Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Slagletters werden op tijd geleverd en zijn voor deze prijs van behoorlijk goede kwaliteit! kan ze aanbevelen.
8 September 2019
Lucas
Sas van Gent
Snelle levering, het door mij bestelde materiaal prima prijs kwaliteit verhouding. Is aan te bevelen!
6 September 2019
Wouter
Rotterdam
Gekocht : een HBM X-2L boor-freesmachine. Duidelijke en probleemloze website. Snel en simpel besteld. Goede informatie over de levering. Nette prijs en afleveringskosten. Besteld en de volgende dag al in huis. Stevig verpakt geleverd in kist op pallet. Een degelijke machine, geprobeerd en 100% in orde. Zal perfect aan mijn hobby-eisen voldoen.
6 September 2019
Ed de Vries
Leersum
Aanrader!
5 September 2019
Mark
Linden
Mooie artikelen tegen scherpe prijs, helaas duurde de verzending wat langer. Achteraf bleek dat dit kwam door een gammele kartonnen doos die bezorger DHL met tape weer aan elkaar moest plakken. Het pakket was wel compleet.
19 August 2019
Alex
Arnhem
Keurig verlopen. Helaas de eerste levering een verkeerd artikel ingepakt. Maar na een telefoontje was het snel opgelost en hebben wij het juiste artikel ontvangen.
Matthijs
Hendrik-Ido-Ambacht
Goed gereedschap, snelle levering echt een bedrijf om meer zaken mee te doen.
Willem
Culemborg
Idem
John vd laan
Otterlo
Snelle levering voor goede producten.
Dick
Munstergeleen
Heb gekregen wat ik besteld heb en het voldoet aan mijn eisen !
Albert Hoekstra
Heerenveen
nogmaals eerste koop en ben tevreden
henk Boes
Lutten
Mijn bestelling is vlot afgehandeld en bezorgd. De kwaliteit van het product (slagletters) is prima.
Hanneke
Delft
Spijtig dat op de site de verzendingskosten staan vermeld die niet kloppen met de werkelijkheid tot 29 kg 6.95 euro naar Belgie mijn pakketje woog 9 kg en de verzendingskosten bedragen 9.95 euro Voor de rest vlotte afhandeling
12 July 2019
Danny
Vosselaar
Zeer goede ervaring. Bestelde artikelen gelijk op website. Zeer goed verpakt. En binnen de 2 dagen na plaatsen van bestelling afgeleverd. Bestelling ook goed op te volgen.
5 July 2019
Sabine
Hasselt Belgiz
Prima prijs kwaliteit verhouding, snel verzonden en vragen snel en duidelijk beantwoord. 1 woord top
3 July 2019
Bernhard Tenkate
Almelo
Goede prijs/kwaliteit verhouding, en snelle vezending! Echt een aanrader
19 June 2019
Jaime Saman
sliedrecht
Via de webshop een houtdraaibank besteld. Prima prijs en snelle levering. werd nog gebeld door de transporteur hoe en wanneer ik hem geleverd wilde hebben. Toen ik vroeg of er wat extra plastic omheen kon omdat het nogal regenachtig is, was dat allemaal geen probleem en hij is netjes afgeleverd op de afgesproken manier.
11 June 2019
Roeland
Weesp
Prima reactie / snelle levering / mooi assortiment / verstand van zaken.
8 June 2019
Kees
Alkmaar
Heb de RUBENCO 4 Liter Draagbare Low Noise Compressor besteld. Had eerst een vraag hoeveel dB de compressor produceert. Kreeg snel een reactie. Maar wat mij verbaasde was dat men terug kwam met het antwoord; we hebben het even gemeten en de compressor produceert 62 dB op 4 meter afstand. Overigens kan ik iedereen deze compressor aanbevelen. Redelijk stil, zeker voor buiten gebruik, snel op 8 bar druk en compact.
5 June 2019
Ajee
Dieren
Alles wordt snel en netjes afgehandeld
5 June 2019
Henk
Bergen op Zoom
Bestelde artikel snel geleverd .
24 May 2019
B.J. de Roo
Drouwenermond
Pluspunten
Snelle reactie klantenservice Snelle nette levering Goede telefonisch feed-back
VerbeterpuntenGeen
16 May 2019
Patrick
Pluspunten
goede kwaliteit , niet te duur , goed verpakt en een snelle levering , goeie firma een aanrader !
Verbeterpuntengeen
3 May 2019
marc
lichtervelde
Pluspunten
zeer goede service en controle van de bestelling.
Verbeterpuntengeen opmerkingen
26 April 2019
Theo
Melderslo
Pluspunten
Vlugge en correcte afhandeling van de online bestelling.
10 April 2019
Dirk