Goede service en kwaliteit

Altijd goede service en kwaliteit. Ze zijn altijd erg behulpzaam.

Prima communicatie en keurige levering.

Snel iemand aan de lijn om mijn wensen te bespreken. Duidelijke communicatie over mogelijkheden en goed meegedacht over snelle levering. Prima service.

Gemakkelijk, goede kwaliteit en service

Gemakkelijk, goede kwaliteit en service

eerste aankoop is positief bevonden

levering was vlug, maar er was een foutje met de oplages, heb daarvoor gebeld en ze hebben dit direct rechtgezet en de bijdruk spoedig geleverd

Netjes gedaan en snel

goed en snel geleverd

netjes en zeer snel geleverd

de bestelde etiketten zijn snel geleverd en zien er goed uit.

Prima materiaal en op tijd geleverd

Prima materiaal en op tijd geleverd

Snelle en vriendelijke service

Ik heb eerder etiketten besteld bij een concurrent in een grotere oplage. Deze waren veel duurder, minder snel klaar en zeker niet beter van kwaliteit. Ook bedankt voor de vriendelijke en vlotte service. En het aanbevelen van de witte toplaag

snelle service en goede ondersteuning.

Heel fijn!

prettig geholpen

met wat hulp op de achtergrond kwam ik er wel uit.

Absolute topservice

Ik bestelde 10.000 bier-etiketten op zilverpapier die een ingewikkelde voorbewerking vereisten. Het webshopteam zorgde binnen de kortste keren voor een drukproef die klopte als een bus. De etiketten werden perfect op tijd geleverd en zijn van topkwaliteit. Ik kan over Eshuis alleen maar positieve dingen zeggen.

Uitstekende kwaliteit en zeer behulpzame klantenservice

Omdat ik twijfelde over de kleuren die ik heb gebruikt in mijn ontwerp en de papierkeuze, kon ik geen beslissing maken. Ik heb vervolgens mijn ontwerp laten checken en ik heb goed advies gekregen. De stickers zijn erg mooi geworden.

Goede communicatie met Eshuis medewerkers.

Ik heb bieretiketten op rol besteld die met kleurverschil aankwamen. Dit heb ik aan Renske en Erik van de webstore voorgelegd en mij is een gratis herdruk aangeboden. Deze is foutloos en optijd bezorgd. Goede service en fijne samenwerking per mail & telefoon!

Prettige communicatie

Prettige communicatie en behulpzaam

Al vele malen naar volle tevredenheid besteld

Wij hebben in de afgelopen 2 jaar al 18 keer etiketten op rol bij Eshuis besteld. Iedere keer worden ze binnen de levertijd geleverd en altijd van goede kwaliteit. Wij vinden Eshuis een betrouwbaar bedrijf met een vriendelijke klantenservice!

Snelle levering en hoge kwaliteit

Eenvoudig bestelproces, snelle levering en hoge kwaliteit: een nieuwe vaste leverancier.

Ik had etiketten op authentiek papier besteld en werd vervolgens gebeld of ik me wel realiseerde dat het papier redelijk bruin is. Er werd toen een oplossing geboden door een extra witlaag te drukken, dit heeft heel mooi uitgepakt!

snelle reactie en goed geholpen

goed advies en behulpzaam

Top Service!

Goed geholpen door Jelle.

Erg fijn om mee samen te werken en mijn eigen ontwerp werd mooi en in korte tijd geleverd.

Super etiketten

Toen ik met mijn handen in het haar zat voor wat betreft mijn veeleisende wensen qua etiketten, kwam ik via via bij Eshuis terecht. Zij konden wél mijn etiketten op rol leveren, wél watermerk printen en wél mijn logo in het goud afdrukken ... Dat wat anderen niet lukte, lukt Eshuis wel. Na goedkeuring van hun proefdruk meteen geleverd aan de frisdrank fabriek die direct kon beginnen met het stickeren van mijn flesjes hennep ice tea waarvan ik de eerste batch vandaag al in huis heb! Dat alles in slechts 2 dagen! Bij een nieuwe creatie kies ik zeker weer voor Eshuis!

Goede kwaliteit

Zeer tevreden. Goed geholpen door de medewerkers.

snel en goed

Stickers online besteld. Bestelsysteem werkt uitstekend stap-voor-stap. Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Prima ondersteuning en mooi eindproduct

De medewerkers van Eshuis hebben ons prima geholpen, de verzending was snel klaar, en de etiketten zijn mooi geworden.

Altijd snel, kwalitatief en goed geprijsd

Eshuis is een betrouwbare en snelle drukker die graag met je meedenkt over projecten. Etiketten zijn eigenlijk altijd kwalitatief in orde. Vele mogelijkheden en goede concurrerende prijzen. Aanrader!

Wannestraat 28

7722RT Dalfsen