Aanvang moeilijk, later beter

In het begin een beetje stroef ( bestelling via webshop), maar later beter.

Goede communicatie

Zeer tevreden met het product. En ze zijn goed bereikbaar en behulpzaam.

Super bedrijf!

100% service en altijd netjes op tijd! Denken met je mee!

Duidelijke service

Goed persoonlijk contact. Flexibel in ophaal en verzendmogelijkheden. Oplossingsgericht. De kwaliteit lijkt ook erg goed maar dat moet op iets langere termijn blijken. Alle vertrouwen in dat dit zeker ook goed is. De prijs is mooi t.o.v. vergelijkbare bedrijven.

fijn geholpen. Goede snelle levering

Goede hulp ook bij het ontwerp. Netjes, bedankt.

mooi product

goede ervaring, mooi product en stipte levering

zoals steeds heel tevreden in alle opzichten

...

Kan beter

Ik zie nog wat verbeterpunten om bestellingen vlotter te laten verlopen.

super

Mooie scherpe etiketten. In 1 woord top

service

zeer goed contact, snelle levering

Beste ettiketten shop die je kan hebben

Hele bestelling gaat makkelijk, je wordt elke keer gemaild of gemaild om zeker te zijn dat niks fout kan gaan. Elke keer snelle levering. Top winkel

Goede prijs, zeer goede service en hele snelle levering

Eshuis denkt mee, doet mee en werkt mee. In alle facetten van het bestellen van labels en etiketten valt hun service op. En als er iets beter kan, dan werkt Eshuis daaraan!

Geweldig etiket, professionele medewerkers, snelle levering!

Geweldig etiket (semi permanent) Professionele medewerkers, helpen snel en doelgericht. snelle levering, goed verpakt (geen schade).

Prima service !

Prima service en accurate order verwerking. Accurate telefonisch en mail contact. Eén op één contact waarbij je als klant word herkend.

Vriendelijke en snelle klantservice!

Zeer responsieve klantendienst desondanks bestellingen via de webshop verlopen (en je zou denken dat de afstand tot échte medewerkers groter is) Vriendelijke en snelle antwoorden. Doe zo voort Eshuis!

Top kwaliteit

Handige online tool voor meerdere designs. Scherpe prijs en snelle levering. Zeer tevreden.

Snel en professioneel bedrijf

Snelle levering , en mooi product.

Zeer tevreden over de producten

Heb een monster pakket ontvangen die ik elke keer gebruik om te bepalen welk materiaal ik voor de etiketten ga gebruiken Alle maten die ik heb opgegeven zijn geen probleem. En als er iets niet duidelijk is, is er altijd goed contact voor overleg. En een snelle levering.

Goed geholpen door de contactpersoon

Super service en goede kwaliteit

Goede klantenservice en etiketten altijd snel geleverd

Professioneel en snel geleverd

Snel en vriendelijk contact. Digitale proef vooraf. En snel geleverd. Goede kwaliteit. Niets te klagen. Behalve dat de online aanlevertool wat omslagtig werkt. Minor detail.

Mooi volgens plan, goede website om je design in te uploaden en goede kwaliteit

Goed geholpen

Mooi bedrijf, met online techniek die het aanleverproces eenvoudig maakt. Kom je er even niet uit, dan helpt de helpdesk je snel. Top!

Kwaliteit tegen een goede prijs en altijd erg klantvriendelijk

Wij zijn gewoon heel tevreden

Great service !

I was so pleased with the quality of the service, the team is really professional, attentive, quick to reply and kind ! I highly recommend !

Wannestraat 28

7722RT Dalfsen