens het perfect krijgen van de bestanden geweldig ondersteund.

fijne partij en goeie hulp bij bestellen

Eshuis is een fijne partij om mee samen te werken. Ze hebben me geweldig geholpen bij het uitzoeken van het beste etiket voor ons biermerk.

De kleur is echt slecht

De kleur op de digitale ‘drukproef’ week wat af van het ingestuurde ontwerp (lichtblauw werd een donkerder blauw). De etiketten waren echter paars. Die kleur had echt niets te maken met de beoogde kleur. Kennelijk wordt dat totaal niet gecontroleerd

Super goede en snelle service

Meedenkers!

Uitstekend!

Super snel en fijn geholpen door Bram! Het resultaat is van goede kwaliteit! Dankjewel!

Professioneel- snel - behulpzaam- goeie kwaliteit

Super bedrijf om mee samen te werken.

Service is bij Eshuis ook nog echt Service!

Kwaliteit van een leverancier bestaat niet alleen uit de kwaliteit van de producten. Minstens zo belangrijk vinden wij de kwaliteit van de dienstverlening. Eshuis is zeer hulpvaardig bij de totstandkoming van producten, maar duikt ook nooit in het nemen van verantwoordelijkheid als er eens iets mis gaat en er een herstel-run moet worden uitgevoerd. Dat waarderen we zeer!

Goede service, mooi product en snelle levering

Alles klopt!

Prima service!

Prima service!

goed en snel

Prima etiketten en snel geleverd. Fijn bestelsysteem met goede check.

Super klantvriendelijk en mooie etiketten!

Heel vriendelijk geholpen in het offerte traject en in het aanleveren van de documenten. Met als eindresultaat mooie etiketten. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Zeer net resultaat, goed contact

Meerdere labels hier laten maken, resultaat ziet er altijd erg net uit. Het team is goed te bereiken en denkt met je mee.

best genoch

Lekker snel!

Iris is geweldig!

Je word op je wenken bediend. Al bel je 3 x achter elkaar (lukt niet)… ze blijven aardig en behulpzaam.

Hoge kwaliteit

Labels zijn met hoge kwaliteit geleverd.

Snel, voordelig, eenvoudig.

Eenvoudig etiketten bestellen, goede hulp als je er toch niet uitkomt. Zeer acceptabele prijzenoetermeer

Wannestraat 28

7722RT Dalfsen