Top geleverd, product doet aan de verwachting

Ik had zelfs goedkeuring gegeven, en zag daarna dat er nog wat aangepast moest worden, dit is super en zonder probleem nog opgepakt.

Veel keuze, duidelijke website

Altijd weer mooie producten, makkelijk te bestellen en vriendelijke werknemers

Online bestellen maar persoonlijk contact wel mogelijk

Als je een email stuurt met een aanvulling, gaat dat naar een persoon. Jelle in dit geval. Er wordt adequaat en snel op gereageerd.

Doet niet wat ze beloven

Jullie leveren niet in de beloofde 5 werkdagen. En na telefonisch contact zou er weer contact opgenomen worden en dit is niet gebeurt. Eerder was ik altijd zeer tevreden maar nu ben ik zwaar teleurgesteld in jullie service!

Goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de geleverde bierlabels, goede kwaliteit.

Keurig afgeleverd en mooie etiketten

Goed geholpen aan de telefoon toen er iets mis ging bij het versturen

Altijd goed

Top service!

Prima geleverd. Mooie kwaliteit. Super blij mee

Kwalitatief prima in orde

Communicatie over extra vragen verloopt moeizaam, geen reactie op email of ik het product kan komen afhalen ivm snel nodig. Toch een dag eerder verzonden dan afgesproken door Eshuis waardoor het super geregeld was en op tijd maar communiceer hierover met je klant. Dan had ik jullie een 10 gegeven.

Fijne partij voor etiketten

Fijne partij voor etiketten

alles was in orde

Snelle en vlotte verwerking en levering. We zullen hier nog bestellen.

Fijne communicatie

Super geholpen.

Ik kon bestanden niet openen Toen ben ik heel vriendelijk te woord gestaan en hebben ze me goed geholpen zodat ik mijn bestelling kon ontvangen Heel blij mee!!

Goede snelle communicatie

Ontwerp van logo etiketten. Mijn technische skills zijn niet optimaal maar kreeg telefonisch met alle geduld duidelijke uitleg en bijval in het meedenken en uitwerken zodat het eindresultaat volledig naar wens was.

Altijd goed

Altijd zeer goede ervaringen met ESHUIS

Altijd goed!

Vriendelijk personeel en top kwaliteit etiketten

Goeie etiketten, vriendelijke bejegening

Niet echt makkelijke website, uiteindelijk wel uitgekomen..

Top geregeld

We hebben telefonisch contact gehad voor een advies...prima geholpen en een paar dagen later al in huis. Super kwaliteit!!!

gemakkelijke site en heel fijn product

Ik ben blij dat ik de website van jullie heb gevonden. De stickers zijn top!

Prima etiketten voor ons product

Mooie etiketten geleverd gekregen, zoals we ze besteld en bedacht hadden voor ons product. Helaas was er vertraging in de levering van het product, maar na een telefoontje met de klantenservice ben ik uiterst vriendelijk geholpen en is er direct actie ondernomen. De volgende keer bestellen we onze etiketten weer hier!

Proffessioneel, zeer behulpzaam en telefonisch berijkbaar

Kwaliteit wordt hoog in't vaandel gedragen. Super

SUPER!

Heel fijn te woord gestaan. Binnen de termijn geleverd. Prachtig product en een tevreden klant.

Fijne hulp

Goed meegedacht met mijn vraagstukken en goede kwaliteit van de etiketten op rol

Snel en netjes gedrukt

Bestellen via de website was even wennen, maar daar werd ik perfect mee geholpen. De levertijd was razendsnel en het ziet er perfect uit.

Absolute klasse in drukwerk en service

De begeleiding in ontwerp, de kwaliteit in afdruk en aflevering is zondermeer van grote klasse. Het webshop team heeft mij zeer goed geholpen in het afdruk gereed maken van het initiële ontwerp, ook al was de oplage beperkt (350 stuks). De kwaliteit van de etiketten is zeer hoog. Enige opmerking voor verbetering is om de website voor non-standaard formaten iets specifieker te maken voor dit format. Was nu wat verwarrend, maar daar en tegen was de service uitmuntend.

Wannestraat 28

7722RT Dalfsen