Eenvoudig zoekproces nr mooie sjaal

Ik heb in jullie webshop heel vlot een mooie sjaal gevonden voor een sympathieke prijs. Blij mee!

Prima ervaring met dit bedrijf.

Het product voldoet prima aan de verwachtingen en de levering zeer correct

Mooi hoed en tas.

Leuke hoed en tas gekocht en het ziet er mooi uit. Prettig geholpen toen ik er een vraag over had. Levering via DPD duurder langer dan ik hoopt maar dit lag niet aan deze webshop. Kortom, aanrader

Snel geleverd product als verwacht!

Snel geleverd product als verwacht!

Prima verzorgd.

Snel geregeld ,keurig verpakt .Niks negatiefs over te zeggen

Tot op heden nog geen sjaal ontvangen!!!

Vrijdag 28 maart een sjaal besteld maar tot op heden nog niets ontvangen.

Uitstekende service

De sjaal werd snel geleverd. Omdat de kleur helaas niet helemaal overeenkwam met wat ik verwachtte, heb ik de sjaal teruggestuurd. Ik kreeg meteen de volgende dag een ontvangstbevestiging via de mail. Zelfs de retourkosten worden terug betaald. Prima service! Als ik weer eens een sjaal wil bestellen, kom ik zeker terug bij Sjaalsonline.

heel goed

gratis en snelle verzending

Geen sjaal ontvangen en ook niet bereikbaar

Helaas mijn bestelde en betaalde sjaal (nog) niet ontvangen.ik heb een mail gestuurd , geen reactie en de webshop is niet bereikbaar. Hopelijk is het pakje verlaat door de kerst-post maar 2 weken is wel lang.

Prima webshop

Snel en correct geleverd

Na het uitzoeken van een sjaal had ik gevraagd of ze me konden helpen met het verwijderen van het label en dat was geen probleem. Bij m'n vorige sjaal had ik dit namelijk zelf geprobeerd maar dat bleek niet zo'n succes. Behulpzaam dus, vriendelijke communicatie en verder ook nog eens een snelle bezorging. Wat wil een mens nog meer :)

Mooie zachte en kleurrijke sjaal die snel en goed verpakt werd geleverd.

Hele goede service. Geen verzendkosten en retourkosten krijg je ook netjes terug betaald. Echt superrr!

Veel keuzes voor weinig geld!

Snelle en duidelijke levering. Nette service!

Snelle levering!

Mooie sjaal en snelle service!!

Duurt lang

Ik heb mijn sjaal nog niet ontvangen kan dus ook nog geen beoordeling geven

prima bedrijf

prima product en snel geleverd

Mooie warme sjaal

Mooie kwaliteit en kleur en sneller geleverd als aangegeven.

Snelle levering en hele mooie sjalen.

geweldig

gewoon geweldig,goeie wijn behoeft geen krans

Leuke shawls

Mooi strandtas

Snelle levering en strandtas precies naar wens

Mooie sjaal. Snelle levering.

Mooie sjaal. Snelle levering.

Heel erg goed, uitstekend zelfs

Zeer snelle levering , alles keurig voor elkaar.

Top.

Meerdere modellen besteld om een keus te maken. Prettig mailcontact over het terugsturen en zeer snel alles afgehandeld en teruggestort. Ik ben zeer tevreden en blij met de tas die ik heb gehouden.

Wilhelminastraat 29

4696BR Stavenisse